Přejít na obsah

GibonArt.com

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Kontakty

  • ICQ
    175160484
  • Webová stránka
    http://www.gibonart.com

Profilové informace

  • Město
    Nižbor
  • Stát
    Česká republika

GibonArt.com's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, moje 306 zase stune... pri vymene prepinace vypinace spolujezdcova airbagu neco secvaklo v obalsti skrinky a pojistkami a relatky pod volantem... myslel jsem ze rupla pojistka, ale vsechny jsou v poho... zkusil jsem nastartovat a chytlo avsak nefungovaly budiky a zakladni kontrolky krome baterky a svetel nefungovaly take... po chcipnuti a pokusu o opetovne nastartovani jiz nechytla.... motor toci a tot vse... diagnostika v servisu psala imobilizer... ale zahada je proc nejde pristrojovka... nemate nekdo tuseni kolik tak muze stat imobilizer??? pezutek mel jit zitra do sveta a stane se tohle... to je pro zlost... a zkrat tam nastat nemohl... :-) udajne podle servisu nestastna nahoda... pomozte a poradte diky
  2. potřeboval bych to identifikovat do neděle :-)
  3. Ahoj, teď jsem akorát na dovče a autí začalo vydávat divné zvuky... při nerovnosti vozovky to u leveho kole divně bouchá... jako by něco klepalo do kasle zespodu... prolezl jsem celej spodek a nic nenasel... odstrojil cely zadek a nasel kde to boucha ale nenasel co... kdyz auto stoji a za zadek ho chytnu a jemne tresu tak to tuka... nevim jestli tlumic ci neco s torzkou ci co... kdyz jsou vetsi hupy na ceste nedela to jen vylozene kdyz jsou male a ostre prekazky... prijdemi to jako tlumic teda pac to je jakoby se nestacilo vracet kolo... nevite nekdo???
  4. GibonArt.com

    Turbo na 306 2.0 HDi

    Potřebuji to co nejříve
  5. Ahoj sháním turbo na 306ku hdi ... nutně... cena nehraje takovou roli
  6. GibonArt.com

    Urgence... turbo

    protože ten typek mi řikal ze to je to same ale nejni... lisi se to jednou bveci... vystup na pripevneni saci hadice je posazen o 1,5 cm nize nez na tom mem rozbitem... a tudiz zaseahuje vice nez je zdravo do drzaku poloosy... a rudiz nenasadim hadici a tudiz jsem v pise
  7. GibonArt.com

    Urgence... turbo

    Myslíte tu sací??? ja to teda nevidel volal mi ten chlapek co mi to dela, ale prej je mezi istem pro pripojeni hadice malo mista a ta hadice je prej nejak kratka nebo co... takze vymyslet nejak napojit hadici??? saci... a nebude to vylitavat???
  8. GibonArt.com

    Posraná STOPka

    Ahojte, diky za rady... na tu krabičku mě taky upozornovalo dost lidi ale ani pod jednim podbehem jsem krabicku nenasel... jedina cerna mozna krabicka co jsem obevil je ta co do ni vede ten divnej konektor co sel otocit...
  9. GibonArt.com

    Klima

    do diginy zatim nevidim... :-) ale podle me to muze byt i nejaka SW vada ...
  10. GibonArt.com

    Posraná STOPka

    vseho mam ok... a ventilatory by meli fachat... jeden mel teda ulamany packy na sahare... ale spravilo se to... ani nehazo a nikde nedre... auto bylo totiz tukly a tohle nespravili... tak mam podezreni treba na to ze ten vetrak je stuklej moc do sebbe ... jako na ose ze je zarazenej moc a hure se roztaci... neni to toiz vzdy ... co blika
  11. GibonArt.com

    Klima

    Já si to taky myslel... je to takovej ovalnej tvar... konektor je obdelnik... nedbal jsem toho protoze to standartně nejde... ale tenhle šel :-)
  12. Mám problém... když zapnu klimu vždycky ze začátku párkrát (cca 6x) blikne Stopka... pak je klid.. po cca 5ti minutach uz blika nejmine 12x... a kdyz je auto nad 90° bliká taky at bezi klima nebo ne ... nevite nekdo co by tomohlo bejt? mam podezreni ze je vadnej termostat nebo neco... poradte ... kdyz je auto 95°a vice blika porad :-)
  13. Ahoj všem, tak jak jsem tady psal, že mi nejde klima... tak jsem si to sam spravil... nějakej idiot když dělali předek... otočil konektor kterej vede do nějakýho šmejda v místě kde se klima plní (po odpojení nejde větrák)... otočil ho o 180° ... tak jsem po par hodinach bloumani uz fakt nevedel a zkusil ho z prdele otočit... a hle.. klima běží... :-)
  14. GibonArt.com

    STOPka a KLIMA

    plnila to masina a vse v poho... tak nevim cim to...
  15. Caute, nechal jsem si doplnit klimu jelikoz byla uplne prazdna. Vse OK nikde nic neuchazelo. Ovšem po zapnutí se zjistilo, že nesepl kompresor (neno jak se tomu nadava). Takze to neklimatizuje :-) znamej rika ze je nekde u podbehu krabicka s elektrikou. Jiny znamy rika ze to muz take byt tim (jelikoz auto bylo tukle), ze se to zablokovalo v jednotce pote, co system zjistil ze je klima bez tlaku, a ze se to musi odblokovat diagnostikou ci ze by melo stacit vypojit baterii na min tricet minut. .. Poradte... Dalsi dotaz je ohledne kontrolky STOP. Nastartuji tak zhasne a hned se rozsviti... Sviti sama bez jakekoliv jine kontrolky... Auto má uplně normální výkon... Jede upe normálně... Fakt mě to začíná sráti... poslední dobou se mi toho objevuje dost.. a já jen platim... asi se naprdnu a koupim neco jinyho... :-)
×
×
  • Vytvořit...