Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mě nikdo zatím ještě s nálepkou potkat nemohl jelikož mi pořád ještě nedorazila :( chjo

Odesláno

Tak dnes jsem potkal v Michli krásnou světle modrou 406 Coupé, borec v černým tričku si to štrádoval Michelskou a odbočoval směrem k Brumlovce. Stalo se tak asi okolo 16:30. Myslel jsem, že by to mohl být Scratch, ale ten má dle podpisu i dle avataru \"jenom\" sedan. :myslim

Jinak to samé auto s tím samým týpkem jsem viděl přesně před třemi týdny projíždět tím samým směrem, jenom měl na hlavě nějaký \"hustošátek\" a zatáčku vybíral dost ostře-až gumy pískaly. :D

[upravil dne 18/9/10 od peugeot09]

Odesláno

ano, byl jsem tam s coupe premierove na sraze a hned jsme vyhrali orientak :D

Odesláno

Tak buď mě dne šálil zrak, nebo sem opravdu potkal dnes kolem 3/4 na 6 v HB mezi kruhákem a křižovatkou u bývalý OMV Medvěda v modrý 406 break :-)

Pozdravil sem, ale až když sme se míjeli (to mi to teprva došlo). Byl si to ty Medvěde?

Odesláno
Tak buď mě dne šálil zrak, nebo sem opravdu potkal dnes kolem 3/4 na 6 v HB mezi kruhákem a křižovatkou u bývalý OMV Medvěda v modrý 406 break :-)

Pozdravil sem, ale až když sme se míjeli (to mi to teprva došlo). Byl si to ty Medvěde?

Ne, na 100% šlo o šálení zraku. Včera jsi mně mohl potkat maximálně mezi Prahou a Nučicemi, kam jsem nastoupil do nového zaměstnání. Momentálně jsem i pohledem z okna zkontroloval, že mi auto nikdo neodvezl - takže šlo o někoho jiného v jiné modré 406ce

• O 3 týdny později...
Odesláno

16. října jsem v Jilemnici u nemocnice parkoval na parkovišti vedle nádherné 306ky Cabrio. Nedalo mi to a udělal jsem si dvě fotečky. Vím, že z Clubu to nikdo není, ale je to škoda.

dsc03866e.jpg

dsc03867in.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...