Milan+ Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 No jako sjetý budete asi sotvá stát, natož pak vedle sebe:D:D:D Tak nas přijedeš podržet,nemáš to sem zas tak daleko. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 KOUSEK ZA VALDICEMA je drubezarna a tam je pekny parkoviste Citovat
MatrixArwen Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 A je tam i někde něco, kde se dá najíst? :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 na jidlo bychom mohli jet spanilkou do Jicinevse, tam vari zdejsi clen pavelstajgr Citovat
Ferry Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 ... Ferry: tak až budeš svištět, mávej směr C.S.Cargo ... dobra, budu, ale musis koukat z okna zatim to vypada na pristi pondeli, tak kolem pul 8 rano Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Tak.. kdo parkoval cca 5km odeme od baraku? dopoledne stala v Praze v Hrncirich zelena 306ka v kombiku a na prave strane patych dveri byla bila klubova nalepka. Stala na chodniku u nejakeho domku Citovat
Wachy430 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Co se tedy někdy sejít v Jičíně? Mohlo by nás být docela dost Zrovna o víkendu jsem \"náhodou\" potkal u Benzinky MatrixChose A když jsem ho tam tak zahlídl tak jsem od něj koupil sedačky do parníku Edit: Jo a zapomněli jste při tom výčtu Jičíňáků na Milana+ [upravil dne 28/2/12 22:23 od Bigbadjohn] Když budete dělat něco v Jičíně dejte vědět,taky tady žíji. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Dnes dopoledne v MB okolo 11hodiny ale řidička byla dávného ročníku a evidentně když ji to na křižovatce při rozjezdu chciplo , nebyla vlastníkem. čí je tato klubová kára? vepředu byly tusim angels lampy s cernou parabolou Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 jo a pak jsem na posledni chvily zaregistroval na R10 mezi 13-14hod v cásti mezi brandysem a starou bolkou old 406 sedana s čtyřma očičkama barva jakou má Ferry ale ten to prý nebyl tak tipuju bud MJsytic nebo Enikybenikyho. Citovat
Stifler Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Po R10 jsem jel z Prahy na Bolku dnes okolo 13. hodiny i já, ale nikoho jsem nepotkal. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 tak to jsme se minuly, ja jel od bolky ale mel sem 5008 Citovat
Stifler Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 To je možný, ale do protisměru jsem spíš nekoukal, než koukal. ...a to jsem jel pohodově - do 120 km/h, takže byla docela dlouhou dobu šance mě na týhle silnici spatřit. Citovat
MatrixArwen Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Tak teď se jen domluvit na dni a hodině, co se sejdeme. Ať nás je co nejvíc:) ať spanilka stojí za to:aut tak kdo jde do toho? asi aby se založilo nové vlákno...Jičínský sraz aneb pohádková sraz nebo tak něco:-) Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Si myslím, že s tím novým vláknem je to rozumný nápad. Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 tak sem dneska potkal asi 4 auta tady v Kolíně, co měli klubovou samolepku... se tady nějak ty peugeoty vyrojily, nebo je začínám víc sledovat... Citovat
vendelinek Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 do Kolína šla před půl rokem moje bejvalka:) bez toho nápisu vendi,ten jsem si nechal:D Citovat
MatrixArwen Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Dnes na myčce v Jičíně jsme se krásně sešli...mužova 407ma( jela jsem mu ji umýt, následně i svou), 206 a 407 sedan. Pán koukal, jak jsme tam za sebou pěkně stáli :D:D každopádně ani jedna neměla klubový samolepky, tak nevím, jestli někdo byl z klubu:roll Citovat
Stifler Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 skuci: jsi si jistý, že auta, co jsi potkal, byla s klubovou samolepkou? je dost lidí, co zaměňují klubovou samolepku za toho lva na boku, kterého má třeba i 207ička z výroby na modelu GT (jestli se nepletu). Citovat
Stifler Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jestli to byl ten lev přes celý bok nebo jen přes celé dveře, tak to není logo klubu. Edit: Logo našeho klubu pouze z tohoto lva vychází. Ale nelze zaměňovat každého, kdo takového lva má, za člena našeho klubu Příklad lva, který není logem klubu je tento: [upravil dne 3.3.12 21:25 od Stifler] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.