Medvěd Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Dneska projíždím Náchodem a najednou proti mě Kukikukova červená pruhovaná 406, asi mě nezaregistroval, něž jsem se stihl otočit a jet za ním tak byl fuč. Škoda mohli jsme dat kafčo a pokecat. Dneska jsem Náchodem projížděl i já (a dokonce 2x), v Náchodě jsem byl i včera a pak jsem využil nabízeného přístřeší u Péti. Dnes jsem Náchodem projížděl 2x díky mé skleroze, páč jsem u Péti zapomněl itinerář na klouzání, takže jsem se vracel ze Skalice Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Radek Hurvajz Dneska projíždím Náchodem a najednou proti mě Kukikukova červená pruhovaná 406, asi mě nezaregistroval, něž jsem se stihl otočit a jet za ním tak byl fuč. Škoda mohli jsme dat kafčo a pokecat. Dneska jsem Náchodem projížděl i já (a dokonce 2x), v Náchodě jsem byl i včera a pak jsem využil nabízeného přístřeší u Péti. Dnes jsem Náchodem projížděl 2x díky mé skleroze, páč jsem u Péti zapomněl itinerář na klouzání, takže jsem se vracel ze Skalice tos neměl psát:bojim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Radek Hurvajz Dneska projíždím Náchodem a najednou proti mě Kukikukova červená pruhovaná 406, asi mě nezaregistroval, něž jsem se stihl otočit a jet za ním tak byl fuč. Škoda mohli jsme dat kafčo a pokecat. Dneska jsem Náchodem projížděl i já (a dokonce 2x), v Náchodě jsem byl i včera a pak jsem využil nabízeného přístřeší u Péti. Dnes jsem Náchodem projížděl 2x díky mé skleroze, páč jsem u Péti zapomněl itinerář na klouzání, takže jsem se vracel ze Skalice No toto:o A Pe.Tr mi posílá balíček poštou:myslim:D:D:D A stavit si se mohl taky;) [upravil dne 6/2/08 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Radek Hurvajz Dneska projíždím Náchodem a najednou proti mě Kukikukova červená pruhovaná 406, asi mě nezaregistroval, něž jsem se stihl otočit a jet za ním tak byl fuč. Škoda mohli jsme dat kafčo a pokecat. Dneska jsem Náchodem projížděl i já (a dokonce 2x), v Náchodě jsem byl i včera a pak jsem využil nabízeného přístřeší u Péti. Dnes jsem Náchodem projížděl 2x díky mé skleroze, páč jsem u Péti zapomněl itinerář na klouzání, takže jsem se vracel ze Skalice tos neměl psát:bojim No byl jsi rychlejší než já Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Byla to má opravdu poslední cesta tímto směrem na hóóóódně dlouhou dobu - loučil jsem se s knihkupcema a vysvětloval jim situaci, že jsme byli všichni náhle ukončeni (no a do toho jsem se včera večer dozvěděl, že celá firma KONTAKT skončila a zaměstnanci k 28.2. mají výpověď - takže mých 30% prosincové výplaty + leden je v . * . * . * .) Citovat
buml Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 no tak se asi stavit nemoh kdyz byl na zaletech u Peti:aut Medo, sorry, to byl jen rejp;) Citovat
buml Odesláno 6. únor 2008 Odesláno 6. únor 2008 Původně zaslal: Medvěd Byla to má opravdu poslední cesta tímto směrem na hóóóódně dlouhou dobu - loučil jsem se s knihkupcema a vysvětloval jim situaci, že jsme byli všichni náhle ukončeni (no a do toho jsem se včera večer dozvěděl, že celá firma KONTAKT skončila a zaměstnanci k 28.2. mají výpověď - takže mých 30% prosincové výplaty + leden je v . * . * . * .) takze to polozili, aby zalozili neco novyho cistsiho a vynosnejsiho, hnus jeden fialovej Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Stifler Odesláno 7. únor 2008 Odesláno 7. únor 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jo zejtra jsem pro změnu já v HK, třeba se situace zopákne:D No, já jedu do HK ve čtvrtek 14. 02. 2008, tak jsem zvědavej, jestli se tam potkám taky s někym jinym, než jen s Joginem. Citovat
