Gabriel 307 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 a že to trvalo než to přeteklo (trpělivost) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Gabriel: To maš jednoduchý, kdyby ho dostal za něco o čem by se dalo polemizovat tak by to bylo opět zametání pod koberec, takhle je to myslim jasné každému [upravil dne 8/7/14 12:39 od Radek Hurvajz] Citovat
Marlin Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Radku, nechceš zrušit BAN Haukemu? Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Marlin : proč by to měl dělat vždyť mu ho zrovna dal Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 No, po tom co napsal rozhodně nechci, nevidim duvod, jeho arogantní chování na zavěr rozhodlo o tom že si ho zaslouží, kdyby mi třeba napsal SZ s nějakým vysvětlením k jeho dvěma registracím tak jsem byl připravenej to nějak řešit, ale takhle určitě ne. Citovat
Marlin Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Protože mi přijde, že to je už moc vyhrocený a je to jen záminka, aby se tam ta hádka utišila, aby se nemusela mazat, ale byla potřeba záminka dát BAN. Osobně, mi to přijde velice vyhrocený a zbytečně vyhrocený, bo není důvod. Tak se pohádaly, poslaly se doprdele, nazvaly se čůrákáma a debilama. No a co? Já to tak dělám pořád a svět se kvůli tomu ještě nezhroutil. Ideální stav je tam nechat, aŤ se pohádají a nezasahovat do toho. Jako nechápu, proč se tam k tomu vyjadřovaly i ostatní, ať si to vyříkají mezi s sebou. M2 do toho nic není a je na mě si udělat o tom obrázek jaká je situace, přeci nedám na to co říkají ostatní to je blbost.... a s BANem nesouhlasím. Howgh Můj názor. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Tak si to mají vyřikat a poslat se tam někde jinde, tady bude klid. Podivej, ja s nimi jednal celkem slušně i když pořád rejpali, nakonec si to vyhroitili sami, tak ať si ted nesou nasledky. [upravil dne 8/7/14 16:22 od Radek Hurvajz] Citovat
ChouLu Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Jsou tu určitá pravidla... pravidla porušil nejen svým slovníkem, ale i dvojí registrací... nevidím žádný důvod BAN rušit... Citovat
Marlin Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Copak to tahaly někam jinam po fóru? Nevšiml jsem si. Prostě do sebe šili v tom vláknu. No a co. Jinde s tím fórum nezasíraly. Mě jsou pravidla někde, to sám víš, takže já mám na to jiný náhled Ale pořád si stojím za tím, že to je moc vyhrocené. A o jeho aroganci by se daly vést sálodlouhé diskuze, já už to po těch letech ignoruju Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Když ti jsou pravidla někde tak nechapu jak tu mužeš vubec být, v každym připadě šanci měli, i jsem to tam napsal, ať se třeba pozabijejí, jenže oni nešili jen do sebe, tahali do toho vedení klubu, dvojí registraci jsem já sám nehledal, byl jsem upúozorněn, a s tím prostě něco udělat musim, šanci jsem mu dal, mohl napsat, co udělal misto toho? Zbytek asi znáš Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Stojím za Radkem. Z počátku se konkrétně s Ivo Haukem dalo jakž takž komunikovat, ale ke konci??? Pravidla tu jsou a platí pro všechny - buď je respektuj nebo nes následky Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 uz tim zasira facebook a je desne ukrivdenej..... ten ban je trvalej, nebo jen vystraznej? [upravil dne 8/7/2014 16:49 od Scratch] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Uvidime, zatim je na neurčito Citovat
Marlin Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Radku, copak ja pravidla porusuji? Na rovinu, ja je ani neznam, ale zase mam nejakou samosoudnost a vim jak se chovat. Ze se tam nekdo navazel do vedeni klubu, ok, za to ban beru, ale v pripade ivose mi prijde ze uz jsi trosku prestrelil a beru to jen z principu. Takhle mi to vyzniva. A mam na to takovyhle nazor. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 No tak snad přestřelil on, nebo ne?? Asi jsi četl jen něco. A připomenu ti, že jsem mu dal šanci mi např napsat a řešit se mnou otazku dvou registrací, nikdo mu neřikal aby misto toho začal prskat VIZ: Jinak bych ti připoměl že já na rozdíl od jiných neměním nazor během 5ti minut protože mi to Marlin přišel říct. Sorry, ale jestli jsi se vrátil proto aby jsi tu psal co kdo kde přestřelil tak to jsi nám tu fakt chyběl, promiň, nemyslim to ve zlym, ale ten pocit mám Citovat
Přema Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Marlin.....proč tak oroduješ za Yvese?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.