John Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Pěkná fotka... taky prší a je hnusně.... ale k zimě to má opravdu hodně daleko. Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Ach jo, tady je zamračeo a každou chvíli prší. A když neprší, tak leje. Taky chceme sluníčko!!! Citovat
Oliver Riedel Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Kéž by radši přišel sníh,22°C můe být klidně až v dubnu Citovat
orgacek Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Zima pry zacne koncem ledna a potrva do konce dubna:roker Citovat
oni Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 tomu uz neverim!proste nenapadne a nenapadne!hold jsme to vyplacali vsechno minulou zimu no! Citovat
Fusion Odesláno 7. leden 2007 Autor Odesláno 7. leden 2007 Původně zaslal: orgacek Zima pry zacne koncem ledna a potrva do konce dubna:roker To říkali v řijnu o listopadu a prosinci Už jim nevěřím ani dobrej den. Citovat
Miku Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 to Peta: neznáš náhodou Járu Cimrmana ? :D:D:aut Citovat
Pinďa Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 A tady něco jiného (doufám, že to nebude v únoru zde) : Mohutná lavina sněhu zasypala v sobotu několik automobilů a jiné smetla přes krajnici ze svahu na dálnici procházející průsmykem Berthoud v americkém státě Colorado. Oznámila to mluvčí coloradského dopravního úřadu Stacey Stegmanová. Celý článek: http://www.novinky.cz/zahranicni/v-americkem-coloradu-zasypala-lavina-dalnici_105838_e8qpc.html [upravil dne 7/1/07 Pinďa] Citovat
aka Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 jj, hezka fotka, ale moc zimne nevypada.... Citovat
Fusion Odesláno 7. leden 2007 Autor Odesláno 7. leden 2007 Díky díky, napadlo mě že to vypadá jak WinXP pozadí Citovat
de.7.com Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 kraaasnaa fotka:super nefotiis naahodou kodakem?mne to kolem sluniicka delaa uuplne stejne:myslim na zimu se tesiiim a moc,uz jenom kvuuli tomu fotenii a taky proto,ze jak napadne a mrzne, tak nejezdiim a timpaadem usetriim.. ale letos to na nejakee to setrenii ale opravdu nevypadaa:roll loni si autko schruplo rovnee 3mesiice:papa d7 Citovat
Péťa Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Původně zaslal: Miku to Peta: neznáš náhodou Járu Cimrmana ? :D:D:aut Můj oblíbený vědec http://www.cimrman.at/ Citovat
Fusion Odesláno 7. leden 2007 Autor Odesláno 7. leden 2007 Původně zaslal: de.7.com kraaasnaa fotka:super nefotiis naahodou kodakem?mne to kolem sluniicka delaa uuplne stejne:myslim na zimu se tesiiim a moc,uz jenom kvuuli tomu fotenii a taky proto,ze jak napadne a mrzne, tak nejezdiim a timpaadem usetriim.. ale letos to na nejakee to setrenii ale opravdu nevypadaa:roll loni si autko schruplo rovnee 3mesiice:papa d7 Olympus Camedia C-750 Citovat
Tommy306 Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 fotka vypadá spíš \"jarně\"..ale příliš ostré slunce - pomohl by polarizační filtr a kdyby bylo slunce víc schované za kopec:nevim Citovat
Medvěd Odesláno 7. leden 2007 Odesláno 7. leden 2007 Já nevím, co se Vám na letošní zimě nelíbí - já jsem zatím spokojenej na 100 % Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.