MatrixChose Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Dneska, presne v 15:00 jsem mijel u nas, v Jicine zlutou 306 cabrio, nekdo z klubu? Citovat
Stifler Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: MatrixChose Dneska, presne v 15:00 jsem mijel u nas, v Jicine zlutou 306 cabrio, nekdo z klubu? Nebyl to náhodou Kohlla??? Citovat
Dundee Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Kohlla má černý nálepky P-C a pohybuje se spíš po Brandýse a Starý Boleslavi (jednou jsem ho tam potkal;)), i když je možný, že kábro trochu protáhl:D Citovat
Dundee Odesláno 14. březen 2008 Odesláno 14. březen 2008 Dneska se mi povedlo v Miškovicích docela vyděsit předsedu Medvěda tím, že jsem na něj 2x zatroubil a ještě mu zamával. Nejdřív trochu nechápal, jakej neoholenej xicht se na něj tak tlemí a mává mu, ale včas (než jsem stihl odjet z dohledu) se dovtípil:super:D Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Stifler Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 Tak jsem ve čtvrtek večer seděl na terase jedný putyky v HK a zrovna když se ohlédnu na křižovatku pod terasou, kde jsem popíjel, tak kolem profičela 406ka člena Melandrose - vypadala fakt pěkně. V pondělí jedu opět na 3 dny do HK, tak tam třeba potkám někoho dalšího Citovat
Medvěd Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 Původně zaslal: Dundee Dneska se mi povedlo v Miškovicích docela vyděsit předsedu Medvěda tím, že jsem na něj 2x zatroubil a ještě mu zamával. Nejdřív trochu nechápal, jakej neoholenej xicht se na něj tak tlemí a mává mu, ale včas (než jsem stihl odjet z dohledu) se dovtípil:super:D Předseda šel hladov zakoupit sobě do krámku sváču, když tu na něj někdo troubí - nejdřív jsem si myslel, že ze sváči nebude nic a přijel zákazník, když jsem prohlédl a poznal Dundeeho - nálada se zvedla o pár bezcenných %ních bodů a já mohl v klidu pokračovat směrem k zasycení hladových útrob. [upravil dne 26/4/2008 Medvěd] Citovat
raydowe Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 lidi sory za blby dotaz, kde sa daju zohnat tie nalepky klubu? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 Původně zaslal: raydowe lidi sory za blby dotaz, kde sa daju zohnat tie nalepky klubu? V klubovem E-Shopu - ZDE Citovat
Lentilka Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 Původně zaslal: Hadra Morava co jsem viděl má většinou všechno na prdeli, takže i kdybych náhodou někde zahlídl ten bílej flek ve zpětným, tak je mi blikání stejně k ničemu. A já na 106 měl ještě starou bílou vzadu na skle, v zimě bylo po ní a zůstaly jen černý na prazích kde nejsou vidět. já samolepku nemám, ale časem pořídím jen nevím kam s ní... jinak tommyho ani nikoho jinýho jsem v okolí nepotkal... jen mě zajmá kdo má taky žlutou 106 v Přerově a v Holešově ale asi ani jedna není S16.... Citovat
Dundee Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Tak kohopak jsme to dneska odpoledne potkali u Tesca na Mělníku? P.S.: První nálepku clubu zaregistrovala Monča;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 už si se otřepal z akce \"My členové u Dundeeho\"??? Citovat
Burisek Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 no já potkal z výjezdu u Průhonic na výjezdu na dálnici směr Brno temně modrou 406tku se čtyřočkem a bylo to včera,cca kolem 9.30 hod. Řidič měl myslím vousy..... a RZ si nepametám..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.