GONDAR Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Mna by zaujmalo koľko tým problémovým radením vydrží prevodovka.Inak skusil som to riešit aj použitím kvalitnejšieho oleja no žiadne zlepšenie sa neukázalo!!! Servis poradil.treba to ignorovať,že rozoberaním a hľadaním príčiny vyhodim len zbytočne peniaze. Citovat
nickvolny1 Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Vymena oleje tomu vubec nepomuze !!!!! bud je vule hned pod radickou,nebo u prevodovky ! Citovat
MartinR Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 U 206 sice není řazení žádný zázrak, ale po mnou najetých víc jak 100 00km tam je vůle proti nové 206 minimální.Je to hlavně o zacházení a údržbě. Citovat
idu Odesláno 30. leden 2008 Odesláno 30. leden 2008 No mam odjazdene na mojej HDI cez 7000 a pokial radim pekne ako ucili v autoskole - v 1s intervaloch medzi stupnami, tak tie rychlosti tam skacu doslova same a bez akychkolvek zadrhelov. Je fakt ze pri studenej prevodovke to chce troska viac casu pri radeni z vyssieho na nizsi stupen, ale zatial som spokojny... Citovat
peugeotkovic Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 u mě s šaltrpákou dobrý.. jako,ale čekala jsem samozřejmě větší rozdíl k lepšímu, oproti předešlé stodvacítce.. Citovat
vitak Odesláno 9. březen 2008 Odesláno 9. březen 2008 Problém s řazením je všeobevně u všech 206, má jí i moje žena, kupovali jsme ji novou a zpožátku to byla hrůza, ale časem si člověk zvykne a taky si to už asi i nějak lépe sedlo, tak teď je to v pohodě. Citovat
Žampión Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Musím souhlasit,je to o zviku.Nevíte kolik oleje se vejde do převodovky u 2.0 HDI,66Kw?Nemám čas to hledat někde ve starších tématech.Díky:papa Citovat
Fakir Odesláno 11. březen 2008 Odesláno 11. březen 2008 Jo, ta převodovka je standardně plesnivá, je to u ní normální. Jednička občas nechce zapadnout, při řazení zpátečky každou chvíli brnknou zoubky (a někdy jí tam řadím i natřikrát, když se to rovné ozubení opře o sebe)... Jo a z 1 na 2 je cítit poddimenzovanej synchron a při motoru v otáčkách je nutné chvíli počkat, než se kola v převodovce rozjedou a zapadnou. Ale rozhodně se mi s tím řadí líp, než s Fábií! Přítelkyně má exemplář Fábie 1.2 HTP (to prý znamená \"Hovno To Pojede\" a je to zcela pravdivé ), která má hydraulickou spojku (ze který není cítit v pedálu vůbec nic) a šíleně divnou kulisu řazení a u toho počítám zuby podstatně častěji, než u 206ky. No prostě převodovka je jedno z nejslabších míst 206ky, ale dá se na ní zvyknout. Citovat
Žampión Odesláno 12. březen 2008 Odesláno 12. březen 2008 Kuci,víte někdo kolik přijde oleje do převodovky,please? Citovat
veena Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Ahoj, tohle je už stoleté téma a náhodou jsem si ho vygooglil, přesto mi to nedá a musím k tomu dodat své. Mám 206 cc, 100kw a poznatek z tohoto auta je naprosto tragickej, co se řazení týče. Pěkná hliníková páka se někde pod tunelem mění v tvrdou gumu (která má i takový zvuk), musím se s tím prát. Kdo přeleze z koncernu do mého auta, skoro až nechápe. Hrůza! Jezdil jsem celý týden se čtyřletým Seatem Ibiza a po příjemném návyku jsem zase seděl za volantem mého auta a řadil... uáááá!! Jedničce se tam nechce, někdy musím dát jidnou rychlost a pak to zařadit znovu, stejné tak zpátečka, tj. zpátečka - nejde, pětka a pak zpátečka ok. Kolega někde níže píše, že měl 406 a teď 206. Jsem na tom stejně a opravdu to řazení bylo ve větším autě úplně někde jinde. Závěrem, řazení 206 je ostudou a možná i důvodem proč auto prodat. Citovat
