Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Dneska projíždím Náchodem a najednou proti mě Kukikukova červená pruhovaná 406, asi mě nezaregistroval, něž jsem se stihl otočit a jet za ním tak byl fuč. Škoda mohli jsme dat kafčo a pokecat. ;)

Dneska jsem Náchodem projížděl i já (a dokonce 2x), v Náchodě jsem byl i včera a pak jsem využil nabízeného přístřeší u Péti. Dnes jsem Náchodem projížděl 2x díky mé skleroze, páč jsem u Péti zapomněl itinerář na klouzání, takže jsem se vracel ze Skalice

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Dneska projíždím Náchodem a najednou proti mě Kukikukova červená pruhovaná 406, asi mě nezaregistroval, něž jsem se stihl otočit a jet za ním tak byl fuč. Škoda mohli jsme dat kafčo a pokecat. ;)

Dneska jsem Náchodem projížděl i já (a dokonce 2x), v Náchodě jsem byl i včera a pak jsem využil nabízeného přístřeší u Péti. Dnes jsem Náchodem projížděl 2x díky mé skleroze, páč jsem u Péti zapomněl itinerář na klouzání, takže jsem se vracel ze Skalice

tos neměl psát:bojim

Odesláno

No toto:o A Pe.Tr mi posílá balíček poštou:myslim:D:D:D A stavit si se mohl taky;)

[upravil dne 6/2/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tos neměl psát:bojim

No byl jsi rychlejší než já:D
Odesláno

Byla to má opravdu poslední cesta tímto směrem na hóóóódně dlouhou dobu - loučil jsem se s knihkupcema a vysvětloval jim situaci, že jsme byli všichni náhle ukončeni (no a do toho jsem se včera večer dozvěděl, že celá firma KONTAKT skončila a zaměstnanci k 28.2. mají výpověď - takže mých 30% prosincové výplaty + leden je v . * . * . * .)

Odesláno

Byla to má opravdu poslední cesta tímto směrem na hóóóódně dlouhou dobu - loučil jsem se s knihkupcema a vysvětloval jim situaci, že jsme byli všichni náhle ukončeni (no a do toho jsem se včera večer dozvěděl, že celá firma KONTAKT skončila a zaměstnanci k 28.2. mají výpověď - takže mých 30% prosincové výplaty + leden je v . * . * . * .)

takze to polozili, aby zalozili neco novyho cistsiho a vynosnejsiho, hnus jeden fialovej

Odesláno

Jo zejtra jsem pro změnu já v HK, třeba se situace zopákne:D

No, já jedu do HK ve čtvrtek 14. 02. 2008, tak jsem zvědavej, jestli se tam potkám taky s někym jinym, než jen s Joginem. :cool:

Odesláno

Kohlla má černý nálepky P-C a pohybuje se spíš po Brandýse a Starý Boleslavi (jednou jsem ho tam potkal;)), i když je možný, že kábro trochu protáhl:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dneska se mi povedlo v Miškovicích docela vyděsit předsedu Medvěda tím, že jsem na něj 2x zatroubil a ještě mu zamával. Nejdřív trochu nechápal, jakej neoholenej xicht se na něj tak tlemí a mává mu, ale včas (než jsem stihl odjet z dohledu) se dovtípil:super:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem ve čtvrtek večer seděl na terase jedný putyky v HK a zrovna když se ohlédnu na křižovatku pod terasou, kde jsem popíjel, tak kolem profičela 406ka člena Melandrose - vypadala fakt pěkně. V pondělí jedu opět na 3 dny do HK, tak tam třeba potkám někoho dalšího :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Dneska se mi povedlo v Miškovicích docela vyděsit předsedu Medvěda tím, že jsem na něj 2x zatroubil a ještě mu zamával. Nejdřív trochu nechápal, jakej neoholenej xicht se na něj tak tlemí a mává mu, ale včas (než jsem stihl odjet z dohledu) se dovtípil:super:D

Předseda šel hladov zakoupit sobě do krámku sváču, když tu na něj někdo troubí - nejdřív jsem si myslel, že ze sváči nebude nic a přijel zákazník, když jsem prohlédl a poznal Dundeeho - nálada se zvedla o pár bezcenných %ních bodů a já mohl v klidu pokračovat směrem k zasycení hladových útrob.

[upravil dne 26/4/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

Morava co jsem viděl má většinou všechno na prdeli, takže i kdybych náhodou někde zahlídl ten bílej flek ve zpětným, tak je mi blikání stejně k ničemu. A já na 106 měl ještě starou bílou vzadu na skle, v zimě bylo po ní a zůstaly jen černý na prazích kde nejsou vidět.

já samolepku nemám, ale časem pořídím jen nevím kam s ní... jinak tommyho ani nikoho jinýho jsem v okolí nepotkal... jen mě zajmá kdo má taky žlutou 106 v Přerově a v Holešově ale asi ani jedna není S16....

• O 1 rok později...
Odesláno

no já potkal z výjezdu u Průhonic na výjezdu na dálnici směr Brno temně modrou 406tku se čtyřočkem a bylo to včera,cca kolem 9.30 hod. Řidič měl myslím vousy..... a RZ si nepametám.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...