Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dle vašich možností doporučuji tankovat V-Power Diesel.Po vyjetí dvou plných nádrží má motor jinou chuť do života.Před tím jsem tankoval naftu u Benziny což se nedá vůbec srovnat.

Odesláno
Původně zaslal: mares

Dle vašich možností doporučuji tankovat V-Power Diesel.Po vyjetí dvou plných nádrží má motor jinou chuť do života.Před tím jsem tankoval naftu u Benziny což se nedá vůbec srovnat.

Já ji svý 307 skoro od začátku dopřávám pořád a je to fakt, že je to znát....i mi pár lidí říkalo, že na to že je to ta 66kW je nějaká živější a i nějaká tišší. Prostě v naftě je rozdíl!

Odesláno

mno neviem, ja mam benzin, podla mna nafta patri do kachiel :D

a teraz ma dizlaci ukamenujuuuuuuu :D:D:D

inac na stranke OMV som nasiel toto:

PREMIUM DIESEL

Motorová nafta zodpovedajúca STN EN 590. Vďaka účinným špeciálnym aditívam zabezpečuje vysokú čistotu palivového systému, dobrú štartovateľnosť za nízkych teplôt a vysokú životnosť a čistotu vstrekovacej sústavy. Použiteľná do teploty až - 30°C. Vo veľkoobchodnej sieti je predávaný pod označením Special Premium DK.

[upravil dne 29.1.07 JarinoRS]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Osobně doporučuji jen Shell V-Power Diesel,i u mého předchozího vozu Citroën ZX 1,9D 47kw byl znát rozdíl oproti palivům od jiných dodavatelů,jednak na spotřebě,hlučnosti motoru a taky výkonu.Vše bylo nižší jen výkon samozřejmě vyšší :-D

Odesláno
Původně zaslal: JarinoRS

mno neviem, ja mam benzin, podla mna nafta patri do kachiel :D

a teraz ma dizlaci ukamenujuuuuuuu :D:D:D

inac na stranke OMV som nasiel toto:

PREMIUM DIESEL

Motorová nafta zodpovedajúca STN EN 590. Vďaka účinným špeciálnym aditívam zabezpečuje vysokú čistotu palivového systému, dobrú štartovateľnosť za nízkych teplôt a vysokú životnosť a čistotu vstrekovacej sústavy. Použiteľná do teploty až - 30°C. Vo veľkoobchodnej sieti je predávaný pod označením Special Premium DK.

[upravil dne 29.1.07 JarinoRS]

to sa teda velmi mylis.nafta patri okrem kotla aj do rusnov:D

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

to sa teda velmi mylis.nafta patri okrem kotla aj do rusnov:D

By mě zajímalo, co bys jako chtěl naftou rušit???

K tématu:

V power diesel doporučuju i já, najel jsem na něj za poslední rok 100 tkm a spokojenost (Ducato 2,8 HDI lítalo po D1 i tachometrových 170!!!).

[upravil dne 8/2/2007 Medvěd]

Odesláno

Jarino - pretože moja manželka pocháza z Dubníka pri Nových Zámkoch, tak ozaj tuším, čo také je rušeň - jen mi prišlo dobré upozorniť, že nie všetci v čechách dnes všem slovenským slovům rozumí (a obráceně je tomu taky tak).

[upravil dne 8/2/2007 Medvěd]

Odesláno

mno vyznelo akoby si to nevedel, ked si chcel rusnom nieco rusit :mrk

mi to pripadalo, ako ked som napisal nedavno ze mam na skle samolepku dieta v aute tak kolegovia z CZ si moje dietatko zamenili za DIETU a rozmyslali preco v aute dietujem :D

ale som rad, ze si tu tak svorne nazivame a obcas sa aj zasmejeme :potlesk:super:papa

Odesláno

Možná vás nahlodám,ale kámoš zaváží benzinky z Litvínova a říká,že ze stejný trubky berou všichni stejné palivo,ať jde o Benzinu,OMW,Shell.Prostě mají jen jednu koncovou trubku pro všechny.A pochybuju,že když stočí palivo do nádrží na benzině,tak pak obsluha tam ještě něco přidává.Mohlo by se jednat o placebo-efekt,ale třeba má někdo jiné vysvětlení.

Odesláno

A to nejraději u ČS v Králově Dvoře u Berouna, kde mají široko daleko nejlevnější naftu.

Předevčírem jsem tam platil 24,60 Kč/l, zatímco u Makra v Praze-Stodůlkách chtěli za litr nafty 25,80 Kč a v Praze u jiných stanic než JET běžně i 27,80 Kč/l.

Když jsem měl přitom svého času s řetězci ČS pracovně co do činění, pak pokud mě paměť neklame, byl právě řetězec ČS JET (provozovaný fy. ConocoPhillips) jedním z mála, který měl i na ČS své zaměstnance (tj. nikoliv v převažující míře jen nájemce a jejich zaměstnance, jako je tomu u ostatních řetězců ČS).

Umím si přitom představit, čeho všeho může být takový nájemce schopen, když mu zrovna na té \"jeho\" ČS nejede \"byznys\", jak by si představoval...

Odesláno

pre jarinoRS:

ešte že si nie pri mne, ja na diesel nedám dopustiť!:super, ktovie, prečo asi všetci svetoví výrobcovia sa orietujú na naftové motory, žeby do rušňov nemali čo montovať?!

Odesláno

Mne osobne sa lepšie jazdí s dieslom. Možno je to sile zvyku. Myslím si, že moderné diesle už nemajú nič spoločné s tými starými. Ja väčšinou tankujem Esso, Agip, Shell. V-power diesel som ešte neskúšal. :papa

Odesláno

Shell se říká že mají dobrá paliva. Ale myslím si že je to jenom subjektivní dojem že mám něco lepšího v nádrži a proto to chválím. Ve skutečnosti rozdíl mezi např. JET, OMW, ARAL, SHELL, Benzina žádný není, motor se chová pořád stejně. Mam 407,406 HDI. Jenom u Shella to jsou vyhozený peníze stejně jako za Chisburgr u Mc´Donalda. Ať mi někdo řekne jak to pozná že motor je tiší. To jste fakt borci a o kolik decibelů je ten motor tišší. Myslím si že ne;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...