P607Olda Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 veena: zkontroluj spojku. Nemáš pod pedálem koberec? Takhle se typicky projevuje nedostatečně rozepínající spojka (na jakémkoli autě). Ve firmě provozujeme Peugeoty dohromady asi 17 mil. km, s převodovkami nejsou nejmenší problémy - zatím nebyl ani jeden problém. Ale když porovnáváš s koncernem - nová koupená Octavia I, 1,6, po 10 t. km začala dělat to, že místo 1 tam skákala zpátečka. Prý zlomený nějaký plast. Moc bezva na křižovatce, vyrazit na zelenou dozadu... Citovat
markusss Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 ZEptám se asi naivně...Ale tenhle problém řazení se týká uplně všech ročníků 206 ? Uvažuji o 206 r.v 2007 a docela me děsí co tu pišete:( Citovat
Lukas.K Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Mám 206 s motorem 1.4 8v z roku 2008. Má najeto 31k km a řazení není zas tak hrozný. Chod páky je dlouhý a je potřeba větší výkyv do stran při řazení 3ky a 5ky, ale nepřesnost jsem nezaznamenal. Rychlosti tam padají možná až moc hladce, hlavně za studena a při rychlejším zařazení se ozve kovový náraz (NE SYNCHRON!) jako když by páka narazila do tunelu karoserie (nevím co to je, ale takto mi to připadá). To je ale jen při rychlým řazení. Citovat
Gitarista001 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Ono je proste kazdy kus iny. Ano 206 ma trochu specificke radenie. Niekomu sadne niekomu nie. Ja moc auto nerad poziciavam lebo vacsina komosov radi sposobom ze aj v 20 km/h vie vrazit 1-tku. Ano da sa to len to chce cit. V tomto smere to urcite nieje auto pre zacinajuceho sofera. Najlespie je kupit fabiu HTP ktora ma radenie ako pre blbcov. Tam sa da 1-tka hodit aj v 130 km/h Citovat
lubecc Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Kupiť Peug.za nemalé prachy a potom si zvykať postupne na nedoriešené technické problémy výrobcu,ktorích má 206 neskutočne veľa je dosť nenormálny postoj k problému. Jediné čo ma zatiaľ na tomto aute nesklamalo je jeho desing ostatné je neskutočná Francuzka nočná mora. Citovat
JuloI Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 to ja som jediny kto ma to radenie na 206ke bez problemov?? Citovat
Lukas.K Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 JuloI nejsi, jak jsem psal. I já jsem s ním spokojenej podotýkal jsem jen, že má delší chod páky, ale to má spousta vozů Citovat
P607Olda Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 lubecc: kúp si Fabiu, načo nadávať na Peugeot To si ešte nezistil, že keď na auto budeš nadávať, bude sa viac kaziť? A keď mu budeš fandiť, tak bude OK? [upravil dne 3.8.2011 od P607Olda] Citovat
wefa Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Mám 206 1.6 16V, to řazení byla když sjem jí koupil tragédie, ale kámoš zkušený automechanik to pošteloval a od té doby špica, nevím co s tím udělal ale říkal že tam dal nějaký sil. blok na páku a kulisu. Od té doby je řazení perfektní. Docela by mě zajímalo blíže, co s tím provedl. Pravděpodobně se jedná o prkotinu, která udělá divy. Nicméně co čtu starší řádky, mám s řazením úplně jiný problém. Já řadím plynule všechny stupně, kupodivu i zpátečku, ale problém je směrem dolů. Zejména ze 4 na 3 a poté na 2. Trojka často nejde vůbec dát. Nějaký nápad čím by to mohlo být, nebo to také zaškatulkuji do balíčku s názvem řazení P206? Citovat
Frozz Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 U mého nového pluska (11.000km) mi občas blbne zpátečka (nechce zapadnout, musím vždy pustit spojku a znova) a při řazení z 1 -> 2 mi vždy lehce škubne, prostě se nedá přeřadit rychle (např. při sprintu), a to jsem si se spojkou hrál dost...to mě štve asi nejvíc, holt peugeot no . Ale co jsem si tak četl tak většina má úplně stejný problém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.