OK406 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: shwaara Byl jsem tam teď na weekend a stál v Opletalce Ale je fakt, že tam moc nebývám. jj, tak jsem měl noční. Tak snad někdy příště se snad potkáme:super Citovat
peugeot09 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 shwaara: Z toho si vůbec nic nedělej, jsem na tom podobně, přičemž mám informace, že mě tu několik lidí zahlédlo a ani nebliknuli, nezatroubili, prostě nic. Asi se za klub stydí, nebo jsou to pokrytci... Už to neřeším. Citovat
Šalda Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Dnes po 15:00 cestou kolem Globusu v Brně tmavě modrá 406 SPZ 6B1 .. .. , kdopak to byl?? Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: peugeot09 shwaara: Z toho si vůbec nic nedělej, jsem na tom podobně, přičemž mám informace, že mě tu několik lidí zahlédlo a ani nebliknuli, nezatroubili, prostě nic. Asi se za klub stydí, nebo jsou to pokrytci... Už to neřeším. Třeba to v rámci provozu nebylo možné. Já mám podložku pod SPZ P-C a taky na mě nikdo nebliká, nemává a podobně Citovat
shwaara Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Je fakt, že samolepka by byla nápadnější. Ono taky někdy těžko odhadnout, jestli když se před někoho zařadíš, tak jestli bliká kvůli podložce, nebo kvůli zařazení Holt lidi nedodržují bezpečné rozestupy a když se chceš zařadit, tak to naschval ještě přišlápnou Ale to je na jinou debatu See you on the road, men! Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: shwaara Je fakt, že samolepka by byla nápadnější. Ono taky někdy těžko odhadnout, jestli když se před někoho zařadíš, tak jestli bliká kvůli podložce, nebo kvůli zařazení Holt lidi nedodržují bezpečné rozestupy a když se chceš zařadit, tak to naschval ještě přišlápnou Ale to je na jinou debatu See you on the road, men! To máš pravdu a rád tě poznám. Pokud tě probliknu, tak mi i zastavíš:D:D Citovat
jofo Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 To zas mna hned po nalepeni klubovej nalepky nahanal v Rakusku Obaf ked som isiel do Irska. Najskor som mal strach ci som niekomu nerozbil okno od kamienkov ci co, ale potom ma odchytil na odpocivadle niekde v sterde rakuska a tak sme hodili rec, ocistili skla a isli kazdy po svohjom. Tu v Irsku ma asikaj nikto nebude zdravit, iba jak colnici. Citovat
dolly1010 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Já často potkávám modrou 307 směr Letohrad-Nekoř. Na zadním okně má samolepku Peugeot-club.com. Kdopak to asi je PS.: Budou ještě v e-shopu ty samolepky na zadní sklo? Promeškal jsem příležitost a teď už tam nejsou Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: dolly1010 PS.: Budou ještě v e-shopu ty samolepky na zadní sklo? Promeškal jsem příležitost a teď už tam nejsou Pokud myslis velke samolepky se lvem pres cele okno velice bych se divil, kdyby opravdu byly prodane. Zkus se zeptat primo Vvittyho, myslim si, ze Tve prani bude umet splnit. [upravil dne 28/6/2010 Medvěd] Citovat
Šalda Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Medvěde, myslím že Dolly1010 měl na mysli ten nápis www.peugeot-club. com co měl Pe.Tr. na 406 Taky by se mě ještě jedna hodila, při nalepování jsem bohužel to první w lehce natrh:D [upravil dne 28/6/10 Šalda] Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Aha - tak to je neco jineho. Presto ale ma rAda polozit dotaz primo Vvittymu muze uspesne zafungovat. K tematu vlakna - momentalne se pohybuju az do 1. 8. v okoli Novych Zamku [proto pisu jako cune bez diakritiky], auto mam osamolepkovane, tak bratia Slovaci muzete zkouset lovit. Citovat
shwaara Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Prodloužený weekend Praha - Žiar nad Hronom - Berlín - Praha, tak schválně Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 ja pisu bez diakritiky normalne a jako cunik se necitim, ted o vikendu plus v pondeli a v utery se budem pohybovat v okoli klatov a jejich pamatek , kdyby se chtel nekdo pridat na vylet treba do boubina? A od 1. 8. treba nekoho potkam v chorvatsku :-) Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Původně zaslal: Scratch ja pisu bez diakritiky normalne a jako cunik se necitim, To je ten rozdilnej uhel pohledu, ja proste patrim k tem, kteri povazuji hacky a carky jako normalni soucast cestiny, s cimz si PC majitele domu v kterem momentalne bydlime neumi poradit. Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 chapu, kdyz pisu dopis ci firemni email, tak pisu s dakritikou, ale jinak me to ve psani zdrzuje :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Medvěd: Já taky jedině kompletní češtinu . Občas jsem nucen něco napsat bez ní a je to nezvyk, ač přiznám, že to může být rychlejší, člověk při psaní vynechává horní řadu. Ale nějakých 30-50 úhozů za minutu mě nezabije, s diakritikou píšu přes 200 Citovat
punkac Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 s diakritikou či bez mám počet úhozů shodně asi 35, taktéž mě časový rozdíl v mém psaní dvěma až třema prstama nezabije Citovat
MilanF1 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Já píšu devíti . Spíše než diakritika mě štve, že někdo nepoužívá čárky ve větách. Někdy z toho vypadne takový patvar .... když tam není diakritika, tak občas nemůžu něco přečíst, prostě to je jiné slovo. Citovat
Medvěd Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Pisu dvema prsty [ukazovacky], ale zase celkem rychle. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Kámoš píše taky datlem, ale tuším, že čtyřma a není u něj problém 200+ úhozů , ale on je IT maniak, sedí furt u kompu a deseti se učil jenom z nutnosti ve škole Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.