Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Věk osoby zvané "citron1"  

1. 1. Věk osoby zvané "citron1"

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

zajímalo by mě, jak na Vás působil :-)

edit: pochopitelně, jak starý podle Vás byl.

Jak na vás celkově působil .. no myslím, že by to totiž byla zbytečná otázka ...

Moc obdivovatelů asi neměl :aut

[upravil dne 17.2.2007 King_Of_The_Cheese]

Odesláno

No asi takhle, trošku jsem včera hledal, měl dvě Xantie jedna byla červená, má asi 307, vim jak se jmenuje, vim odkud je a vim že mu je 33. Jo a mam na něj mail. A strašil taky na jinych forech a veřejných diskuzích. To asi tak co se dá najít

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Strašil i na jiných fórech? Takže ne komplex, ale úchylka? Nebo že by oboje?:myslim

Myslel jsem jako že se tam vyskytoval, přispěvky jsem od něj všechny nečetl, stejně by asi byli k ničemu, jen některy, a taky něco bylo smazaný pro nevhodné výrazy
Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: aka

ale ze tu udelal rozruch, co?:D:D

A TO NEJEN TO DÍKY NĚMU JSEM SMAZAL A CHTĚL SKONČIT :roker

preco si zmazal svoje prispevky?to by ma fakt zaujimalo

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Taky mě naštval, řekl,že moje auto je popelnice :mad::bojim:nevim, sem z toho málem plakal:D

nebolo to tak ze si ho niekde presiel autom a ma z toho chudak traumu,tak nazval tvoje auto popolnicou?

Odesláno

Je jednom, kolik mu je, Že by měl zastydlou pubertu?? To nevim - pubertu mám i já, ale občas se to dá zkrtotit :D

Prostě tak jednou za kvartál se tu objeví někdo, kdo se snaží na sebe všelijak upozornit a nerespektuje ostatní (ani pravidla). Pamatujete na anawarr? ne?:aut Holt takoví slaboduší lidé byli, jsou a budou mezi námi - tolerovat je nemusíme, ale holt si musíme zvykat. Ale ještě, že má forum takové adminy ... THX to you!!

:xvulMari: ale on měl v podstatě pravdu ... 405tky už jsou popelnice ... :( ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...