Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Byl jsem tam teď na weekend a stál v Opletalce :) Ale je fakt, že tam moc nebývám.

jj, tak jsem měl noční. Tak snad někdy příště se snad potkáme:super

Odesláno

shwaara: Z toho si vůbec nic nedělej, jsem na tom podobně, přičemž mám informace, že mě tu několik lidí zahlédlo a ani nebliknuli, nezatroubili, prostě nic. Asi se za klub stydí, nebo jsou to pokrytci... Už to neřeším. ;)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

shwaara: Z toho si vůbec nic nedělej, jsem na tom podobně, přičemž mám informace, že mě tu několik lidí zahlédlo a ani nebliknuli, nezatroubili, prostě nic. Asi se za klub stydí, nebo jsou to pokrytci... Už to neřeším. ;)

Třeba to v rámci provozu nebylo možné.

Já mám podložku pod SPZ P-C a taky na mě nikdo nebliká, nemává a podobně:(

Odesláno

Je fakt, že samolepka by byla nápadnější. Ono taky někdy těžko odhadnout, jestli když se před někoho zařadíš, tak jestli bliká kvůli podložce, nebo kvůli zařazení :D Holt lidi nedodržují bezpečné rozestupy a když se chceš zařadit, tak to naschval ještě přišlápnou :roll Ale to je na jinou debatu :) See you on the road, men!

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Je fakt, že samolepka by byla nápadnější. Ono taky někdy těžko odhadnout, jestli když se před někoho zařadíš, tak jestli bliká kvůli podložce, nebo kvůli zařazení :D Holt lidi nedodržují bezpečné rozestupy a když se chceš zařadit, tak to naschval ještě přišlápnou :roll Ale to je na jinou debatu :) See you on the road, men!

To máš pravdu a rád tě poznám. Pokud tě probliknu, tak mi i zastavíš;):D:D:D

Odesláno

To zas mna hned po nalepeni klubovej nalepky nahanal v Rakusku Obaf ked som isiel do Irska. Najskor som mal strach ci som niekomu nerozbil okno od kamienkov ci co, ale potom ma odchytil na odpocivadle niekde v sterde rakuska a tak sme hodili rec, ocistili skla a isli kazdy po svohjom. Tu v Irsku ma asikaj nikto nebude zdravit, iba jak colnici.

Odesláno

Já často potkávám modrou 307 směr Letohrad-Nekoř. Na zadním okně má samolepku Peugeot-club.com. Kdopak to asi je :myslim

PS.: Budou ještě v e-shopu ty samolepky na zadní sklo? Promeškal jsem příležitost a teď už tam nejsou :fnuk

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

PS.: Budou ještě v e-shopu ty samolepky na zadní sklo? Promeškal jsem příležitost a teď už tam nejsou :fnuk

Pokud myslis velke samolepky se lvem pres cele okno velice bych se divil, kdyby opravdu byly prodane. Zkus se zeptat primo Vvittyho, myslim si, ze Tve prani bude umet splnit.

[upravil dne 28/6/2010 Medvěd]

Odesláno

Medvěde, myslím že Dolly1010 měl na mysli ten nápis www.peugeot-club. com co měl Pe.Tr. na 406

Taky by se mě ještě jedna hodila, při nalepování jsem bohužel to první w lehce natrh:D

[upravil dne 28/6/10 Šalda]

Odesláno

Aha - tak to je neco jineho. Presto ale ma rAda polozit dotaz primo Vvittymu muze uspesne zafungovat.

K tematu vlakna - momentalne se pohybuju az do 1. 8. v okoli Novych Zamku [proto pisu jako cune bez diakritiky], auto mam osamolepkovane, tak bratia Slovaci muzete zkouset lovit.

Odesláno

ja pisu bez diakritiky normalne a jako cunik se necitim,

ted o vikendu plus v pondeli a v utery se budem pohybovat v okoli klatov a jejich pamatek :), kdyby se chtel nekdo pridat na vylet treba do boubina?

A od 1. 8. treba nekoho potkam v chorvatsku :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja pisu bez diakritiky normalne a jako cunik se necitim,

To je ten rozdilnej uhel pohledu, ja proste patrim k tem, kteri povazuji hacky a carky jako normalni soucast cestiny, s cimz si PC majitele domu v kterem momentalne bydlime neumi poradit.

Odesláno

chapu, kdyz pisu dopis ci firemni email, tak pisu s dakritikou, ale jinak me to ve psani zdrzuje :-)

Odesláno

Medvěd: Já taky jedině kompletní češtinu ;). Občas jsem nucen něco napsat bez ní a je to nezvyk, ač přiznám, že to může být rychlejší, člověk při psaní vynechává horní řadu. Ale nějakých 30-50 úhozů za minutu mě nezabije, s diakritikou píšu přes 200 :D

Odesláno

s diakritikou či bez mám počet úhozů shodně asi 35, taktéž mě časový rozdíl v mém psaní dvěma až třema prstama nezabije :D

Odesláno

Já píšu devíti :D. Spíše než diakritika mě štve, že někdo nepoužívá čárky ve větách. Někdy z toho vypadne takový patvar .... když tam není diakritika, tak občas nemůžu něco přečíst, prostě to je jiné slovo.

Odesláno

Kámoš píše taky datlem, ale tuším, že čtyřma a není u něj problém 200+ úhozů :D, ale on je IT maniak, sedí furt u kompu a deseti se učil jenom z nutnosti ve škole ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...