Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Kurt

Děkuji za podporu.

Pro zajímavost zpráva, kterou mi výše jmenovaný zaslal:

Tak mi třeba zablokuj IP adresu jestli to dokážeš ješito z Chrudimy. Ale pak si pro tebe dojedu a uvidíš ten mazec. Jsem od tebe 10 minut jízdy daleko.

Je to normální člověk?

S prominutím - jde vlastně o h****, a on dělá, jako by ho na nože braly. By mě zajímalo, co dělá, když mu někdo něco udělá na silnici.

co vtedy?nic.ale keby ste mu zobrali lego:myslim

Odesláno

wow, nad tím zůstává rozum stát. Jak může být někdo takový osel... To jen dokazuje o jeho inteligenci. Nejlepší bude takové lidi(pokud to ještě vůbec člověk je a nepatří už do kategorie zvířat) ignorovat...

Odesláno

Tak mi třeba zablokuj IP adresu jestli to dokážeš ješito z Chrudimy. Ale pak si pro tebe dojedu a uvidíš ten mazec. Jsem od tebe 10 minut jízdy daleko.

Tehle člověk je pěknej....NO cement

Ale Chrudim drží pospolu,, tak ať příjede frajírek jeden...:aut

Odesláno

Bóóóže ... ale kdyby se jelo (jako P-C), tak jedu taky (tyhle mamloně fakt nemusim) ... :roker

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

To je takovej člověk,kterýmu si stoupneš na parkovišti na oblíbené místo a ráno najdeš propíchané pneumatiky:roker

... nebo se tady tak alespoň prezentuje. Taky to může být srab, který má silné řeči na internetu.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

... nebo se tady tak alespoň prezentuje. Taky to může být srab, který má silné řeči na internetu.

Yo Peto, kvalitní názor ... :super Hodně lidí to takto provozuje - totální nulky, který v životě nic nedokázaly si tímto zvedají své chabé EGO a hledají v tom svůj nový \"lifestyle\" ... INTERNET je k tomu jako stvořenej ... :nevim -> anonymita :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Yo Peto, kvalitní názor ... :super Hodně lidí to takto provozuje - totální nulky, který v životě nic nedokázaly si tímto zvedají své chabé EGO a hledají v tom svůj nový \"lifestyle\" ... INTERNET je k tomu jako stvořenej ... :nevim -> anonymita :nevim

a jak docili toho ze jsou jako anonym?

Odesláno

Původně zaslal: oni

a jak docili toho ze jsou jako anonym?

Pri registraci uvedou nepravdive udaje. Nikde se to neoveruje.

treba kuknut na ip adresu.aj tak sa da vystopovat nie?samozrejme pokial pouziva svoj net

Odesláno
Původně zaslal: komisar

je to pěkné někoho potrestat uznávám,ale co potom??Má možnost se nějak vrátit po zpytování svého svědomí že to přehnal,či se pak zaregistrovat znovu a jít od začátku:myslim:myslim:myslim

Má jen zamezený přístup a hodnost Trestanec, podle mě se mu za čas muže přístup obnovit a muže pokračovat, alespoň tak to chápu. Je to tak Kurte?
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Má jen zamezený přístup a hodnost Trestanec, podle mě se mu za čas muže přístup obnovit a muže pokračovat, alespoň tak to chápu. Je to tak Kurte?

Myslel jsem, že význam pojmu \"trvalé zamezení přístupu\" není třeba vysvětlovat. Přece jen asi ano. Takže: trvalé = na furt. ;)

Nicméně nevylučuji, že se po volbách dočkáme amnestie.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Myslel jsem, že význam pojmu \"trvalé zamezení přístupu\" není třeba vysvětlovat. Přece jen asi ano. Takže: trvalé = na furt. ;)

Nicméně nevylučuji, že se po volbách dočkáme amnestie.

Aha, tak to se omlouvám, nějak mi vypadlo že má trvalé zamezení přístupu. To opravdu není třeba vysvětlovat, to jen skleroza:D:D

[upravil dne 27/2/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

mno, myslim, ze kdyby projevil trochu snahy, slusnosti a pokory, slo by s tim neco udelat, jenze nic takoveho nikdo z nas neceka ne?

Odesláno
Původně zaslal: komisar

trvalé zamezení se mi zdá kruté,nechci se nikoho zastávat,ale je to nedomyšlený,sic jde o první případ ale byl bych asi proti dosti lidem

- trvalé zamezení je krutější , ale nemá to na jednu stranu přehánět , zvlášť když je na to upozorňován.

- možná by stačila poprvé nějaká třeba 3 měsíční blokace . a když by se dotyčný nepolepšil tak trvalé zamezení , ale je to jen můj názor - či návrh

Odesláno
Původně zaslal: raspa

- možná by stačila poprvé nějaká třeba 3 měsíční blokace . a když by se dotyčný nepolepšil tak trvalé zamezení , ale je to jen můj názor - či návrh

Citronovi by to nepomohlo. Jedine, ze by za tu dobu zapomnel, ze klub existuje a uz sem nelozil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...