stalmik Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 To Ferry: Je to krása a super práce!!! :super Citovat
Přema Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 Super,jen škoda že se nedělají světla na 406 tku s čočkama,by ty xenony svítily ještě líp. Ale i tak je to paráda....:super:super Mě dodělaný bixenony svítí takhle...... Citovat
Přema Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 Doufám že mi Ferry promine.....:myslim:myslim Vím že to tu už bylo tak já jen kdyby to náhodou někdo neviděl.....tak takhle svítí čočky.......:myslim:o:o:o [upravil dne 8-11-07 Přema] [upravil dne 8-11-07 Přema] Citovat
Ferry Odesláno 8. listopad 2007 Autor Odesláno 8. listopad 2007 Původně zaslal: Přema Doufám že mi Ferry promine.....:myslim:myslim Vím že to tu už bylo tak já jen kdyby to náhodou někdo neviděl.....tak takhle svítí čočky.......:myslim:o:o:o pekne ti to kresli Citovat
buml Odesláno 8. listopad 2007 Odesláno 8. listopad 2007 moc pekny:super mozna do pristiho auta zapremejslim, do dohodle rozhodne ne Citovat
Přema Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi Přema--taky super:potlesk ale asi dražší než to co má Ferry Trošku dražší ale stojí to za to....... Citovat
Přema Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Přema Doufám že mi Ferry promine.....:myslim:myslim Vím že to tu už bylo tak já jen kdyby to náhodou někdo neviděl.....tak takhle svítí čočky.......:myslim:o:o:o pekne ti to kresli Děkuji......:papa Citovat
John Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Pěkný pěkný já to už viděl naživo a je to hezký ... rozdíl tam je.... a docela dooost :potlesk Citovat
oddie Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Původně zaslal: Fx Kdyby byl zájem, není velký problém sehnat další Zač je sada s paticí H1? 6000K nebo 4300K... Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Fakt to vypádá krásně. Kua to musí být jízda. Když v noci vidíš líp jak ve dne:D Citovat
oni Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 muzu taky poprosit o cenu a potreboval bych patici h1,diky! Citovat
Kdo Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Blahopřeji, tak už je nás víc, kdo pořádně vidí Že byla sranda protahovat vodič od výbojky tím aretačním pérkem co drží patici v parabole?? Citovat
Ferry Odesláno 9. listopad 2007 Autor Odesláno 9. listopad 2007 Původně zaslal: Kdo Blahopřeji, tak už je nás víc, kdo pořádně vidí Že byla sranda protahovat vodič od výbojky tím aretačním pérkem co drží patici v parabole?? to mi povidej,u ridici jednotky to jeste slo dobre, ale na strane baterky jsem ji vycvaknul z tech pantiku a pak ji tam vratit, trvalo mi to tak 15 minut nez jsem ji znovu chytil, ale jinak je montaz vcelku rychla a nijak pracna Citovat
filas1 Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 U 306ky to šlo v pohodě, s pérkem problém nebyl Citovat
M.a.R.i Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 to Ferry: Ukostřoval si nějak extra to vysokonapěťový trafoí? Mám v autě bixenony už nějakej ten pátek a pořád mi to ruší rádio,když je nalazená stanice se slabým signálem. Rádio jsem zkoušel ukostřit extra,ale to nepomohlo. Tak mi bylo porazeno,ať vyzkouším ukostřit zvlášť ty trafa a nebo zapojit bixenony na relé,ale zatím na to nebyl čas. Citovat
Davidf Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Máš to super,napiš kolik na kolik to vyšlo. Citovat
jozefsv Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Původně zaslal: Přema Super,jen škoda že se nedělají světla na 406 tku s čočkama,by ty xenony svítily ještě líp. Ale i tak je to paráda....:super:super Mě dodělaný bixenony svítí takhle...... robia, ale na coupe:aut Citovat
jozefsv Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 prosim vas hodte mi cenu na u2u lebo ma z toho drbne.niekedy ma to zacina s tymi strankami uz srat.posielam u2u a ono mi vypisuje chybu. Citovat
Tornado Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Mohl bych taky poprosit o tu cenu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.