Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: buml

no Pe.Tr bude rejpat vzdy, vsude a za vsech okolnosti, takze z nej bych si starosti nedelal:D

ale treba bude zaokusnutej do ty kejty a ani si ty kary nevsimne:aut

zvuk HTP (Hromada Technických Problémů-nebo-Hovno To Pojede:D) poznam už z dálky takže určitě kýta v tépuse v té době jistě nebude:D:D:D

ses moc zaujatej:D:D:D zvuk je good, tedy alespon u trivalce

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

. Zatím to vypadá (já udělám za tebe Johne takovej malej součet) na:

Kdo - ?

Tak s politováním ruším naší účast. Musíme v pátek na Šumavu a jedeme už ve čtvrtek odpoledne.

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

no Pe.Tr bude rejpat vzdy, vsude a za vsech okolnosti, takze z nej bych si starosti nedelal:D

ale treba bude zaokusnutej do ty kejty a ani si ty kary nevsimne:aut

zvuk HTP (Hromada Technických Problémů-nebo-Hovno To Pojede:D) poznam už z dálky takže určitě kýta v tépuse v té době jistě nebude:D:D:D

ses moc zaujatej:D:D:D zvuk je good, tedy alespon u trivalce

Jo jo, zvuk u tříválce je opravdu good, když jsem to ve firmě dostal poprvé, tak jsem to za chvíli jel vrátit do garáží, že je to asi porouchané - a ono nebylo :D

Odesláno

Zvuk je hroznéééj, ale nějak se to hejbe a baští mi to do 6,5, takže se s tím dá v klidu někam přiblížit, ale oproti 406tý nic moc na závodění ... Prostě křeček hadr!:D

Odesláno

HTP horko tezko pojede :-) mel jsem to a jelo to dobre, kdyz jsem to tahnul za pezotem 150 po dalnici :-D

Odesláno

My máme HTP služebáky (Bublinky) a do toho kila to jede poměrně slušně. Pak už je to ale vražda :bojim Každopádně se musím pokaždý smát, když to startuje, nebo běží na volnoběh. To je jak když startuješ 30let starej Zetor. Celý se oklepe a ... :D

Odesláno

No co, jede, co by nejelo, na Prahu to víc než stačí, ale když se z toho linul zvuk zuřivého vysavače a na křižovatce se to klepalo jak ratlík, tak jsem to poprvé raději odvezl zpátky, jestli s tím fakt něco není, no :)

Odesláno

Ja, jak se ostatne posledni dobou stava smutnou tradici, nedorazim :(. Mame vecer nejakou firemni akci :(.

Odesláno

tentokrat to taky moc nevidim ze bych se ukazal, podobne jako DD mam uz nejakou jinou akci od sedmi hodin v centru :(

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Budete tam někdo ještě cca v půl osmý? Že bych se zastavil se na Vás mrknout cestou ze školy :myslim

Myslím,že kolem půl osmý tam ještě určitě někdo bude..... :super

Odesláno

Tak já dorazím též s mladou. Dorazíme "Beruší" až tam, takže snad zbude jedno malý místečko i pro 106:) Budeme tam mezi 17.30 a 18.00:papa

Odesláno

ahoj, tak ja jsem opustak dostal pod podminkou toho, ze draha polovicka pujde se mnou, protoze pak razime na prenos na spartu, takze budeme v poctu dvou kousku :-)

Odesláno

Tak chci poděkovat všem,kteří dorazili a zůčastnili se 34.minisrazu v Praze. :),

Nakonec se nás opět sešlo hodně,a to je fajn.

Doufám,že se to všem líbilo... i překvapení od Medvěda..... :super:potlesk

Za které moooc děkuju,že snad se zase podaří obnovit malou tradici předváděček.

Pro ti kteří nebyli tak pro pořádek jsme si jezdili s 207 SW :aut :aut :aut.

Co se týká dalšího termínu tak bude (asi) 1.11.2007 (čtvrtek) toto upřesním do příštího týdne...... :myslim :myslim :myslim :myslim.

[upravil dne 4/10/2007 John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...