Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

alessio je kolo na efekt, já už je nechci, ale pokud jezdíš na pohodu a nevymetáš díry a kanály, tak si je klidně kup, jen počítej, že mají většinou dost mizernou povrchovku a lak se lehce poškrábe, měl jsem F1 v 17, hezký, ale už ne

Odesláno

ty F1 mam taky,kupoval jsem je letos nove,zatim jsou v pohode,chce to davat si pozor na diry,jinak jezdim s nima i do mycky a zatim skrable nejsou;)

[upravil dne 3/5/07 genzer]

post-0-14109595558805_thumb.jpg

Odesláno

Na většině stránek s prodejem Al kol Ti poradí která kola jsou jak kvalitní, ale je to také o ceně. Proto jsem Alessio spíš levnější, jsou pěkná na oko ale měkká. Čím dražší kola, tím lepší (většinou).

Odesláno

presne,alessia jsou mekci kola!takze bacha na obruvniky ci diry!ale treba kamaradovi u nich rupnul paprsek!nekdy je lepsi pridat treba 2 kila na kole!

[upravil dne 4/5/07 hudy]

Odesláno

Já jsem chtěl taky F1,ale v pneuservisu mi je rozmluvili,že jsou moc měkký a že je lidi jezdí dost často převažovat,protože trošku vemou díru a už ty kola házej.Tak mě ukecali na Dotz Imola,jsem s nima spokojenej,vypadaj pěkně a dostal jsem k nim i typový list od Alcaru,takže mi 15ky napsali i do papírů.

[upravil dne 4.5.2007 olda]

post-0-14109595563526_thumb.jpg

Odesláno

Mám asi 2 týdny Dezent F. Momentálně mám foťák v opravě, ale o víkendu se dostanu k jinému, tak to nafotím a dám je sem. Ty Dezenty (jak Alessio to nemohu posoudit) mají výhodu i v tom, že nejsou potřeba středové centrovací kroužky.

Odesláno

Mam alessio F1 uz 2 roky a pohoda. Kor na udrzbu!! Musis jenom davat majzla pri parkovani, abys nedrel o obrubnik ... videl jsem uz par techto kol pekne odrenych a problem je, ze se to neodre jenom jako normal hlinikace, ale odpadne cela takova supinka se strukturou laku a pod tim je to cerny ...

post-0-14109595615675_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...