Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Taky blikám. Jen s jednou malou vyjímkou. Neblikám na audi A8, BMW 7 a jim podobné podnikatelské koráby.:D Jezději jak pra***a, tak se vždyci jen směju, když je cajti lověji. Ještě jsem nazažil aby nějaká podobná kára blikla na mě.:cool:

Takhle selektivně k tomu přistupuju taky. A pak je ještě jedna výjimka - neblikám na Schade 105/120 a to zejména proto, že jim není nic platné, že nepojedou rychleji, než se smí - stejně je zastaví. ;)

Odesláno

Blikám na všechny (i ty koráby) s výjimkou poláků (a němců, protože to jsou většinou stejně poláci).

O Velikonocích jsem absolvoval okruh Hronov - Náchod - Nové Město nad Metují - Hradec Králové - Jaroměř - Česká Skalice - Červený Kostelec - Hronov (najel jsem asi 130km) a nepotkal jsem jedinou hlídku.

Odesláno

Taky blikám. Jen s jednou malou vyjímkou. Neblikám na audi A8, BMW 7 a jim podobné podnikatelské koráby.:D Jezději jak pra***a, tak se vždyci jen směju, když je cajti lověji. Ještě jsem nazažil aby nějaká podobná kára blikla na mě.:cool:

Sorry - ale mluví z Tebe závist připrděnýho malýho českýho človíčka (uvědom si, že úplně stejně se na Tebe kouká většina dědů sedících za volantem zapelešených 120tek, kteří nechápou, že jsi ochotnej dát 150 tKč za auto, když jim ta jejich nebezpečná popelnice v hodnotě jídla pro skromnou rodinu na týden bude věrně sloužit ještě několik let).

Taky nezapomeň zdůraznit, že sleduješ i písmena na RZ (SPZ), abys náhodou neblikal na pražáky (taky jezděj´všichni jako hovada,. maj´lepší platy, tak si je nezapomeň pořádně vychutnat!!!)

Proboha, kdy už lidi začnete myslet a přestanete s tím nesmyslným škatulkováním???? To Vám fakt Ti komanči se svým "rovnostářstvím" tak vypláchli mozkovny???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Sorry - ale mluví z Tebe závist připrděnýho malýho českýho človíčka (uvědom si, že úplně stejně se na Tebe kouká většina dědů sedících za volantem zapelešených 120tek, kteří nechápou, že jsi ochotnej dát 150 tKč za auto, když jim ta jejich nebezpečná popelnice v hodnotě jídla pro skromnou rodinu na týden bude věrně sloužit ještě několik let).

Taky nezapomeň zdůraznit, že sleduješ i písmena na RZ (SPZ), abys náhodou neblikal na pražáky (taky jezděj´všichni jako hovada,. maj´lepší platy, tak si je nezapomeň pořádně vychutnat!!!)

Proboha, kdy už lidi začnete myslet a přestanete s tím nesmyslným škatulkováním???? To Vám fakt Ti komanči se svým "rovnostářstvím" tak vypláchli mozkovny???

Jinak samozřejmě patřím k blikálkům, dokonce už jsem i za blikání zaplatil pokutu (věřte nebo ne, ale měli hlídku, která hlídala právě to blikání - a mě v tom fofru a překvapení žádná výmluva nenapadla). Ale je mi jedno co jede proti mě, prostě když vidím, že by mohl mít kdokoli s našimi zelenomozkými orgány problém, považuju za svou povinnost mu naznačit, že ten problém může nastat.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jééé, na to jsem úplně zapomněl. Když to stihnu postřehnout, tak na pražáky a pražky taky neblikám.

Odesláno
Původně zaslal: komisar

to teprve začne až vysvitne sluníčko:Dduben měsíc bezpečnosti.

Blikám, blikám člověčinu..... Mám zprávičku poslední týden v dubnu KRIŠOT jako hrom. Budou zapojeni i příslušníci Městských policií.

Dříve bylo jen cca 1200kusů s radarem ale s městskou je to o cca 7200kusů víc. Tak se nechám překvapit jestli to byla fáma:D:D:D

Odesláno

2medved: prazaci neprasi zdaleka tolik jako auta s "S", coz jsou prazaci co se odstehovali za levnym bydlenim... neee ze bych nekoho skatulkoval, jen si vsimam a je to celkem vysoky vyskyt prasatek mezi nimi...

jinak ano, blikam. a vymluva? pan v protismeru napr. nesvitil atd....

Odesláno

blikma blikma. Dokonce i blikaji na me a parkart mi to pomohlo.

