Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som si minule kupil privesok leva v mototechne za 75 sk. Ma priblizne 3,5X2,5 cm. Pripajam foto. Sry za zlu kvalitu ale mobil nooo

[upravil dne 5/9/07 mi16]

post-0-14109596354813_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Nemá někdo zájem, náhodou jsem na to narazil, je to docela pěkný - http://sz.aukro.cz/item239358464_luxusni_privesek_peugeot_v_sametu.html

nic moc , ja mam u Domanskeho objednane přivšky střibrnych lvičku a odznačky ale dodani neurcito pač to došlo i v hl. skladech v Rakousku (ty jo ja myslel ze to jsou francouzky auta:myslim:D)

neznáš prosím objednávací číslo přívěšku?

Odesláno

Človece ani by ste neverili ake to bolo lahke zlomil som ho a asi ho to nebolelo a vymena sa uskutocnila :P

tu je foto ale z mobilu lebo fotak mam v oprave :papa

[upravil dne 7.9.2007 robozv]

post-0-14109596365402_thumb.jpg

Odesláno

Nemá někdo zájem, náhodou jsem na to narazil, je to docela pěkný - http://sz.aukro.cz/item239358464_luxusni_privesek_peugeot_v_sametu.html

Hele, nechci nic říkat, ale táta a strejda přesně tyhle prodavaj cca 2 roky. Je to made in China a kupujou je v Praze v Čínských velkoskladech. Na sraz můžu přivýzt třeba krabici, pokud zrovna jsou (abych úplně nekecal).

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Hele, nechci nic říkat, ale táta a strejda přesně tyhle prodavaj cca 2 roky. Je to made in China a kupujou je v Praze v Čínských velkoskladech. Na sraz můžu přivýzt třeba krabici, pokud zrovna jsou (abych úplně nekecal).

:D:D:D A co dneska není Made in China? Jako přivýzt můžeš, ovšem jestli je to šunt tak asi radši ne, z obrázku se to nepozná, ale třeba by se někomu líbili;)
Odesláno

Původně zaslal: MatrixChose

:D:D:D A co dneska není Made in China? Jako přivýzt můžeš, ovšem jestli je to šunt tak asi radši ne, z obrázku se to nepozná, ale třeba by se někomu líbili;)

No na těch klíčích co mám je taky přes rok určitě, barva se sloupala a je odřenej. Prostě klasika, se stane u všeho prostě. Pozeptám se a můžu na sraz přivýzt.

Odesláno
Původně zaslal: Dress

Původně zaslal: Pe.Tr

nic moc , ja mam u Domanskeho objednane přivšky střibrnych lvičku a odznačky ale dodani neurcito pač to došlo i v hl. skladech v Rakousku (ty jo ja myslel ze to jsou francouzky auta:myslim:D)

neznáš prosím objednávací číslo přívěšku?

neznam ale jakmile budu mit fakturu v ruce dam ho sem ju

Odesláno
Původně zaslal: mi16

Ja som si minule kupil privesok leva v mototechne za 75 sk. Ma priblizne 3,5X2,5 cm. Pripajam foto. Sry za zlu kvalitu ale mobil nooo

[upravil dne 5/9/07 mi16]

to je on , Doman za něj chce cca 50,-

Odesláno

Koukám že jsou na aukru k prodeji přívěšky s nápisem "306", "307" a "406" po 30Kč. Já osobně beru tu "406" a pro Alušku "306".

Pokud má někdo zájem tak se s ním domluvím a vezmu jich víc když už tam pojedu. Aukce končí za 3 dny. Přívěsky bych přivezl do Kostelce. :papa

[upravil dne 10/9/07 Dave_k]

post-0-14109596425453_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Koukám že jsou na aukru k prodeji přívěšky s nápisem "306", "307" a "406" po 30Kč. Já osobně beru tu "406" a pro Alušku "306".

Pokud má někdo zájem tak se s ním domluvím a vezmu jich víc když už tam pojedu. Aukce končí za 3 dny. Přívěsky bych přivezl do Kostelce. :papa

406 beru dva kousky:super
Odesláno

Původně zaslal: Dave_k

406 beru dva kousky:super

ja bych dva 307, ale do kostelce nejdem...slo by to postou? samo postovny uhradim....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...