maymo Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Objednavku packy tempomatu som uspesne stornoval, takze problem vyrieseny aj tak dakujem za ochotu.. Citovat
Biliboy Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 jedine aktualizovat BSI ,ale skusenost mam ze to nefunguje u 1,4 HDi u tvojho motoru to moze byt inak. Ja som ho uspesne aktivoval zene na 1,4hdi ale r.v.2007... Citovat
pito.za Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 No jo nemoze to mat kazdy jednoduche ako ty. [upravil dne 24/7/14 13:40 od pito.za] Citovat
PAJA106 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 pito.za - ahoj, máš prosímtě zkušenost s motorem 1.6 HDI MUX (prodána 30.12.2004), jestli by to mohlo fungovat? Mám auto snad v max. výbavě (ABS, ESP, digi klima atd atd), příprava na pedálech je komplet, diagnostika mi píše absence závad, ale páčka nefunguje. Zkoušel jsem i páčku z Coupe a taky nejede. V BSI to mám povolené, ale v řídící jednotce motoru to povolit nejde, píše to neaktivní nebo tak něco a nejde tam dát žádná jiná volba. Volal jsem dnes do PEugeotu Olomouc, řekli mi že za cenu diagnostiky mi můžou nahrát nový soft, ale že vůbec není jisté, že se funkce tempomatu povolí. Klidně bych za Tebou zajel do Žiliny, jen kdybych měl aspoň nějakou šanci, že se to rozjede Něco o tom ví uživatel bajza206sw, když prodával svojí 206SW GTI 1.6 HDi (má ji tady z klubu tuším Aluška, prostě nějaká slečna z klubu), tak prý měl zprovoznění tempomatu domlluvené se Strakim. Prý jde o to, že do 206 se 1.6 HDi dávala až po úpravě SW BSI, který už neumožňoval dodělat tempomat potom (aby člověk musel zaplatit +-10000 a ne 1200 za páčku a pak 500 za diagnostiku, čímž by ušetřil 8000). Řešením prý bylo nahrát starší verzi SW do BSI. Ale pro více informací se raději ještě přeptej, takhle nějak mi to bylo tenkrát vysvětleno. Citovat
Ducatista Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Paja: Bajzovi to do konce nefungovalo a Bajzovo auto jsem na brnopokecu viděl před 2 měsíci a ani Johnovi se to nepovedlo rozchodit - dost možná to SW této motorizace fakt neumí Citovat
pito.za Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Prave ze u novsich bsi to islo bez problemov skor bol problem s RJ motora. Citovat
Aluška Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Přesně tak, 206 po Bajzovi mám já a tempomat bohužel prej nejde, páčku máme, na diagnostice je tempomat taky vidět, ale BSI ho neumí nebo tak nějak jsem to pochopila....Když už ani John s tím nehne, tak na tom asi něco bude , škoda, tempomat mi chybí, to je asi vlastně to jediný, co mi ve výbavě schází.... Citovat
Ducatista Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 Pánové je tu někdo, komu tempomat jede, ale přitom na přístrojovce NEMÁ kontrolku tempomatu? U mýho auta totiž tempomat šel povolit v BSI, ale nešel povolit v sdruženým panelu přístrojů a díky tomu nešel povolit ani v motoru. Přitom v testu ovladačů mi krásně jednotlivý tlačítka tempomatu fungují. Takže mám doměnku, jestli mi nejde povolit v tom sdruženým panelu kvůli tomu, že mám budíky bez kontrolky tempomatu... Citovat
HonzaZ Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 Nevím o tom, že by se měl povolovat tempomat v budíkách. Například u 307 je více variant tempomatu. U některých je tempo zobrazován na přístrojovce a některých není vůbec zobrazován. Je to podle typu budíků a r.v. U MUXu se povoluje v BSI a v ŘJ motoru. Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 To by chtělo VIN 206 člena Jardapažout, kterej tady na začátku tématu dával i fotky, že na přístrojovce tu kontrolku má. Poslední jeho příspěvek je z roku 2012. Citovat
pito.za Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 Ty budes mat potom problem v RJ motora ,lebo tam sa to musi dat povolit bez ohladu na to co mas nastavene v BSI.Mne tempomat ide bez zobrazovania na budikoch. Citovat
Ducatista Odesláno 5. duben 2015 Odesláno 5. duben 2015 v utery se objednam v servisu Nečas v Zábřehu, uvidím jestli se jim to povede rozchodit Citovat
mikov Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 (upraveno) Zdravim priatelia mám 206 1,4 hdi, rv 2006. tempomat cez PP2000 vidím, test tlačítok OK V RJ motora mám len prítomný/neprítomný - prepnúť na prítomný ide V BSI mi akákoľvek iná konfigurácia ako "bez" vypíše po uložení neplatná hodnota v Budíkoch aktivovať nepovoli, vypíše chybná konfigurácia... Kontrolka nie je Nejaké nápady? Vopred Ď Upraveno 4. červenec 2015 uživatelem mikov Citovat
pito.za Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Ak by si prišiel do Žiliny tak by som ti na to pozrel u tvojho auta by to malo ist. Citovat
mikov Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 (upraveno) pridem, posli prosim do SZmail alebo kontakt. Ď. EDIT Neprídem. Tempomat mi funguje, ale iba na 4. a na 5. V BSI síce stále svieti neplatná hodnota, ale to nie je podsatné. Konfiguroval som tú možnosť bez obmedzovača. každopádne dík. Upraveno 12. červenec 2015 uživatelem mikov Citovat
ludviktom Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 Zdravím pánové, rád bych zde složil hlubokou poklonu mágovi HonzaZ! :-) S jeho pomocí jsem do své 206 SW 1.6 16V z roku 2003 přidělal snímač na spojku, 4 pinový snímač na brzdu místo 2 pinového a po nějaké chvíli marných pokusů dokázal HonzaZ přelstít i řídící jednotku a Peugeot teď jezdí s tempomatem. Nemožné se stalo skutečným. Děkuju moc! :-) Citovat
ludviktom Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 Teď už jenom vyříznout otvor do deklu pod volant a je to finální :-) Dneska cesta do Brna a tempomat funguje skvěle - fungují i připojené snímače na pedálech a tempomat vypíná i sešlápnutí spojky nebo brzdy. Citovat
PAJA106 Odesláno 24. srpen 2016 Odesláno 24. srpen 2016 2 HonzaZ:Kdysi jsem u Tebe byl s 206 2.0 HDi, kompletní přípravu mám už z výroby, ale skončili jsme na tom, že nešel tempomat povolit v ŘJ. Znamená příspěvek od ludviktom, že už víš jak na to a šel by tempomat zprovoznit? Citovat
HonzaZ Odesláno 28. srpen 2016 Odesláno 28. srpen 2016 U tebe to opravdu nešlo. Ludviktom má jiný motor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.