Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes 10:10 ma na ceste medzi HC a NR v stupani pri Aleksinciach smerom na Nitru predbiehala streborna 407 Coupe s nalepkou klubu vzadu na kufri,

hlohovecke cisla

kto to bol? :P

Odesláno
ja som siel asi tak okolo deviatej tadial ;)

no jo nahoda, ale ved vravim ze do brna obcas jazdim :P

Dnes som videl v PK pred OC Molo presne take iste kupéčko ako maš ty.Farba aj elektrony identicke.Mal SPZ PK.

A zadny naraznik mal z lavej strany narazeny.

To: Y2K-pises ze je malo takych kupecok a ja som videl tvoju dvojicku.:D

Odesláno

moje zena se divila, ze kdyz jela nedavno s 807 nakoupit, tak v Plzni na Rokycansky do kopce ji nejakej Peugeot visel za zadkem a blikal. tak pry pridala, aby mu mohla uhnout do vedlejsiho pruhu. a kdyz mu uhnula, tak dojel na jeji uroven a zacal ji zdravit. a pry proc?? a ja na to: kdyz mame na aute samolepku Peugeot club, tak se nediv a mavej taky :-) aha, to mi nedoslo :-D

Odesláno

Dnes jsem měl štěstí na 2 auta se samolepkou klubu.

1: Praha stodůlky, Běhounkova ulice (50°3\'13.364\"N, 14°20\'23.736\"E). Modrá 206SW, RZ 1AV-xxxx. Samolepka na bočních zdních oknech.

2: Jížní spojka, sjezd na D11, červená 406 break, RZ 6S8-xxxx. Samolepka na zadním skle pod 3 brzdovým.

[upravil dne 10/2/11 15:35 Dave_k]

Guest Scratch
Odesláno

ty woe, po jizni a kolem ni jezdim dost casto a nikdy jsem nikoho nepotkal, mas stesti.

Odesláno

Tak i já se připojím:

1) v úterý kolem poledne před restaurací Na Štěpáně stříbrná 406 BK (tipuju Shreka)

2) dnes kolem 14.30 jsem před obcí někde poblíž Neratovic předjížděl kamion a když jsem se před něj řadil a začal brzdit na předpisových 50, všiml jsem si, že za mnou jede ještě světlezelená 307 SW, která se také hodlá vejít ještě před něj - situace nebyla úplně O.K., ale nakonec jsme se vešli všichni. Pak mě 307a předjela a v Líbeznici, když jsem jí zase dojel, jsem si všiml, že má klubové podložky (5S9 4811 ???)

Odesláno

Já jsem tam byl jen na skok dohodnout se s majitelem, kdy mu bude vyhovovat schůzka. Ta proběhla dneska, bohužel pro mně bez pozitivního výsledku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...