Přejít na obsah

Sandokan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Sandokan's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Sandokan

    český návod

    Děkuji moc.
  2. Ahoj,prosím nemáte někdo český návod na 406 sedan 1,8benzín rok 2002?Díky moc.Mám ho akorát ve španělštině
  3. Sandokan

    Máte někdo tyhle kola

    No stejně bych radši ouragany.Jsou pěknější,ale nejsou téměř k sehnání
  4. Sandokan

    Máte někdo tyhle kola

    Díky,super.Moc díky za námahu.
  5. Sandokan

    Máte někdo tyhle kola

    Aha já mám v techničáku 195/65/15 a 205/65/15.To jsem ani nevěděl že se to origo z fabriky dávalo na 16".Mám 1,8 benzín/rok 2002.Tak zase jsu o něco chytřejší.
  6. Sandokan

    Máte někdo tyhle kola

    Tohle jsou 15",nechci moc dávat 16" a snížené gumy at to není pak moc tvrdé a navíc nevím co pak na to náprava.Aby nešla brzo...
  7. Ahoj,nevím v jaké se sekci se přesně zeptat,je to taková blbost.Nemáte někdo náhodou tyhle kola na 406tce,jen bych chtěl vidět jak vypadají na autě.Díky.
  8. Sandokan

    Baterka

    Ok díky,chci koupit teda 74Ah od BOSH bezúdržbovou.To jsou v poho baterky né?Teda asi až na cenu:roll
  9. Ahoj,chci se zeptat jaká největší baterka jde dát do 406tky 1,8i?Myslím kapacitně?Rok 2002,díky.
  10. Zadní nápravu mám asi 2 roky předělanou.Nějak mi odešla a začala vrzat jaksvina,tak mi ji repasovali v servisu a navrtali tam maznice.Geometrii to si už nevpomenu kdy byla dělaná,to fakt už nevím.Jinak ta zadní náprava je u všech starých pežotů na ko..t.
  11. Nemám kotouče KO,mám udělané nové brzdy,vše mám original peugeot,brzdy mám udělané v lednu,takže nové.Jo a nápravu předni,vlastně ramena mám v pohodě,to mě kamoš kontroloval.Já myslím že kdyby byla ta náprava v ři.i.tak to by aj mlátilo na hrbech atd,jenže to je v klidu po najetí na hrby,teda kromě povolnější palubovky:D.Tlumiče jsou tam snad original z 92roku,ale tak snad ty by to neměli dělat:nevim.Právě že nikdo neví čím to je:bojim.Zkusím ještě jiný pneuservis at to vyváží,ale moc tomu nedávám.
  12. Ne bouli na pneumatice nikde nemám,spotřeba vzrostla o litr až litr a půl.Takže mimo město tak 6,5-7/100.Zkusím ještě jiný pneuservis,ale nevím:(.Jo na 309 GTI to dávali jenže tam byly zesílené přední ramena,takové dvojité,jenže na dieslu je takové jednoduché a s takovýma kolama se o dost dřív vybouchají silenbloky a nedej bože kulový čep,to je pak na nové rameno:(.Ale neřeším to,páč na vrakáči za 500Kč seženeš komplet rameno:roker.
  13. Ne kola jsem vyvažoval zvlášť.Prostě se zimníma plecháčema naprosto standardní stav,žádné třepání při brždění,prostě nic.Právě že taky nemůžu na nic přijít a ani nikdo ze známých neví proč to dělá.Jak říkám to třepání je jen při brždění,při normální jízdě at pomalu,nebo rychle je to naprosto v pořádku.Jako třeba u 150km/h trochu pozoruji třepání,ale vzhledem k věku auta to je v toleranci.
  14. Ahoj,koupil jsem si kola original peugeot speedline s pneumatikami 195/50/15 a našrouboval jsem na svou starou 309/1,9D.Auto lépe sedí,ale mám problém při brždění při vyšší rychlosti třeba stahnout rychlost ze 130km/h na 90km/h se auto strašně rostřepe-sedáky,volant prostě vše.Podotknu že při nízkých rychlostech tenhle nešvar neregistruji.Před tím jsem měl zimní kola 165/70/13 a tam se nic takového nedělo.Kamarád měl 306 na které jsme kola taky zkoušeli a dělalo mu to taky,ale ne tak moc.Brzdy mám nově udělané-vše original peugeot.Vím že kola na takové auto asi nepatří,ale líp to celé vypadá i na tak starém autě:-).Ptal jsem se i v pneuservisu a nikdo neví proč to dělá.Kola jsou samozřejmě vyvážené a dofouklé plynem.Trochu jsem i zaexperimentoval a při vyšších rychlostech jsem jemně zkoušel zatahnout ruční brzdu a začalo to třepání,tudíž se domnívám že to má na sarosti zadní část podvozku.Se zimními vše ok.Díky za rady. [upravil dne 21.4.2007 Sandokan]
×
×
  • Vytvořit...