Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

wojtěch: zbavoval se důkazů :D Po pravdě, jsem jsem od kámoše z Košatky, kde jsme měnili hlavní lanovod ruční brzdy, no nezadařilo se, tak jak by mělo :grr

Odesláno

Včera pár minut před šestou hodinou večer jsem opět zahlédl Háčka v Liberci, jak jede domů asi z práce. Ale byl jsem daleko na to, aby si mě všiml, tak dodatečně zdravím. :papa

Odesláno

ja potkal v Ostrave vcera JJJendu, a on to ani nenapise :D

taky dnes rano jsem potkal v ostrave Areho, mavam na nej a nic.... no byl jsem na chodniku asi 30 metru od nej, tak to chapu, ale auta pred radnici s vozejkem snad nemohl ani prehlednout :D

Odesláno

Dneska ráno v 7:51 mezi obcí Líbeznice - Bořanovice jsem předjížděl stříbrnou 406 kombi s klubovou nálepkou na zadních vratech :papa Auta jsem si všimnul už na příjezdu do Bořanovic - směrem od Mělníka či Neratovic.

Odesláno

Já včera navečer (mohlo být asi okolo 18:45 hod.) jsem viděl u Lidlu ve Vrchlabí stát zeleného citrónka BigBadJohna, ale jeho samotného jsem ani uvnitř v Lidlu, ani venku neviděl. :myslim

Odesláno

ja vcera v cca 8:15 potkal zelenou 406 s kridylkem a bilou samolepkou v predni casti na nachodske v pocernicich. Byl jsem ale maskovan v Hyundai....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...