Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, jestli ten výtečník co dneska cca v 17 předjížděl zprava na výjezdu z Týna nad Vltavou autoškolu, je tady z klubu tak ať se hluboce zastydí. Modrý sedan 406, old... školák se snažil slušně zařadit a málem to dopadlo špatně. Ach jo... :bojim

Odesláno

OKčko poznám, navíc tomuhle \"střívku\" bylo tak o 20 méně.... já ho nehledám, jen pokud si to přečte tak chci aby se příště trochu zamyslel na tím co dělá, tím spíš když to dělá nějakému vyděšenému AutoŠkolákovi...

Odesláno

Koblih: v Praze me sraci nechteli na motorce ani pustit pripojit se do prubezneho pruhu, dalsi na me troubili v krizovatce a objizdeli jako zbesily, jak jsem psal nekde jinde, sedam na masinu s devitkou za pasem, kazdy mame svou zbran, nekdo auto, nekdo..........

Odesláno

Včera jsem viděl žlutou 306 kabrio, na místě spolujezdce trůnil Homer Simpson - něco mi říká, jako bych už někdy tohle auto zaregistroval na fóru (ale 100% si jistej nejsem).

Odesláno

dneska jsem potkal pred 8 vecer na Zlicine na parkovisti Globusu cervenou 309 a na boku mela obrovsky nalepky se znakem clubu.. :) a ridic byl postarsi pan, asi po 50ce.. :) hm?? :)

Odesláno

Jedna žlutá 306ka se motá kolem Smíchova (myslím, že i s Homerem :)), majitel bydlí tuším na Santošce. Ale o koho se jedná nevím...

Odesláno
Pánové, jestli ten výtečník co dneska cca v 17 předjížděl zprava na výjezdu z Týna nad Vltavou autoškolu, je tady z klubu tak ať se hluboce zastydí. Modrý sedan 406, old... školák se snažil slušně zařadit a málem to dopadlo špatně. Ach jo... :bojim

Já sice předjížděl, ale někde u Blatný, takže si mě bohužel neviděl :aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

Včera navečer jsem cestou do práce jel chvilku za touto 206kou, která měla pod zadním stěračem samolepku klubu. Ale předpokládám, že nikdo z klubu to nebude, to bych asi věděl. Pravděpodobně tam nechal samolepku původní majitel auta. :myslim

dsc04076f.jpg

P.S.: Omluvte kvalitu fotky, je to foceno mobilem a přes moje zas*raný čelní sklo. :roll

Odesláno

Slipkont: tento týden si mě někdo se 405tkou prohlížel, když viděl klubovou nálepku na kufru ;)

Musíš taky někdy přijet na sraz - i když je fakt, že na SM se nic nepořádá a když, tak s mizernou účastí...

Odesláno

Pata: sakrys to jsem te prehlidla nebo vubec nepoznala? Za oboji se omlouvam, priste do me normalne stouchni :)

Odesláno

Pata: budu se tesit, ale vazne me musis nakopnout... :) krasnych eleganu tam zas tolik nechodi, zacnu si jich vic vsimat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...