Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Radio šumí ,šumí, kua furt šumí!!!!

Recommended Posts

Odesláno

Takže : Jelikož jsme s Hurvajzem byly na Kostelci už v Patek od 10 od rana , tak jsem rozkopal čtvrt auta , proměřilo se co se dalo a vysledek je takový:

V Kostelci přijem stanic až na vyjimky v pohodě max lehké šumnění , okolo Hradce Králové to ještě tak nějak šlo , To jsem už měl nalazenou pražskou Fajn stanici , hrala docela slušně , za Poděbradama se ztratila v Praze se objevila ale max šumějící a nejen Fajn Radio ale i Impuls,City , Hey ,Blanik,CR ,Evropa2 apod. Takže jsem přepl na CD a seru na to, budu si palit radiostaince z netu a pouštět je ze záznamu:D , tímto vlákno uzavírám i přesto že je nevyřešené,což mě mrzí a sere, ale už je to na palici.

Odesláno

tak to je naprosto jasny, to radio vi odkud pochazis a "jemne" se ti snazi naznacit ze sem nepatris:D:D:D

P.S. zkus zajet na zapad KV ci PM jak se bude chovat, jestli je alergicky jen na stredozemi nebo na zapad jako takovej;)

Odesláno

Hele já to nechápu, na obyč antenu hozenou na okně hrálo super, pak se zapojila antena co je na autě se zesilovačem v anteně a dalším zesilovačem hned za radiem a samozřejmě došlo ke zhoršení a zkreslení vlivem přebuzeného signálu, po tom co jsem druhý zesilovač odpojil hrálo radio perfektně, až ne nějaké sem tam ruchy za jízdy zpusobené zástavbou. Fakt jsem z toho blázen:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Přebuzený signál není to pravé ořechové. Anténa se zesilovačem by měla dosahovat určitých parametrů. Nemělo by být použito více zesilovačů. Jinak běžná rádia mají na straně vstupu antény také zesilovač tuneru :nevim

No on tam ten zesilovač už byl, dal ho tam Pe.Tr když nevěděl kudy kam, já ho jen vyhodil. Mě by nenapadlo tam dát dva;), ale stejně je to divný, že tady všude to hrálo a okolo Neratovic to šumí:myslim
Odesláno

Tak VYŘEŠENO !!!! Konečně!

Avšak nesmíte mne kamenovat , je to vyřešeno tzv. omylem , už od koupě auta mi přišlo že mám volné hagusy , časem se povolovaly vic a vic až když jsem při jízdě slyšel falešny vzduch ktery se dostal mezi hagusy a karoserii a šlo to pískáni do echt výšek , tak jsem se dnes rozhodl že sundám ,za pomoci člena Bumla, tímto mu děkuji za pomoc, stropnici a hagusy dotáhl . No a jak tak jedu postim omylem radio místo CD a ono to světe div se hraje čistě ! a dokáže toi najít stanice !

Nevím jestli mají hagusy něco dočinění s kostrou auta čico ,ale už to nešumíííííííííííííííííííííí , kua nešumííííííííííííííííííí!:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super:papa:papa:papa:papa

[upravil dne 22/9/07 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Tak VYŘEŠENO !!!! Konečně!

Avšak nesmíte mne kamenovat , je to vyřešeno tzv. omylem , už od koupě auta mi přišlo že mám volné hagusy , časem se povolovaly vic a vic až když jsem při jízdě slyšel falešny vzduch ktery se dostal mezi hagusy a karoserii a šlo to pískáni do echt výšek , tak jsem se dnes rozhodl že sundám ,za pomoci člena Bumla, tímto mu děkuji za pomoc, stropnici a hagusy dotáhl . No a jak tak jedu postim omylem radio místo CD a ono to světe div se hraje čistě ! a dokáže toi najít stanice !

Nevím jestli mají hagusy něco dočinění s kostrou auta čico ,ale už to nešumíííííííííííííííííííííí , kua nešumííííííííííííííííííí!:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super:papa:papa:papa:papa

[upravil dne 22/9/07 Pe.Tr]

No to snad není ani možný:myslim:myslim
Odesláno

neni zac osklivy panacku:D jan doufejme, ze to bude jev dlouhodoby.

Jen nevime, jestli to byly doopravdy hagusy a nebo se hnulo nakejma kablikama, ci precvaknuti konektoru k alarmu, proste zahada a doufejme ze vydrzi v tomto funkcnim stavu;)

Odesláno

Mě to nějak hlava nebere, na Kostelci to hrálo krásně, kdyby to byli hagussy tak by to snad dělalo pořád, je teda fakt že kdyby nebyli uzeměný tak by mohli stahovat signál na sebe, ale to je jen teorie

Odesláno

vsechno jsou jen dohady, fakt nevime cim presne, ale hlavne to musi Petr este poradne projet, abychom vedeli jestli je to ok i za jizdy ve zhorsenych signalovych podminkach

Odesláno

No, taky čumím. Napadalo nás lecos, ale hagusy??:myslim Pochopil bych nějakou rušivou interferenci za jízdy, vibracemi a co já vím ale v klidu? Spíš, jak píše Buml, jste fakt hnuli s něčím okolo, co jste ani nezaregistrovali. No v každém případě blahopřeju k opravě. Několikrát jsem psal, že to možná ve finále bude prkotina. Alespoň máš kontrolu dotažení hagusů - jakmile začne šumět rádio, chtějí dotáhnout.:super:potlesk:potlesk

Odesláno

Takže když to shrneme...

To že rádio šumí je vlastně kontrolka toho, že něco na autě není OK. Během toho Pe.tr vše na autě opravil, utáhnul poladil a až když utáhnul i tu poslední "závadu", do které se mu nechtělo, tak se mu autí odvděčilo čistým příjmem rádia :aut

Gratuluju :potlesk:super

Takže až ti to začne zase šumět, tak máš něco v pr.... :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Stala se mi taková nemilá věc,chtěl jsem v myčce sundat anténu,ale nepovedlo se byla zarezlá jako prase,doma jsem se ji pokoušel povolit a ejhle utrh jsem celej prut,zkoušel jsem povolit tu matku co z antény koukala ale točí se to dokola asi jsem tam utrh nějaký kablík či co,v tý anténě je prý zesilovač,myslíte že bude rádio hrát,když koupím jinou anténu a ne originál?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...