Bostich Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 222johny222: Byli jsme v Hošticích na kolech. Sedli si do Filmový hospůdky na jídlo a ty jsi projel okolo. Goldinka: Citovat
222johny222 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Bostich : a seděli jste venku na zahrádce,že? Citovat
Bostich Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Přesně tak, kola přikurtovaný hned vedle. Ještě za tebou podle přítelkyně jela jedna 406, ale prohlížel jsem si kupé Citovat
222johny222 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 jo jo,někdo tam jel a já si říkal co tam všichni čučí :D tak už vím proč. Příště mávej,ať zastavím Citovat
romik1 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 dnes okolo 10,00 v Prievidzi na kruhovom pri kauflande som kýval 733Thunderovi. Aj odkýval, ale asi nevedel komu:D Citovat
733thunder Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Jasne ze som vedel komu. Reklama na aute nejde prehliadnut. Zdalo sa mi to,alebo bolo strieborne? Citovat
romik1 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Nezdalo;) to je nove... stare je odstavene vo vecnosti:( Citovat
733thunder Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Myslel som ze pojdes za mnou a hodime rec aspon na 5 minut. Citovat
romik1 Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Hodime v trnave. Cakali ma uz v predajni zakaznici. Nabuduce ked pojdes do pd tak sa ozvi a zariadim si cas na obed alebo kavu... Citovat
Stifler Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Tak jsem se před několika minutami rozloučil s Gronholmmem. Děkuji za příjemný pokec a rád to někdy v budoucnu v Liberci zopáknu. Citovat
gronholmm Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Potvrzuji Dojel jsem ve 2 ráno a o jsem se málem vyštípal na R10 protože nevím proč ale hrozně to klouzalo - všichni jsme jeli cca 40-50 a byl problém to udržet na silnici. Volal jsem kvůli tomu 158 ale co tam bylo nevím PS: Couval jsem tam jak s mokrýma papírama protože jsem měl zamlžený okna a neviděl jsem za sebe a ani do zrcátek :mad: Citovat
Stifler Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Já si říkal, že jsi couval dost na těsno k těm zaparkovaným autům, ale nakonec se povedlo. Jen jsem si říkal, aby ses o někoho neopřel, když máš tak blbý výhled z auta. Citovat
koblih69 Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Dneska kolem 14 hod. v ČB na Novohradské směrem z města stála v koloně před přejezdem Černá 607 s klubovou lepkou nad levým \"vokem\" - kdopak to byl? Citovat
KoudaK Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Tak, včera mi tu přistál Kouďák s přítulkou a jeho 309 když se vracel z dovolené v Krkonoších Viz obrazek A dneska mi sem přiletěl Scratch s Adelkou, toho jsem nefotil ptotože ho každej zná:D Se snad budu muset ukázat na nějakým tom vánočním.. :-) Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 PS: Couval jsem tam jak s mokrýma papírama protože jsem měl zamlžený okna a neviděl jsem za sebe a ani do zrcátek :mad: Napsal \"řidič\", kterej jezdí denně několik set km. Sorry, Gronholmme, jak Tě mám celkem rád tak za takový kecy bych podobné \"řidiče\" kopal do rozkroku okovanou botou (a s rozeběhem). [upravil dne 3/9/2013 20:11 od Medvěd] Citovat
Guest servisman Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Dnes nás míjela stříbrná asi 206 s nálepkou www.peugeot-club.com na zadním skle asi 30 km před Prahou na dálnici D1 čas okolo 8 hod ranní jeli jsme v autě tmavomodrý Mercedec Benz Viano s delším přívěsem za montáží do Prahy Chodov Citovat
gronholmm Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Napsal \"řidič\", kterej jezdí denně několik set km. Sorry, Gronholmme, jak Tě mám celkem rád tak za takový kecy bych podobné \"řidiče\" kopal do rozkroku okovanou botou (a s rozeběhem). [upravil dne 3/9/2013 20:11 od Medvěd] Medvěde promiň ale když to napíšu trochu zle, tak ty si tam nebyl. Bylo to na nějakým sídlišti. Bylo cca 23:00 a pršelo. Měl jsem zmoklý okna a zrcátka a bylo to v Caddyně kde jsou pouze přední okna jinak plech. A šlo o to že jsem potřeboval couvat nějakých cca 30m v relativně úzkém prostoru. A prostě jsem couval a byl jsem pak cca 5cm zrcátkem od auta co stálo na parkovacím místě, takže jsem musel popojet a couvat znova. Což normálně beru jako \"autoškolu\" protože by se mi nemělo stát že při couvání musím popojíždět dopředu, ale vzhledem k okolnostem to zas až tak hrozně nevidím Citovat
koblih69 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Že mě nikdo nepotká v ČB jsem si zvyknul, ale dneska křižuju Prahu sem tama nikde nikdo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.