Marcel505 Odesláno 3. únor 2007 Autor Odesláno 3. únor 2007 Tak pak napiš, až se něco začne sr**. Citovat
C.J. Odesláno 4. únor 2007 Odesláno 4. únor 2007 ..už se posralo.. http://pazout.unas.cz/brzdy nečekaně jede, ale nebrzdí.. Citovat
domikra Odesláno 4. únor 2007 Odesláno 4. únor 2007 ja jsem na dirku v chladičí použil dvou složkové lepidlo...mám ho někde ve sklepě nebo možná v autě (stalo něco kolem stovky)a za pár minut to bylo zalepené...zítra se mrknu na název:roll Citovat
Maca K2 Odesláno 1. říjen 2021 Odesláno 1. říjen 2021 Co mám dělat když mě uniká chladící kapaliny s hadice?? existuje taky nějaké tekuté lepidlo? jsou tam mikropraskliny. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. říjen 2021 Odesláno 1. říjen 2021 Tak asi nejlepší bude tu hadici vyměnit Vena garážmistr, Péťa, Chip a 2 další ohodnotil 5 Citovat
P607Olda Odesláno 2. říjen 2021 Odesláno 2. říjen 2021 Vyměnit. A koukni na ostatní hadice, jsou nejspíš taky staré. průšvih tě překvapí v nejnevhodnější chvíli, spěcháš v noci s rodinou... Chip a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.