OK406 Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Bohužel, i takové jsou následky dopravních nehod. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 drsny to je ale ty kecy nakonec jsou stejně na prd , mužeš jezdit sebezodpovědněji ale narazíš na pablba a je vymalovano. Citovat
Guest hak48_1 Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 ty můžeš vždycky jet sebeopatrnějc, ale vždycky se najde nějaké hovado který to pak všechno ve vteřině všechno změní Citovat
Marcel505 Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 To jo, z tohohle se jednou asi složím... Citovat
Béďa Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi bez komentáře se taky přidávám,nejhorší že to někdy odnesou ti nezavinění prave ze temer vzdycky.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 3. listopad 2007 Odesláno 3. listopad 2007 Tak až budu příště sedat za volant tak si na to vzpomenu a budu z toho hodinku vystresovanej akorat tak. A s těma nezaviněnými je to fakt hrozný. Btw: ten domíchavač mě přišel vtipnej. Citovat
rakvajs Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Viděl jsem jednou v Roudnici n/Labem co zbylo z chlapíka kterej skočil pod návěs a ten ho doslova rozbrzdil po silnici!!!Vždycky když si na to vzpomenu přeběhne mi mraz po zádech až se oklepu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.