Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pata:Vetsinou jsem tam od 9 do 17 kazdy den :) poznas to podle autka na parkingu, stojim +- na stejnem miste :) ted mam vikend 12tky tak se klidne stav a urcite te obliknem a zas tolik neutratis :)

Odesláno

Alpinka:u Futura jsem byl dneska , takže příště budu mít bojovku najít bílou 106ku :D :D

Pata: no to nevím , nevzpomínám si žebych koukal po 309ce,ale příště to napravím , už teď mám oči na šťopkách abych nepropás na cestách nějakého klubáka.. ... na Šebetov bych se rád jel podívat takže tam bychom se mohli vidět ..

[upravil dne 3/6/11 21:23 Slipkont]

Odesláno

Dneska jsem kolem pate z Ostravy do Rychvaldu jela za zelenou 406 s bilou samolepkou klubu u leveho zadniho svetla...kdopak to byl? :)

Odesláno
Slipkont: tento týden si mě někdo se 405tkou prohlížel, když viděl klubovou nálepku na kufru ;)

Musíš taky někdy přijet na sraz - i když je fakt, že na SM se nic nepořádá a když, tak s mizernou účastí...

ten s tou 405kou bych mohl byt ja..pokud to bylo v Přívoze na světelný

Odesláno

Včera v Teplicích mně zaujala modrá 406 coupé s bílým dvojpruhem na bocích v úrovni podokenního zlomu (dvojpruh ze dvou nestejně širokých pruhů). Byl to klubák nebo ne?

Odesláno

V OV potkavam na sidlaku 2ks modrych p406 coupe.... tusim ze je to cast Hrabuvka, vetsinou tam jezdim transporterem nebo citronem, ale v nedelu sem tam byl s coupe a zase tam staly, ale nidko u nich :(

Odesláno

tak jsem v sobotu potkal Stiflera :D

A v patek cestou na chaloupku jsem potakl na R10 netopýrku, asi jsem málo troubil, nebo se pekelně soustředila :D

Odesláno

Scratch: Já mám teda za to, že to nebyla sobota ale neděle... :D:aut

Nápověda: celou sobotu jsem byl v práci až do nedělního rána. ;)

A jestli tady budeme psát každý minisrazík u tebe na chaloupce, tak tady za chvíli nebude nic jinýho. :D:super

Odesláno

Před cca 14ti dny v Novém Bydžově ve Fučíkově ulici projela kolem 16:00 406ka break novej model tmavá modrá metla jako má medvěd a černý skla,xenony...na zadním okně nálepka www.peugeot-club.com a na stranách na dveřích znak peugeot clubu ...tak by mě zajímlo kdo to byl... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...