Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
v 9:00 jsem byl u doktorky v neratovicích a v praci mám odpíchnuto okolo desate a to sem přijel se ženou a ta to dosvědčí

tak mám normálně halucinace, tak to se omlouvám ale někdo tobě tedy velice ale velice podobný tam byl...

přiznejte se :bacha

Odesláno
Já včera (čtvrtek) okolo 17:10 asi potkal Johna s coupé, bylo to u OBI Roztyly, míjeli jsme se na křižovatce, ani jsem nestačil pořádně zamávat, natož blikat ... Souhlasí to Johne? Že bych konečně po těch letech potkal poprvé klubáka? ;)

[upravil dne 10/8/12 22:53 od MilanF1]

někdy minulý týden jsem tě potkal v brandýse nad labem na kruháku u tesca, ale jelikož jsem jel v BMW 640D tak sis mě asi nevšimnul :D

Odesláno

Německý značky? Přede mnou jsi nejel, že? To už začínám přemýšlet, ale asi si na BMW nevzpomenu ...

Jasný, kola jako já, má málokdo, navíc lvíci na bocích :)

Odesláno

Včera jsem potkal Negrboba v Kundraticích akorát projížděl kolem ELITU v ,,hajtře\" :D kolem 17hod.. mě si nevšiml akorát telefonoval :D

Odesláno

negrbob : jj vím,že jsi to byl ty.. příště jak mě budeš míjet zatroubím hezky klaksonem.. ale asi by jsi se trošku lekl :D

[upravil dne 15/8/2012 15:34 od John]

Odesláno
Já včera (čtvrtek) okolo 17:10 asi potkal Johna s coupé, bylo to u OBI Roztyly, míjeli jsme se na křižovatce, ani jsem nestačil pořádně zamávat, natož blikat ... Souhlasí to Johne? Že bych konečně po těch letech potkal poprvé klubáka? ;)

[upravil dne 10/8/12 22:53 od MilanF1]

Johne a na mě reagovat nebudeš? Potkal jsem tě nebo ne? Ale už si asi nevzpomeneš ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...