Péťa Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Aka: Vsimas si, jak ZASE kazis Dundeemu tema? PS: S poradnou vkladni knizkou bych obetoval klidne i moje kluky Citovat
Medvěd Odesláno 1. červenec 2007 Odesláno 1. červenec 2007 Co my víme, jak to budou brát ve vztahu k Tvému věku a nabitosti konta?? Těch pár týdnů společného života se dá vydržet s bodákem v řiti (jak jsme říkali na vojně) a kdyby množství zděděných statků bylo zajímavé . . . . . . . . [upravil dne 1/7/2007 Medvěd] Citovat
aka Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Peta: nekazim, to se tyka Patrikovvy budoucnosti...... takze k idealnimu stavu bych ted mela tricet let stradat a pak ustvat ty mrnata? :)asi radeji zvolim opacny postup Citovat
Escaper Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: aka Peta: nekazim, to se tyka Patrikovvy budoucnosti...... takze k idealnimu stavu bych ted mela tricet let stradat a pak ustvat ty mrnata? :)asi radeji zvolim opacny postup ted si ustves nejake mrne a pak budes 30let stradat? Citovat
Aluška Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Také se připojuji ke gratulacím, pěkné miminko, pěkné jméno . Citovat
Mila_S Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 Gratulace! (Já to říkal, že to bude kluk ) Citovat
Dundee Odesláno 2. červenec 2007 Autor Odesláno 2. červenec 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Peta Pozdě, ale přeci jen gratuluji. Kluků není nikdy dost (vím, co píšu) No tak to já si myslím, že se jich v poslední době rodí podstatně víc než holek V Brandýse mají každý měsíc přehled jmen a za květen bylo 30 děvčátek a 33 chlapečků, za duben byl rozdíl o něco větší (ve prospěch chlapů). Jsem zvědav na přehled za červen, ale tipuju to zase na chlapy, když ve čtvrtek (28.6.) bylo pět porodů a všechno kluci. P.S.: Ročníky kolem mě (jsem '82) byly zase v převaze holky. Nás bylo na základce ve třídě 24, z toho jen 9 kluků a ročníky plus mínus dva roky na tom byly podobně... Citovat
aka Odesláno 2. červenec 2007 Odesláno 2. červenec 2007 ČSÜ dělá tyhle přehledy celorepublikově... Citovat
John Odesláno 3. červenec 2007 Odesláno 3. červenec 2007 Původně zaslal: Dundee P.S.: Ročníky kolem mě (jsem '82) byly zase v převaze holky. Nás bylo na základce ve třídě 24, z toho jen 9 kluků a ročníky plus mínus dva roky na tom byly podobně... Já jsem teda taky kolem ročníku 82 a co si pamatuju tak u nás na základce ve třídě bylo 26lidi a z toho 14kluku a 12holek. A ve vedlejších třídach (a,c,d) to bylo podobně. Citovat
Neon Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Já jsem 84 a to bl nejsilnější hokejový ročník (za času dorostu) kor přes brankáře ... :D (Konec OFFTOPIC) ONTOPIC: Už mám mímo a maminu doma?? Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 Původně zaslal: Neon Já jsem 84 a to bl nejsilnější hokejový ročník (za času dorostu) kor přes brankáře ... :D (Konec OFFTOPIC) ONTOPIC: Už mám mímo a maminu doma?? A teď si na řadě Ty!! :D:D Citovat
Neon Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 OK406: třeba ... čas ukáže ... :aut:aut Citovat
Dundee Odesláno 4. červenec 2007 Autor Odesláno 4. červenec 2007 Původně zaslal: Neon Už mám mímo a maminu doma?? Za chvíli si pro ně jedu:super;) Citovat
buml Odesláno 4. červenec 2007 Odesláno 4. červenec 2007 tak doufam ze hodis nakou fotku prvnich minut doma:aut a hlavne ze si po jistych clenech PC uklidil:D aby se mamina s mimcem nezhrozili hned u vrat Citovat
Dundee Odesláno 5. červenec 2007 Autor Odesláno 5. červenec 2007 Původně zaslal: buml tak doufam ze hodis nakou fotku prvnich minut doma:aut a hlavne ze si po jistych clenech PC uklidil:D aby se mamina s mimcem nezhrozili hned u vrat Fotku jsem udělal až dneska a uklizeno je (v úterý přijela babička a řádila tu celou noc jako Černá ruka:D:D:D) Jinak máme teda absolutního andílka- naposledy se najedl kolem 22. hodiny a vstával až v 5:45, což mě i vyhovuje místo budíku, až začnu chodit do práce:D:D:D:super Pro rejpaly: To body s růžovou bylo první po ruce při přebalování [upravil dne 5/7/2007 Dundee] Citovat
Go-Zila-Go Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 Původně zaslal: Dundee Jinak máme teda absolutního andílka [upravil dne 5/7/2007 Dundee] Hlavne nech je zdrave mimčo a čertik musi aspon trochu byt aby ste vedely že ho mateeee :D:D heh a čo tie rošky asi andilek verzus čertik :potlesk [upravil dne 5/7/07 Go-Zila-Go] Citovat
Kdo Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 Původně zaslal: Dundee - naposledy se najedl kolem 22. hodiny a vstával až v 5:45... Neboj, to se brzy změní... Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 Tak ja jen že se tohle téma dostalo mezi 5 TOP témat toho to fóra, takže Dundee , přijmi opět gratulace.:D:D Citovat
PaloLM Odesláno 5. červenec 2007 Odesláno 5. červenec 2007 no a vieš už ako chutí materské mlieko ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.