Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zahlídli jsme Tě na poslední chvilu. Akorát jsi přejel ten šílenej retardér za křižovatkou Jihlavská-Vídeňská. :) My jeli zezhora směr Futurum a byl tam docela provoz, takže nějaký troubení by bylo o ničom. ;)

Odesláno
ja som zasa z klubu s výnimkou zrazu v bežnej premávke nestretol ešte nikoho:(

Protoze jezdis pomalu :D

je to možné;) alebo sa až moc sústredím na jazdu a nevšímam si okolie:D

Odesláno
Já dnes potkal zelenou 309 a řídil ji Pata. Ani má vykloubené ruka os mávání nepomohla aby si mě všimnul. Asi nemá rád cyklisty :-D

A taky asi \"bývalé\" auto 406 Kubbachera u Isory. :papa

Ale všimnul, jen jsem nevěřil svým očím :mrk:D

Odesláno
byvalku od Kubachera jsem potkal v koblove , je furt stejna a furt sklubovejma nalepkama :D

nemáš na mysli tak náhodou černý kombík 406?

Odesláno

V utery 5.4. kolem 17:00 jsem v Praze-Modranech myslim zahlid klubaka s modrou 306 s pred.cervenym naraznikem a nalepkou klubu pod zadnim steracem...

Odbocoval na cerp.stanici OMW

Mam pocit, ze mel stredoceskou SPZ

[upravil dne 9/4/11 07:07 thoy_GTi 6]

Odesláno

dnes v hustopečích mezi 6 a 7 hod. střibrna 406 new model sedan asi na 17\" 5paprskových kolech a s dvouma kolama na střeše. nalepku p-c měla na víku kufru. kdo to byl?

Odesláno

Včera odpoledne někdo v modré 406 troubil v Kolbenově ulici z centra, jsem si říkal, co je to za ... a on to byl Scratch :)

[upravil dne 14.4.2011 22:38 Jirkap]

Odesláno

minimaxa: Ty seš ale pohotovej. :D Ale ještě jsi mi neřekl, co přesně tam vedle stálo za druhou Luciferku - jestli to byl old model nebo novej, ale jestli to byl old, tak vim, o jaký auto se jedná. ;)

Guest minimaxa
Odesláno

novej/starej nevím, ale byla to stejná barva, ale měl větší kola než ty, vypadaly podobně jakou ouragány ;) a značku L

Guest Scratch
Odesláno

jj, byl to scratch, a o par metru byl on pro zmenu vytrouben vlastnim strejdou, taky z pocernic, docela huste :D

troubit musim, jsi za tim volantem v kolone klimbal :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...