Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

To by měla být kola z 307, Cotoya. Dělají se tuším v 16" a v 17".

Tohle jsou 15",nechci moc dávat 16" a snížené gumy at to není pak moc tvrdé a navíc nevím co pak na to náprava.Aby nešla brzo...

Odesláno

14", 15", 16",17" jsou psané v TP k různým 406kám. Nejdříve jsem jezdil na 15" a teď na 16" a je to o dost znát - tvrdost jsem zaregistroval, možná to moc sleduju ale je to tam!

Když jsem kupoval nové ALU lákali mě 16" ale vsadil jsem na pohodlí na 15kách a zpětně jsem byl spokojenej!

Jen teď nové auto a 16" a o dost tvrdší, ale zase po rovných silnicích se jede fajn....

15" dobrá volba k pohodlí!!!:papa

Dřív mi moooc vrtal v hlavě větší rozměr, ale z toho jsem vyrostl, překousaný jazyk, a převrácený orgány na žel. přejezdech a nejen tam nejsou pohodlný!;)

[upravil dne 6/8/07 Alek]

Odesláno

Aha já mám v techničáku 195/65/15 a 205/65/15.To jsem ani nevěděl že se to origo z fabriky dávalo na 16".Mám 1,8 benzín/rok 2002.Tak zase jsu o něco chytřejší.

Odesláno

Ještě zkus, v nějakém malování vyříznout tyhle kola a dát je na fotku tvého auta, při dobře orientované fotce by Ti mohlo hodně prozradit, jak by slušely právě té tvé 406:super

Odesláno
Původně zaslal: Sandokan

Díky,super.Moc díky za námahu.:super

neni zac, celkem mi to zabralo asi tak 3 minuty casu ;)

Odesláno
Původně zaslal: Sandokan

No stejně bych radši ouragany.Jsou pěknější,ale nejsou téměř k sehnání:nevim

To mi povídej,mám je na autí 15 a chtěl jsem si sehnat ještě jednu sadu,ale jediné se tady kdysi objevily 16.A nové si kopuvat nebudu,těch 3500 za jeden se mi nechce dát.

Odesláno

a cotam dat misto ouraganu Platin P45 nebo Alessio Maranello (elektrony.cz)jsou skoro stejne,ale levnejsi. ty na foto vypadej taky moc dobre:super

Odesláno

Já mám 17" BBS pneu 235/45 R17 a jsem spokojený, i co se týče pohodlí je to fajn.Já osobně bych si dal klidně i 18" před 406 jsem měl Pontiaca také na 17" ale to je nebe a dudy, to vám byl takovej drncák i když měl nové tlumiče, ale tak to záleží na autě jako takovým zda ty narazy pohltí a 406 opravdu parádně:super

Osobně upřímně řikám jestli chceš dělat paradu, tak kola minimalne 16" a komfort bude pořád uplně vpohodě, ale jestli ti nejde o vzhled, tak stačí plecháče, ale 15" nedocilíš toho pravého efektu, který se v dnešní době kolama dá docilít.

PZ1.jpg

PZ2.jpg

pon3.jpg

Odesláno
Původně zaslal: p406b

a cotam dat misto ouraganu Platin P45 nebo Alessio Maranello (elektrony.cz)jsou skoro stejne,ale levnejsi. ty na foto vypadej taky moc dobre:super

Díky :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...