Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi o vikendu taky sundam zimni kola z pudy, necham je vyvazit a budou pripraveny, jen je pak v garazi nasadit, dam je tam asi az bude celodenne tak pod tech 7stC

Odesláno

tak na pristi tyden uz hlasej mraziky, tak v sobotu jdou na auto pracanti (plechy) a parada (ouragany) si do jara odpocnou:aut , je nejvyssi cas! ;)

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Já mám univerzálky, jakej na to máte názor? :-)

Z vlastní zkušenosti (obecně - u čehokoliv) vím, že co je univerzální, tedy "vhodné" pro víc situací, tak to pořádně nefunguje v žádné.

Odesláno

Universálky neexistujou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jsou zimní nebo letní gumy, liší se kromě vzorku i složením směsi, tzn. že letní gumy i když je silnice suchá, ale venku třeba -10 už nemají takové vlastnosti jako v létě a v krizových situacích se to na 100% projeví (a když ten kufr, v kterým skončíš až kvůli gumám nedobrzdíš bude nedej bože můj, věř mi, že se budu hodně zlobit a budu dost nepříjemnej)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Universálky neexistujou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jsou zimní nebo letní gumy, liší se kromě vzorku i složením směsi, tzn. že letní gumy i když je silnice suchá, ale venku třeba -10 už nemají takové vlastnosti jako v létě a v krizových situacích se to na 100% projeví (a když ten kufr, v kterým skončíš až kvůli gumám nedobrzdíš bude nedej bože můj, věř mi, že se budu hodně zlobit a budu dost nepříjemnej)

To říkáš Ty, že neexistujou :-) tady jsou http://eu.goodyear.com/cz_cs/tires/repository/Vector3_5/index.jsp ...já je nezastávám, nevím jak se chovají v zimě, na suchu jsem s nima spokojen, proto se ptám, jaký na to máte názor...

[upravil dne 20.10.2007 secouver]

Odesláno

To říkáš Ty, že neexistujou :-) tady jsou

Tohle by mně rozesmálo, kdyby to nebylo k pláči:

"když existuje pneumatika, která se automaticky přizpůsobuje povětrnostním podmínkám?"

Co věta v popisu, to marketingovej blábol.

Ještě se dá věřit v účinek dezénu, ale nikdo mě nepřesvědčí, že když začne mrznout, tak se směs automaticky přizpůsobí a změkne a v létě na rozpáleném asfaltu se zase přizpůsobí a sama ztvrdne.

U zimních pneu je to v případě:

- náledí a ujetý sníh = z 20% o dezénu a z 80% o směsi

- čerstvý sníh = 80% dezén a 20% směs

Odesláno

Bude to asi tak, že bude lepší než zimní v létě a letní v zimě...

Jj, to asi jo. Tak yjsme mládí odjezdili na OR-6 a OR-34. :papa

Odesláno

Bude to asi tak, že bude lepší než zimní v létě a letní v zimě...

Mno, já bych řekl, že to bude srovnatelný - tzn. v létě budou stějně blbý jako zimní a v zimě budou stejně blbý jako letní. :super

Já osobně bych je na auto nedal, ani kdyby byly zadarmo.

Odesláno

Tak ty pamatuji, měli jsme je jak na Moskviči 2140, tak na T601, Š100, A na mém VAZ 2101:D

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Tak ty pamatuji, měli jsme je jak na Moskviči 2140, tak na T601, Š100, A na mém VAZ 2101:D

Na zimu ti skalní kupovali OR - 7

Odesláno

Je na T601 je brutalni , soused takhle ma a vzdy kdyz nemuze vyjet meni kola na kterych ma napevno dane retezy to je uplne silene jak stary pan ma auto od novoti stare vic jak 30 let .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...