Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Dnes jsem byl nakoupit v Tescu Říčany a viděl jsem takový světle modrý (tyrkysová barva) Peugeot 306 v pětidvéřovém provedení s paprskovými koly značky Dotz, různými samolepkami na zadních sklech, malou samolepkou \"Peugeot club\" (se lvem) u předního světlometu a SPZ začínala \"CLI\". Nebyl to někdo ze zdejších členů? :papa

Odesláno

V pátek jsem lehce potkal,spíš přehlídnul Mobyho na kruháči u Opatova :D

Edit: Pruhonický minisrazy jsou vždycky zajimávý co si pamatuju co tam dokáže přijet za TUNING...

[upravil dne 27/5/2012 07:43 od John]

Odesláno

ja videl ve vesnicce (bud Terezin nebo Krumvir) kousek od Brumovic stat tmave modrou 406 se samolepkou na zadku, i s vozikem, kdo to muze byt? PavelT ma zelenou, ze jo?

Odesláno

dneska jsem narazil v Dejvicich na Ferryho :) parkovali jsme asi 150m od sebe. Akorat nevim, kdo tam byl driv, ja jsem prijel cca v pul 10 ,ale vsim jsem si ho, az kdyz jsem kolem 11 odjizdel :(

Odesláno

ja byl driv, videl jsem te prijizdet, to uz jsem sel po chodniku kolem stavarny, ale nevidel jsem te zaparkovanyho, to uz jsi byl asi pryc, kdyz ja sel z prace

Odesláno

Dnes jsem u Veltrus cestou z PHA potka stříbrnou 106 na zemi a kolech a jela parádnš...kdo to byl..zdravil sem ho:))))

Odesláno

já měl pocit že to budeš ty:)tak napište mi do zprávy číslo....ja brnknu až pojedu někdy z práce a dame spicha:))))

my auto je celkem nápadný no tou barvou:)

[upravil dne 2/6/12 15:08 od Rejty]

Odesláno

Kterou roztomilou clubačku jsem dnes kolem 20. hodiny zahlédl v Pze Modřanech na Modřanský v P206? Projel jsem před ní zelenou doleva z Modřanský do ČS. Exilu u Mikrotechny.

Odesláno
Kto bol dnes v Trencine v Maxe v podzemnej garazi na cervenej 306-ke s klubovou nalepkou na zadnom okne s SPZ Banoviec nad Bebravou a parkoval za mnou? :papa

Aj ja ho tu stretávam v meste dneskam ma aj zdravil samizda a to nemam ani nalepku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...