robozv Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 No ja mam original leva od Peugeota ale kamos ma privesok original "307" no musim ho zlomit aby mi ho dal zatial sa mi to nedary je pekny ked ho zlomim prilozim foto Citovat
mi16 Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Ja som si minule kupil privesok leva v mototechne za 75 sk. Ma priblizne 3,5X2,5 cm. Pripajam foto. Sry za zlu kvalitu ale mobil nooo [upravil dne 5/9/07 mi16] Citovat
Dress Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Radek Hurvajz Nemá někdo zájem, náhodou jsem na to narazil, je to docela pěkný - http://sz.aukro.cz/item239358464_luxusni_privesek_peugeot_v_sametu.html nic moc , ja mam u Domanskeho objednane přivšky střibrnych lvičku a odznačky ale dodani neurcito pač to došlo i v hl. skladech v Rakousku (ty jo ja myslel ze to jsou francouzky auta:myslim:D) neznáš prosím objednávací číslo přívěšku? Citovat
robozv Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Človece ani by ste neverili ake to bolo lahke zlomil som ho a asi ho to nebolelo a vymena sa uskutocnila tu je foto ale z mobilu lebo fotak mam v oprave [upravil dne 7.9.2007 robozv] Citovat
myryn Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 A tož není to špatný, ovšem znám borce, kteří tam místo přívěsků maj otvíráky na lahváče...... Citovat
secouver Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Já mám takovej lcd panýlek, se solárním proužkem a bliká tam logo Peugeot na modrym podkladu...Vypadá to pěkně. [upravil dne 7.9.2007 secouver] Citovat
MatrixChose Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Nemá někdo zájem, náhodou jsem na to narazil, je to docela pěkný - http://sz.aukro.cz/item239358464_luxusni_privesek_peugeot_v_sametu.html Hele, nechci nic říkat, ale táta a strejda přesně tyhle prodavaj cca 2 roky. Je to made in China a kupujou je v Praze v Čínských velkoskladech. Na sraz můžu přivýzt třeba krabici, pokud zrovna jsou (abych úplně nekecal). Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. září 2007 Autor Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Radek Hurvajz Nemá někdo zájem, náhodou jsem na to narazil, je to docela pěkný - http://sz.aukro.cz/item239358464_luxusni_privesek_peugeot_v_sametu.html Hele, nechci nic říkat, ale táta a strejda přesně tyhle prodavaj cca 2 roky. Je to made in China a kupujou je v Praze v Čínských velkoskladech. Na sraz můžu přivýzt třeba krabici, pokud zrovna jsou (abych úplně nekecal). :D:D A co dneska není Made in China? Jako přivýzt můžeš, ovšem jestli je to šunt tak asi radši ne, z obrázku se to nepozná, ale třeba by se někomu líbili;) Citovat
MatrixChose Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Radek Hurvajz Nemá někdo zájem, náhodou jsem na to narazil, je to docela pěkný - http://sz.aukro.cz/item239358464_luxusni_privesek_peugeot_v_sametu.html Hele, nechci nic říkat, ale táta a strejda přesně tyhle prodavaj cca 2 roky. Je to made in China a kupujou je v Praze v Čínských velkoskladech. Na sraz můžu přivýzt třeba krabici, pokud zrovna jsou (abych úplně nekecal). :D:D A co dneska není Made in China? Jako přivýzt můžeš, ovšem jestli je to šunt tak asi radši ne, z obrázku se to nepozná, ale třeba by se někomu líbili;) No na těch klíčích co mám je taky přes rok určitě, barva se sloupala a je odřenej. Prostě klasika, se stane u všeho prostě. Pozeptám se a můžu na sraz přivýzt. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: Dress Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Radek Hurvajz Nemá někdo zájem, náhodou jsem na to narazil, je to docela pěkný - http://sz.aukro.cz/item239358464_luxusni_privesek_peugeot_v_sametu.html nic moc , ja mam u Domanskeho objednane přivšky střibrnych lvičku a odznačky ale dodani neurcito pač to došlo i v hl. skladech v Rakousku (ty jo ja myslel ze to jsou francouzky auta:myslim:D) neznáš prosím objednávací číslo přívěšku? neznam ale jakmile budu mit fakturu v ruce dam ho sem ju Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: mi16 Ja som si minule kupil privesok leva v mototechne za 75 sk. Ma priblizne 3,5X2,5 cm. Pripajam foto. Sry za zlu kvalitu ale mobil nooo [upravil dne 5/9/07 mi16] to je on , Doman za něj chce cca 50,- Citovat
Dress Odesláno 8. září 2007 Odesláno 8. září 2007 neznam ale jakmile budu mit fakturu v ruce dam ho sem ju díky, kdyby to nebyl problém tak prosím i foto, stačí např. z mobilu Citovat
Dave_k Odesláno 10. září 2007 Odesláno 10. září 2007 Koukám že jsou na aukru k prodeji přívěšky s nápisem "306", "307" a "406" po 30Kč. Já osobně beru tu "406" a pro Alušku "306". Pokud má někdo zájem tak se s ním domluvím a vezmu jich víc když už tam pojedu. Aukce končí za 3 dny. Přívěsky bych přivezl do Kostelce. [upravil dne 10/9/07 Dave_k] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. září 2007 Autor Odesláno 10. září 2007 Původně zaslal: Dave_k Koukám že jsou na aukru k prodeji přívěšky s nápisem "306", "307" a "406" po 30Kč. Já osobně beru tu "406" a pro Alušku "306". Pokud má někdo zájem tak se s ním domluvím a vezmu jich víc když už tam pojedu. Aukce končí za 3 dny. Přívěsky bych přivezl do Kostelce. [upravil dne 10/9/07 Dave_k] 406 beru dva kousky:super Citovat
petr307 Odesláno 11. září 2007 Odesláno 11. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Dave_k Koukám že jsou na aukru k prodeji přívěšky s nápisem "306", "307" a "406" po 30Kč. Já osobně beru tu "406" a pro Alušku "306". Pokud má někdo zájem tak se s ním domluvím a vezmu jich víc když už tam pojedu. Aukce končí za 3 dny. Přívěsky bych přivezl do Kostelce. [upravil dne 10/9/07 Dave_k] 406 beru dva kousky:super ja bych dva 307, ale do kostelce nejdem...slo by to postou? samo postovny uhradim.... Citovat
Dave_k Odesláno 11. září 2007 Odesláno 11. září 2007 ja bych dva 307, ale do kostelce nejdem...slo by to postou? samo postovny uhradim.... OK. Píšu si. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.