Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Jaké označení má display typu B? Mám Peugeot 206, r.v.2008, nicméně display je tam pouze velké hodiny a rád bych to vyměnil za palubák s ukazatelem spotřeby. Jaký typ tedy vzít? Dohledal jsem číselné označneí 9641014877, ale nejsem si tím jist. Díky!

• O 6 měsíců později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Dobrý den, koupil jsem 206ku manželce ale v základní výbavě. Jelikož to bylo od souseda důchodce r.v.2008 a najeto poctivcích 15200km, tak nebylo co řešit. Bohužel to nemělo ani autorádio a mám rád věci originální, tak sem zjistil, že k tomu potřebuju ještě displej typ A nebo B. Vzhledem k tomu, že potřebuju pro oba displeje stejné zapojení, tak sem už zvolil variantu B. Vše sem si nastudoval tady na fóru, předělal páčku, nakoupil rádio, kapličku, displej a konektor. Za záslepkou rádia byla elektroinstalace z výroby. Hodiny maji obdélníkový konektor pro šest pinů a zapojeny jsou 4. Displej co mi přišel nemá ten dlouhý konektor s 18 piny a nema ani 3 vyměnitelné žárovky ze zadní strany a ani ty dvě tlačítka z čelní strany Je stejně velký s knoflíkem na pravé straně který nejde mačkat a konektor to má stejný jako mám já na těch hodinách jen má zrcadlově ty vodicí výstupky a hnědou barvu místo černé. Jde z něj 5 kablíků. Nikde sem nenašel schéma zapojení a ani co je to za displej jestli nějaký upgrade nebo co displej pochází z 206ky SW r.v. nevím poraďte mi PROSÍM jak to zapojit popř. nějaké schéma. Předem všem děkuju

Odesláno
před 45 minutami, Kozenkin napsal:

Dobrý den, koupil jsem 206ku manželce ale v základní výbavě. Jelikož to bylo od souseda důchodce r.v.2008 a najeto poctivcích 15200km, tak nebylo co řešit. Bohužel to nemělo ani autorádio a mám rád věci originální, tak sem zjistil, že k tomu potřebuju ještě displej typ A nebo B. Vzhledem k tomu, že potřebuju pro oba displeje stejné zapojení, tak sem už zvolil variantu B. Vše sem si nastudoval tady na fóru, předělal páčku, nakoupil rádio, kapličku, displej a konektor. Za záslepkou rádia byla elektroinstalace z výroby. Hodiny maji obdélníkový konektor pro šest pinů a zapojeny jsou 4. Displej co mi přišel nemá ten dlouhý konektor s 18 piny a nema ani 3 vyměnitelné žárovky ze zadní strany a ani ty dvě tlačítka z čelní strany Je stejně velký s knoflíkem na pravé straně který nejde mačkat a konektor to má stejný jako mám já na těch hodinách jen má zrcadlově ty vodicí výstupky a hnědou barvu místo černé. Jde z něj 5 kablíků. Nikde sem nenašel schéma zapojení a ani co je to za displej jestli nějaký upgrade nebo co displej pochází z 206ky SW r.v. nevím poraďte mi PROSÍM jak to zapojit popř. nějaké schéma. Předem všem děkuju

My máme rok 2007, původně taky s hodinama. Když jsem to dělal, což už jsou 3 roky, tak jsem objednal ten displej, přičemž do hodin vedou 4 dráty, do těch velkých displejů vede 5 drátů. Sehnal jsem teda příslušnej svazek (myslim že jsem i nějaký dráty musel přehodit) a pohoda. Jinak je to stejnej displej, jako má 307 a možná ještě něco. Nebyla tam žádná nesrovnalost. Žárovky jsem v něm musel vyměnit a to, o čem píšeš, mi nic moc neříká.

Odesláno
před 57 minutami, Kozenkin napsal:

Měl by to být tenhle displej:

http://www.ebay.com/itm/Peugeot-206-GTI-180-CC-HDI-MULTIFUNCTIONAL-DISPLAY-PANEL-3-BULB-TYPE-/311637883204?hash=item488f10b944:g:8pYAAOSwo0JWLQMy

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobrý den, podařilo se mi namontovat palubní počítač, vše funguje, akorát nemůžu přijít na to jak se nuluje ujetá vzdálenost, průměrná rychlost, spotřeba... Poraďte prosím, děkuji předem

Odesláno

noo, to jsem právě zkoušel a nefunguje, je pravda, že je to předělané z obyč malých hodin a začalo to fungovat bez jakékoli konfigurace na diagnostice. takže to asi bude chtít napichnout...

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Nazdar pani :) velmi ma zaujala ta to tema ja som nieco podobne chcel riesit na mojej 207 , mam tam len hodiny myslite ze by sa to dalo aj tak dorobit? :) ze namiesto hodin prehodit na Disply s informaciami o spotrebe a pod?

• O 2 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem se rozhodl zprovoznit pp na mém pracovním voze , A displej byl , takže výměna za B , pasuje z C5 , jen je zelenej , ale neva , pro test jsem sundal vrchní díl páček pro ovládání zadního stěrače (budu muset sehnat  páčku), po výměně vše funguje bez nutnosti aktivace v BSI , jen mi ukazuje více funkcí palubáku než je v návodu :-)

Upraveno uživatelem ZbyňaS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...