Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Čím myjete a naleštujete svého peugeota?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petr5110

Ahoj,

zajimalo by mě jak často a čím pečujete o lak svého miláčka.

No, obvykle se jednou týdně (většinou v neděli) vydám na benzinku a trochu si "bobíka" vysaju, vyhážu svinstvo, které se tam nahromadilo za předchozí týden a dle počasí buď zajedu do myčky, nebo někde růčo umyju. Používám všemožné chemikálie na plasty a ošetření laku, stříkám gumy atd. Jenomže to měli dělat i ti, kteří to auto vlastnili přede mnou, já už toho noc nezachráním...

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

ale včera jsem si jej nechal umýti od slečen grátis:D ale auto se scvrklo

[upravil dne 29/10/07 sarkomi]

Super. Kde maj takovou myčku?:D Kdyby tohle někde měli, myslim, že by neměli o práci nouzi. :super:aut

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Super. Kde maj takovou myčku?:D Kdyby tohle někde měli, myslim, že by neměli o práci nouzi. :super:aut

A čím by si pak odjel, až by se ti ,,cvrklo" auto? A navíc, už je na slečny zima:myslim;)

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: BoneDaddy

A čím by si pak odjel, až by se ti ,,cvrklo" auto? A navíc, už je na slečny zima:myslim;)

Když na ně nebyla zima 28 tak dneska 29 jim taky zima nebude.Kdybych nešel za chvilku do práce tak si tam zajedu

Odesláno

ale zase by se dobře parkovalo se svrklýma autama

post-0-14109596836034_thumb.gif

Odesláno
Původně zaslal: Cacorka.S

ale zase by se dobře parkovalo se svrklýma autama

¨

S autem jóó, ale se scvrklým "čimkoliv jiným" se "parkuje" blbě... :D:mad:

Odesláno
Původně zaslal: Cacorka.S

Zkušenost?:aut

Pokud by někdo tvrdil, že se mu tohle nikdy a za žádné situace nestalo..................lže.

• O 1 rok později...
Odesláno

no mám to kapku počkrabany, takže nevím čím to mám opravit a nanastřikani to snad nebude.Ale rejha mi tam zustava pořad, takže nevím kde co na to mám co a jak splašit aby mi to zmizlo

Odesláno

Na venek autohoubu + co mě příde pod ruku - už i zbytek šampónu na vlasu sem na Frantu použíl - hezky voněl celej den pak :) Na okna mikroutěrku a clin s alkoholem :super

Odesláno

Jak říká budvar,co přijde pod ruku,ale nejlepší je obyčejný šampon na vlasy(v kauflandu půllitrovka do 20kč).umyju tím lehce i pěkně černý litáky od toho sajrajtu z brzd,taky motor to pěkně odmaštuje.skla pak leštím málokdy.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...