Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cipak vymazlenou 406 se samolepkou klubu pres cele zadni sklo jsem vcera mijel ve Vladislavove ulici v Praze ? :)

[upravil dne 15/4/11 11:36 Stibto]

post-28514-14109616676358_thumb.jpg

Odesláno

byla fakt moc pekna ale nestihl jsem se podivat bliz frcel jsem na holandstinu :)

Odesláno
novej/starej nevím, ale byla to stejná barva, ale měl větší kola než ty, vypadaly podobně jakou ouragány ;) a značku L

No, větší kola to podle mě nebudou. Bude to asi tahle 406ka, ale s těma chrom páskama je to už trochu tuzing.

Foto před BusLine a.s. (bývalé ČSAD Semily):

dsc03760x.jpg

Odesláno

Scratch: Já to tak mam už asi rok...trochu inspirace jsem zasbíral v Hurvajzově vlákně (jen ten znáček jsem tam už nedodělával):

vlákno

Minimaxa: tak jedině to musel bejt tenhle old model, jeho RZ začíná 2L6, jestli si to dobře pamatuju - foceno v Jilemnici a kola 17ky má a pětipaprskový taky má, takže mi neřikej, že ani tohle není on. :D

Edit: Ale jestli to mají být kola jako Ouragany, jak jsi psal, tak to musel bejt spíš ten první. Tyhle by asi mohly spíš připomínat Challengery. :myslim

dsc03946s.jpg

[upravil dne 16/4/11 11:26 Stifler]

Guest minimaxa
Odesláno
minimaxa: žádnej jinej Lucifer ani old ani new model tady už nejezdí s \"L\" na RZtách, takže to musí bejt on. ;)

hele, ty agente FBI, máš asi zastaralou databázi :P:aut

post-14013-14109616776265_thumb.jpg

Guest minimaxa
Odesláno

Myslíš výrobce elektromateriálu, německou firmu ABL...?:myslim:mrk

Guest Scratch
Odesláno

nas? :D

Nas ne, nas se to netyka. To je opravdu nafoukla bublina, ktera abl stoji hodne penez na ocisteni sveho jmena..

copa ja su nejaky mafian?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...