Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už se narodil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEW INFO

Recommended Posts

Odesláno

Co my víme, jak to budou brát ve vztahu k Tvému věku a nabitosti konta?? Těch pár týdnů společného života se dá vydržet s bodákem v řiti (jak jsme říkali na vojně) a kdyby množství zděděných statků bylo zajímavé . . . . . . . .

[upravil dne 1/7/2007 Medvěd]

Odesláno

Peta: nekazim, to se tyka Patrikovvy budoucnosti......

takze k idealnimu stavu bych ted mela tricet let stradat a pak ustvat ty mrnata? :)asi radeji zvolim opacny postup :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

Peta: nekazim, to se tyka Patrikovvy budoucnosti......

takze k idealnimu stavu bych ted mela tricet let stradat a pak ustvat ty mrnata? :)asi radeji zvolim opacny postup :D

ted si ustves nejake mrne a pak budes 30let stradat?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Peta

Pozdě, ale přeci jen gratuluji. Kluků není nikdy dost (vím, co píšu) :D

No tak to já si myslím, že se jich v poslední době rodí podstatně víc než holek

V Brandýse mají každý měsíc přehled jmen a za květen bylo 30 děvčátek a 33 chlapečků, za duben byl rozdíl o něco větší (ve prospěch chlapů). Jsem zvědav na přehled za červen, ale tipuju to zase na chlapy, když ve čtvrtek (28.6.) bylo pět porodů a všechno kluci.

P.S.: Ročníky kolem mě (jsem '82) byly zase v převaze holky. Nás bylo na základce ve třídě 24, z toho jen 9 kluků a ročníky plus mínus dva roky na tom byly podobně...

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

P.S.: Ročníky kolem mě (jsem '82) byly zase v převaze holky. Nás bylo na základce ve třídě 24, z toho jen 9 kluků a ročníky plus mínus dva roky na tom byly podobně...

Já jsem teda taky kolem ročníku 82 a co si pamatuju tak u nás na základce ve třídě bylo 26lidi a z toho 14kluku a 12holek.

A ve vedlejších třídach (a,c,d) to bylo podobně. :aut

Odesláno

:xvul Já jsem 84 a to bl nejsilnější hokejový ročník (za času dorostu) kor přes brankáře ... :D:D (Konec OFFTOPIC)

ONTOPIC: Už mám mímo a maminu doma??

Odesláno
Původně zaslal: Neon

:xvul Já jsem 84 a to bl nejsilnější hokejový ročník (za času dorostu) kor přes brankáře ... :D:D (Konec OFFTOPIC)

ONTOPIC: Už mám mímo a maminu doma??

A teď si na řadě Ty!! :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: buml

tak doufam ze hodis nakou fotku prvnich minut doma:aut a hlavne ze si po jistych clenech PC uklidil:D aby se mamina s mimcem nezhrozili hned u vrat

Fotku jsem udělal až dneska a uklizeno je (v úterý přijela babička a řádila tu celou noc jako Černá ruka:D:D:D):aut

Jinak máme teda absolutního andílka- naposledy se najedl kolem 22. hodiny a vstával až v 5:45, což mě i vyhovuje místo budíku, až začnu chodit do práce:D:D:D:super

Pro rejpaly: To body s růžovou bylo první po ruce při přebalování ;)

[upravil dne 5/7/2007 Dundee]

post-0-1410959594482_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Jinak máme teda absolutního andílka

[upravil dne 5/7/2007 Dundee]

Hlavne nech je zdrave mimčo a čertik musi aspon trochu byt aby ste vedely že ho mateeee :D:D:D

heh a čo tie rošky asi andilek verzus čertik :potlesk:potlesk

[upravil dne 5/7/07 Go-Zila-Go]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...