shrewe Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 cafte, keby niekto chcel, tak si moze stiahnut servisne manualy na modely 206,406 alebo 307, 607, 807 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 O co presne jde, ze to ma 414Mb a 509Mb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Napiš něco bližšího, co je to? je to v cz?? Mám doma repair CD a nerad bych to stahoval ještě jednou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 dobrá věcička, díky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladak Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Stahovat jde bez problémů. Pokud to stáhne málo, tak můžeš mít málo místa na disku (na c: i když na něj neukládáš - primárně se zapisuje na bootovací disk do tmp a až je stahnuto, tak se přepíše na tebou danou cestu). Jsou to opravárenské manuály platné do změny okolo roku 2001, které vycházely na CD. Je tam i volba jazyka i když čeština je někdy pěkně kostrbatá a něco přeloženo není. Všechny novější informace už nejsou publikovány na médiích, ale jsou dostupné pouze na placené službě INFOTEC. [upravil dne 20/4/07 ladak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladak Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 pokud máš volných 15 Mb tak to je trochu málo. manuály mají 400 - 500Mb jeden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Původně zaslal: ladak Je tam i volba jazyka i když čeština je někdy pěkně kostrbatá a něco přeloženo není. [upravil dne 20/4/07 ladak] to jo, čeština je děsná a navigace ještě tragičtější, ale informace za to stojí :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladak Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 spouštěcí soubor je docvp7ls.htm, kde je volba jazyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladak Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Pokud se oba soubory (*.nrg) rozbalí do adresářů a vyhází se z nich všechny jazykové mutace mimo češtiny a angličtiny, tak se všechno vejde na 1 CD, kde budou řady x06 a x07. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBK Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Na 306 by nebylo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBK Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Trochu jsem pohledal ..... http://www.free.bol.bg/brxmcho/306/, ale pokud někdo obětujete čas a naskenujete z doma se povalující chytré cz knihy Jak na to, budu velmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaKoB Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Proč se mi u souboru 206-406 stáhne vždy jen něco kolem 1 MB?Místa na disku mám dost a stahování se po půl minutě ukončí jako hotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Mám ten samý problém, přes 90 MB jsem se nedostal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Vzhledem k tomu, že to má příponu *.nrg, tak otevřít v nějaké virtualní cd rom (deamon tools, alkohol) a nebo rovnou v neru vypálit jako obraz disku. Pokud nic z toho, tak to asi nemáš stáhnuté celé. Já se o to pokouším od vřerejška asi 6x , ale přes 90MB jsem se nedostal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Já mám Operu, stáhl jsem to bez problémů. Je to soubor ...nrg. Kliknutím na něj se zavolá a otevře Nero. Pak je potřeba vypálit to na CD. Z CD to pak funguje dobře - kliknout na default.htm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaKoB Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Jak to vypálit nebo otevřít je mi jasný,ale mě se na disk uloží jen něco přes 1MB a to jsem to zkoušel několikrát.Mám Firefox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Teď jsem to zkusil přes Explorer, chodí to. Ta Opera má výhodu, že umí navázat i po přerušení, např. vypneš počítač a zítra pokračuješ ve stahování. PS: explorer po asi 3 MB spadne - skončí. [upravil dne 21.4.2007 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPavel Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Mam mozillu a bez problému jsem stáhnul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Původně zaslal: imaster Vzhledem k tomu, že to má příponu *.nrg, tak otevřít v nějaké virtualní cd rom (deamon tools, alkohol) a nebo rovnou v neru vypálit jako obraz disku. Pokud nic z toho, tak to asi nemáš stáhnuté celé. Já se o to pokouším od vřerejška asi 6x , ale přes 90MB jsem se nedostal. No jak to tady tak pročítám, co máš za připojení? Nejde mi o to, jakou máš rychlost, ale jestli máš ADSL, ..., nebo WiFi. Mohlo by to totiž být ztracenými packety, které on prostě nedostane a proto si s tím dál už poradit neumí(znám z vlastní zkušenosti = jeden z důvodů, proč jsem přešel na Operu). Kdyby jsi měl problémy tohoto typu(že Ti packety nechodí všechny), doporučil bych přejít na jiný prohlížeč, nebo používat nějaký stahovací program (Download Accelerator Plus, GetRight, ...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaster Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Mám Karneval 5000/500 , nemám problém se stahováním. Včera jsem bezproblému z rapidu stáhnul simpsny, městečko soutpark..... atd. Jen prostě tady na tom návodu havaruji. Používám firefox a doplněk dovnload statusbar, tady bych problém neviděl. No nic, budu to zkoušet dál, doufám, že to na tom servru nějakou dobu vydrží. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts