Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneská rano jsem cestou od Domanského v Kyjích viděl stříbrnou 406 v kombíku a na zadním okně www.peugeot-club.cz Řídila paní a na zadním sedadle měla dítě. :papa

[upravil dne 1/7/10 Wolfik]

Odesláno

neonova slecna s malou led diodkou :D

ja dneska ve tri rano kupodivu na jizni spojce nikoho nepotkal :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Nebuď smutný, já v Českých Budějovicích taky nikoho nepotkal:nevim

Odesláno

já dneska potkal vínovou 306 S16ku...podle značek Nový Jičín...pozn. znamení na zadním nárazníku dvě nálepky..jedna cztka a ta druhá neidentifikovatelná...ale něco germánského se mi zdá....noo a plus Sobolovu krásnou 207mu:super

[upravil dne 1/7/10 KingSpade]

Odesláno

Já dneska potkal světle zelenou (nevypadalo to na originální lak) P106 old model s tuning nárazníkama, bylo to před osmou hodinou ráno na dálnici před Turnovem (pokračoval směr Liberec). SPZ si už nepamatuji, ale nikde jsem žádnou nálepku neviděl. Mastil si ho pěknějch 130. Je to někdo z klubu?

Odesláno

nevim jestli je to někdo z klubu ale taky ji potkávám, myslim že sem ji potkal i včera když sem jel do lbc, předjížděl sem ji kousek za sjezdem na liberec, v čem si jel ty?

Odesláno

Já jsem v P306, jel jsem od Benátek, přes Turnov do Semil. Jenom jsem viděl, že pokračoval na Liberec. Myslím, že tam byli dva pasažéři.

Jo a dneska v Sojovicích (kousek za Lysou nad Labem) jsem se míjels P206 černé barvy a na kapotě velký růžový zajíc - PlayBoy :) Někdo od nás, nebo Lidský ne/vkus? ;)

Odesláno

to je tezky ti to takhle rikat, podivej se, kolik je tu clenu, spis se divej po nejake znacce klubu nez po playboy zajicich, ale nikoho s tim na aute neznam :-)

Odesláno

Po značce jsem čučel, ale neviděl, ale ten zajíc mě fakt zaujal. OK, budu psát, až uvidím někoho se značkou. Ale vlastně já v devět hodin večer jedno viděl ... v Lysé bílá (tuším 206) zaparkováno naprosti odbočce na Karlov, na obou předních dveřích velký černý lev :) Mávat nebylo komu, nikdo okolo nebyl.

Odesláno

Minule jsem v Úvalech pouštěl stříbrnou 406ku,myslím že starý model,ale komplet olakované lišty a podobně....Značky Libereckého kraje....určitě jsem ji tu viděl,ale kdo to je nevím

Odesláno

Tak ja si ho dnes šiniem Trnavou a poozerám 306 bledomodrá to bude Gedu a nie. Tak vystupim pred Tescom a koho nestretnem Gedu ale s košíkom bol kúpiť obed aj so synčekom Jakubkom tak sme dali krátku reč. :D:D:D:D:D

Pozdravujem Dušanko

A ešte aby som nezabudol v sobotu minulú som stretol 306sedan šervená pri obchodnom centre Diego strčil sa mi do cesty šmikom tú pravouhlú zakrutu a ked som nanho začal blikat a mal na tachometri asi tak 80km/hod. tak spomalil. Lubko už vieš kto na teba blikal z 308 :D:D:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 3/7/10 kaper]

Odesláno

Tak stále čekám, kdy se tu ozve majitel tyrkysový 206, který mě potom, co se zařadil za mě a zavětřil podznačník, začal provokovat a kterému jsem stejně nakonec ujel. Včera kousek za Holešovicema, směr na centrum. :aut

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Tak stále čekám, kdy se tu ozve majitel tyrkysový 206, který mě potom, co se zařadil za mě a zavětřil podznačník, začal provokovat a kterému jsem stejně nakonec ujel. Včera kousek za Holešovicema, směr na centrum. :aut

Podzačník myslíš podložku pod SPZ (RZ) ???

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Áno, alespoň tomu tak sám říkám. :myslim:)

Tak to jo. Tak abych ti už pomalu říkal pražáku;):D Dej vědět, až zavítáš k nám na vesnici:D:D:D

Odesláno

Se tady furt potkáváte.:D

Tak schválně,kdo uvidí zítra mě:D:D:D . Cesta: Krč-spojka-po starý směr Kolín. Velký auto před velkým vozejkem plným dřeva :D:D:D po 14 hodině.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Scratch

Nebuď smutný, já v Českých Budějovicích taky nikoho nepotkal:nevim

Tak se pojd potkat ;) ale nemam ani samolepku ani podlozku pod znacku PC ,tak nejak nevim kde to koupit :myslim

Odesláno

tak ja nejezdim moc po svete ale na ceste okrem zrazu som nikdy nikoho ešte nestretol s klubovou nalepkou, či voňavkou alebo tým plastovím pod SPZ s logom klubu ani nič :D a to je tu hodne trnavaku tak se divim že nikoho nestretavam :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...