Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Angelussy : No bylo to na urovni Klíčan jak tam jsou ty benzinky naproti sobě..No neblikal sem,nemělo by to asi cenu,protože sem jel náklaďákem :D :D..A ten neni od Peugeota :bacha:D

[upravil dne 25/7/12 17:11 od Kali S16]

Odesláno

Dnes jsem potkal vymazlený Peugeot 106 asi 5 km před Náchodem, pak pokračovala dále. Bílá barva, zajímavý zadek (laděný výfuk) bílá mnohaparsková kola a vysoká rychlost (tedy asi S16). Bylo to okolo 11:30. Poté projela centrem Náchoda přes první kruhový objezd a na druhém se nám ztratila. Byl to někdo z klubu? Věřím že ano! :papa

Odesláno
Angelussy : No bylo to na urovni Klíčan jak tam jsou ty benzinky naproti sobě..No neblikal sem,nemělo by to asi cenu,protože sem jel náklaďákem :D :D..A ten neni od Peugeota :bacha:D

[upravil dne 25/7/12 17:11 od Kali S16]

:D jo tak, já si říkala že já bych kurwa káru poznala :D

Odesláno

včera jsem v Příbramy projížděl v jedné ulici a stála tam stříbrná 206 měla :myslimrůžové kola a přední stála černá 406 a ta měla bilé kola a růžový znak lva na přední masce není to někdo s klubu:myslim:papa- včera jsem jel zase okolo a ta 406 má ještě bílou střechu;)

[upravil dne 3/8/12 22:10 od jirka307]

Odesláno

nějaká 407sw černá úplně stejná jako moje, akorát s černými zadními skly a nálepkou na zadním okně,stála ve Vodicích u aut.nádr...jo bylo to ve čtvrtek cca kolem 19hod...

jo a byla to sk spz

Odesláno

zrovna teď na Dubině (Ostrava) u sportovní haly stojí vínová 406ka s klubovou nálepkou na víku kufra a s nápisem PEUGEOT na čelním skle.....neví někdo kdo to je?

jo a je to nový model

[Edited on 31/7/12 02:40 by KingSpade]

Odesláno

..dnes 31.7 byl kolem 19h večer viděn lvíček člena JJEENNDDYY v havířově u Globusu :-) viz. paparazzi foto , jinak skoro denně potkávám Alpinku se svou sněhovou 106tkou :-) taky aby ne oba Orlováci...

[upravil dne 31/7/12 22:16 od Fortune88]

[upravil dne 31/7/12 22:16 od Fortune88]

[upravil dne 31/7/12 22:18 od Fortune88]

[upravil dne 31/7/12 22:19 od Fortune88]

[upravil dne 31/7/12 22:19 od Fortune88]

post-38434-14109626027407_thumb.jpg

Odesláno
KingSpade: proč jsi jí nevyfotil? :D:aut

zdarec..bydliš v Jilemnici??? chodíš do te hospody za náměstím co ...HOrké kameny se to jmenuje???

Odesláno

Ahoj, nechodím, protože je to hospoda pro zbohatlíky (vysoké ceny a berou jen na objednávku, takže nehrozí, že bys měl cestu okolo a řekl si, že se tam jen tak bez ohlášení zastavíš na oběd za 300,- Kč pro dvě osoby - s tím nepočítej) ;)

Odesláno

nevím jestli jsem dneska kolem 19:00 na mělníku potkal klubovou 106tku, ale rozhodně byla libová. Celá černá místo mlhovek kulatý denní svícení. za volantem nějaká blondýna:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...