Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potvrzuji :D Dojel jsem ve 2 ráno a o jsem se málem vyštípal na R10 protože nevím proč ale hrozně to klouzalo - všichni jsme jeli cca 40-50 a byl problém to udržet na silnici. Volal jsem kvůli tomu 158 ale co tam bylo nevím :myslim

PS: Couval jsem tam jak s mokrýma papírama protože jsem měl zamlžený okna a neviděl jsem za sebe a ani do zrcátek :D:mad:

Odesláno

Já si říkal, že jsi couval dost na těsno k těm zaparkovaným autům, ale nakonec se povedlo. Jen jsem si říkal, aby ses o někoho neopřel, když máš tak blbý výhled z auta. :D

Odesláno
Tak, včera mi tu přistál Kouďák s přítulkou a jeho 309 když se vracel z dovolené v Krkonoších Viz obrazek

A dneska mi sem přiletěl Scratch s Adelkou, toho jsem nefotil ptotože ho každej zná:D:D

Se snad budu muset ukázat na nějakým tom vánočním.. :-)

Odesláno

PS: Couval jsem tam jak s mokrýma papírama protože jsem měl zamlžený okna a neviděl jsem za sebe a ani do zrcátek :D:mad:

Napsal \"řidič\", kterej jezdí denně několik set km. Sorry, Gronholmme, jak Tě mám celkem rád tak za takový kecy bych podobné \"řidiče\" kopal do rozkroku okovanou botou (a s rozeběhem).

[upravil dne 3/9/2013 20:11 od Medvěd]

Guest servisman
Odesláno

Dnes nás míjela stříbrná asi 206 s nálepkou www.peugeot-club.com na zadním skle asi 30 km před Prahou na dálnici D1 čas okolo 8 hod ranní jeli jsme v autě tmavomodrý Mercedec Benz Viano s delším přívěsem za montáží do Prahy Chodov

Odesláno

Napsal \"řidič\", kterej jezdí denně několik set km. Sorry, Gronholmme, jak Tě mám celkem rád tak za takový kecy bych podobné \"řidiče\" kopal do rozkroku okovanou botou (a s rozeběhem).

[upravil dne 3/9/2013 20:11 od Medvěd]

Medvěde promiň ale když to napíšu trochu zle, tak ty si tam nebyl. Bylo to na nějakým sídlišti. Bylo cca 23:00 a pršelo. Měl jsem zmoklý okna a zrcátka a bylo to v Caddyně kde jsou pouze přední okna jinak plech. A šlo o to že jsem potřeboval couvat nějakých cca 30m v relativně úzkém prostoru. A prostě jsem couval a byl jsem pak cca 5cm zrcátkem od auta co stálo na parkovacím místě, takže jsem musel popojet a couvat znova. Což normálně beru jako \"autoškolu\" protože by se mi nemělo stát že při couvání musím popojíždět dopředu, ale vzhledem k okolnostem to zas až tak hrozně nevidím ;):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...