Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na jidlo bychom mohli jet spanilkou do Jicinevse, tam vari zdejsi clen pavelstajgr :)

Odesláno
...

Ferry: tak až budeš svištět, mávej směr C.S.Cargo :D

...

dobra, budu, ale musis koukat z okna :D zatim to vypada na pristi pondeli, tak kolem pul 8 rano ;)

Odesláno

Tak.. kdo parkoval cca 5km odeme od baraku? :D dopoledne stala v Praze v Hrncirich zelena 306ka v kombiku a na prave strane patych dveri byla bila klubova nalepka. Stala na chodniku u nejakeho domku :)

Odesláno
Co se tedy někdy sejít v Jičíně? Mohlo by nás být docela dost

Zrovna o víkendu jsem \"náhodou\" potkal u Benzinky MatrixChose :D A když jsem ho tam tak zahlídl tak jsem od něj koupil sedačky do parníku :cool:

Edit:

Jo a zapomněli jste při tom výčtu Jičíňáků na Milana+

[upravil dne 28/2/12 22:23 od Bigbadjohn]

Když budete dělat něco v Jičíně dejte vědět,taky tady žíji.:papa

Odesláno

Dnes dopoledne v MB okolo 11hodiny ale řidička byla dávného ročníku a evidentně když ji to na křižovatce při rozjezdu chciplo , nebyla vlastníkem. čí je tato klubová kára? vepředu byly tusim angels lampy s cernou parabolou

post-9613-14109622538976_thumb.jpg

Odesláno

jo a pak jsem na posledni chvily zaregistroval na R10 mezi 13-14hod v cásti mezi brandysem a starou bolkou old 406 sedana s čtyřma očičkama barva jakou má Ferry ale ten to prý nebyl tak tipuju bud MJsytic nebo Enikybenikyho.

Odesláno

To je možný, ale do protisměru jsem spíš nekoukal, než koukal. :D:mad: ...a to jsem jel pohodově - do 120 km/h, takže byla docela dlouhou dobu šance mě na týhle silnici spatřit. :)

Odesláno

Tak teď se jen domluvit na dni a hodině, co se sejdeme. Ať nás je co nejvíc:) ať spanilka stojí za to:aut

tak kdo jde do toho? asi aby se založilo nové vlákno...Jičínský sraz aneb pohádková sraz nebo tak něco:-):D

Odesláno

tak sem dneska potkal asi 4 auta tady v Kolíně, co měli klubovou samolepku... se tady nějak ty peugeoty vyrojily, nebo je začínám víc sledovat...

Odesláno

Dnes na myčce v Jičíně jsme se krásně sešli...mužova 407ma( jela jsem mu ji umýt, následně i svou), 206 a 407 sedan. Pán koukal, jak jsme tam za sebou pěkně stáli :D:D:D

každopádně ani jedna neměla klubový samolepky, tak nevím, jestli někdo byl z klubu:roll

Odesláno

skuci: jsi si jistý, že auta, co jsi potkal, byla s klubovou samolepkou? je dost lidí, co zaměňují klubovou samolepku za toho lva na boku, kterého má třeba i 207ička z výroby na modelu GT (jestli se nepletu). :myslim

Odesláno

jestli to byl ten lev přes celý bok nebo jen přes celé dveře, tak to není logo klubu. ;) Edit: Logo našeho klubu pouze z tohoto lva vychází. Ale nelze zaměňovat každého, kdo takového lva má, za člena našeho klubu :papa

Příklad lva, který není logem klubu je tento:

peugeo14.jpg

[upravil dne 3.3.12 21:25 od Stifler]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...