Co se tyce blikani na drahe auta + prazaky, tak tohle neresim. Parkrat se mi stalo ze na me blikla treba i ta zminovana A8ma nebo 7ma.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: John

Tak tak blikam už párkrát mi to zachránilo krk..... :aut :aut

Spíš peněženku :myslim:D:D:D:D

a nebo ridicak...

Jinak blikam, blikam. Blikam i na lidi co nesviti, takze az na vas blikne bila 406, tak zkontrolovat svetla a pokud svitite, tak nohu z plynu... :super

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Mně se stejně zdá že stavěj minimálně. Už jsem hodně dlouhooooo neviděl nikdě policajty s plácačkou.

No nekřič, někdy po dvacátém dni v měsíci by měla začít nějaká akce a do ulic vyrazí vše, co udrží plácačku. Končit by měli kolem 28. dubence

Odesláno

Jinak co se toho škatulkování týče, neřeším, jestli jede v bávu nebo ve favoritu, ale pokud je to aspoň trošku možné rozpoznat, blikám jen na ty, který překračují povolenou rychlost tak o 20 km/h. Jakmile to někdo pálí na 90tce kolem 150ti, tak na toho nebliknu ani náhodou

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Jinak co se toho škatulkování týče, neřeším, jestli jede v bávu nebo ve favoritu, ale pokud je to aspoň trošku možné rozpoznat, blikám jen na ty, který překračují povolenou rychlost tak o 20 km/h. Jakmile to někdo pálí na 90tce kolem 150ti, tak na toho nebliknu ani náhodou

A co kdyz to pali nekdo v peugeotu 180?? :myslim To by jsi bliknul?

Jinak k tomu skatulkovani, neresim v cem kdo jede, nedavno na me bliknul nekdo v petkovym baworu, docela me to prekvapilo, byl jsem rad a v tu chvili mi bylo jedno v cem jede, hlavne kdyz blikne... :)

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Původně zaslal: Vertex

A co kdyz to pali nekdo v peugeotu 180?? :myslim To by jsi bliknul?

Jinak k tomu skatulkovani, neresim v cem kdo jede, nedavno na me bliknul nekdo v petkovym baworu, docela me to prekvapilo, byl jsem rad a v tu chvili mi bylo jedno v cem jede, hlavne kdyz blikne... :)

Na dálnici možná jo, ale na 90tce ee. Většinou to bejvaj stejně řidiči ve splašenejch ochcávkách

Odesláno

Musím přiznat, že blikám taky, hlavně po sjezdu z dálnice do Poděbrad směrem na Kolín, určitě to znáte, jsou tam čtyři vesnice za sebou a celkem pravidelně tak někdo stojí, buď v tom lesíku nebo u čerpačky hned ze začátku a nebo potom až skoro u Kolína;) Jinak co se týče pražáků, tak jste mě trochu zklamali, protože soudit všechny, no nevím, kdybych já měl takhle soudit podle krajů, tak jako prasata jezdí všichni, tzn. celá republika a je jedno, z kterého kraje je:nevim Jinak jestli tak potom usuzujete podle SPZky, tak vás zklamu, jsem z Prahy, ale SPZ mám jihlavskou:D:D:D:D:D:D:papa:papa:papa:papa:papa

[upravil dne 11.4.07 Supersonic]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2medved: prazaci neprasi zdaleka tolik jako auta s "S", coz jsou prazaci co se odstehovali za levnym bydlenim... neee ze bych nekoho skatulkoval, jen si vsimam a je to celkem vysoky vyskyt prasatek mezi nimi...

jinak ano, blikam. a vymluva? pan v protismeru napr. nesvitil atd....

No teda já jsem výjimka potvrzující pravidlo. Narodil jsem se v Benešově a od 4let žiju na P-V. Pak jsem byl pár let "pražák" (ale pořád jsem bydlel na P-V) a měl chvilku i "A" značku. Teď mám zpátky "S" a jezdím pořád stejně - jako důchodce :D

Ale souhlasím s tím, že 90% lidí, co se k nám na vesnici nastěhovali z PHy, tak si myslí, že když mají na splácení 5ti míčový hypotéky na barák, tak můžou všechno ... :(

Jo a, co se tématu týká, tak blikám ...:papa

Odesláno

:D Takže jsme se tu shodli, že jsme všichni úžasně tolerantní a blikáme všichni na všechny, až na Vertexe, kterého za to na prvním možném srazu zmlátíme a bude to vyřešené :D :D :D

[upravil dne 11/4/07 Netopýrka]

Odesláno

nebudeme ho mlatit budeme na neho blikat baterkama a rovnou ho uvažeme nekam k stloupu at nam neuteče

:P:D:P:D:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...