Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak se musim pochlubit namontovanyma xenonama

Recommended Posts

Odesláno

Super,jen škoda že se nedělají světla na 406 tku s čočkama,by ty xenony svítily ještě líp. Ale i tak je to paráda....:super:super:super

Mě dodělaný bixenony svítí takhle......

post-0-1410959692243_thumb.jpg

Odesláno

Doufám že mi Ferry promine.....:myslim:myslim:myslim Vím že to tu už bylo tak já jen kdyby to náhodou někdo neviděl.....tak takhle svítí čočky.......:myslim:myslim:o:o:o

[upravil dne 8-11-07 Přema]

[upravil dne 8-11-07 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Doufám že mi Ferry promine.....:myslim:myslim:myslim Vím že to tu už bylo tak já jen kdyby to náhodou někdo neviděl.....tak takhle svítí čočky.......:myslim:myslim:o:o:o

pekne ti to kresli ;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

pekne ti to kresli ;)

Děkuji......:papa:papa

Odesláno

Blahopřeji, tak už je nás víc, kdo pořádně vidí :super

Že byla sranda protahovat vodič od výbojky tím aretačním pérkem co drží patici v parabole?? :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Blahopřeji, tak už je nás víc, kdo pořádně vidí :super

Že byla sranda protahovat vodič od výbojky tím aretačním pérkem co drží patici v parabole?? :aut:D

to mi povidej,u ridici jednotky to jeste slo dobre, ale na strane baterky jsem ji vycvaknul z tech pantiku a pak ji tam vratit, trvalo mi to tak 15 minut nez jsem ji znovu chytil, ale jinak je montaz vcelku rychla a nijak pracna :)

Odesláno

to Ferry: Ukostřoval si nějak extra to vysokonapěťový trafoí? Mám v autě bixenony už nějakej ten pátek a pořád mi to ruší rádio,když je nalazená stanice se slabým signálem. Rádio jsem zkoušel ukostřit extra,ale to nepomohlo. Tak mi bylo porazeno,ať vyzkouším ukostřit zvlášť ty trafa a nebo zapojit bixenony na relé,ale zatím na to nebyl čas.

Odesláno

Super,jen škoda že se nedělají světla na 406 tku s čočkama,by ty xenony svítily ještě líp. Ale i tak je to paráda....:super:super:super

Mě dodělaný bixenony svítí takhle......

robia, ale na coupe:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...