Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 4 hodinami, macik.83 napsal:

:D a kdybys popojel jeste o par metru vedle, potkal bys tam ex Pe.trovo 807mu :D

Šel jsem pěšky pro svačinu dělám v seifertově ulici oplocení _ červený transit s klubovou samolepkou na zadních dveřích:papa

Odesláno (upraveno)

Hmm, bomba, tak to my koukas do oken :D My jsme hned ten vchod po vami, koukal jsem na vas celej tyden, dnes uz jdu do prace. Mozna jste si vsimli, manzelka, modry kocar, dve deti :D okno v prizemi :D ta 2008ma je taky moje :D tu 807 vidis na rohu, stoji tam celej tyden, cekam na novy vlnovec, tak s ni ted nejezdime

Upraveno uživatelem macik.83
Odesláno

Já dnes taky potkal klubáka, bylo to jako vždy velmi plodné setkání. Děkujeme! :D

IMG_20171105_122555.jpg

Odesláno
V 2. 11. 2017 at 19:23, macik.83 napsal:

To se da pochopit :D Kazdpodne, kdyby jste chteli trebas kafe, nebo caj, nebojte se zazvonit, radi udelame. Fakt je venku kosa :)

Doufal jsem že se uvidíme ale dnes jsme u vás skončily tak zas někdy jindy ,pro kafe jsem jezdil na ONO nechtěl jsem otravovat ale jinak diky za ochotu

Odesláno

To bylo nabidka, tim padem by jste neotravovali :) Manzelka s tim poctilala, skoda, jezdim z prace, kdyz vy uz jste tam nebyli. Ale vcera jsem tipoval, ze koncite, kdyz jste vyvalili toiku za branku :D No nic, at se ti dari, mozna nekdy :papa

Odesláno
V 2. 11. 2017 at 19:23, macik.83 napsal:

To se da pochopit :D Kazdpodne, kdyby jste chteli trebas kafe, nebo caj, nebojte se zazvonit, radi udelame. Fakt je venku kosa :)

Tys to nepochopil, on už na tom kafi byl. :D No a fuj, taková hrubka "my koukáš do okna"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...