Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Holly

Facko dělal Pininfarina, ne?

Holly, neblázní ... !!! :-D Favorita navrhnul v roce 1986 Bertone, ale komandírové mu to bohužel trošku upravili ... mám doma knížku k 100 kletýmu výročí založení škodovky a tam jsou i skicy, jak mělo faso vypadat ... celekm pěkný autíčko ...

koukni o příspěvek výš ;)

2Dundee: Jj mluvíš mi z duše, taky to tak vidim. Co si budeme povídat, co na tom autě může být za ty díly levnější, když na všem je napsáno VW. Ty lidi by si měli uvědomit, že to prostě neni \"české\" auto, ale evropské.

[upravil dne 22/12/06 Devilstorm306]

Odesláno

pro:Devilstorm306-proc myslis ze rs neni sportovni auto???

pro neon- o ty knizce jsem mluvil,zajimavy veci!!!

je videt ze jsme narod mnoha tvari a nazoru!!!nevidim na skodovce nic spatneho,neni to tim ze jsem z bolky!!proc je to nejrosirenejsi auto u nas!!nesvadejte to na nahradni dily a podobne,protoze dnes ty dily vyjdou uplne na stejny prachy jako kterakoli jina znacka stejne kategorie!!!mozna je snizena o ten dovoz a je fakt ze u nekterejch dilu to je zaklad ceny!!to se musi nechat!

Odesláno

Joo a taky se tady ztotožnuju s nazorem,že ty díly jsou stejně drahy na Audy,WW,Peugeot,atd.jako na auto Škoda,protože škoda=WW a za druhy stejně to dělaj cizí firmy(sub dodavatele) a ty maj ceny stejny(podobny)....

Taky nemam rad pany duchodce(nic proti a nemluvim kevsem-to bych si nedovolil),ale uplne mě dožira jak škodovku strašne doporučujou kvuli,cene,servisu,dilech,atd....

Toď můj názor...:papa

Odesláno
Původně zaslal: oni

pro:Devilstorm306-proc myslis ze rs neni sportovni auto???

pro neon- o ty knizce jsem mluvil,zajimavy veci!!!

je videt ze jsme narod mnoha tvari a nazoru!!!nevidim na skodovce nic spatneho,neni to tim ze jsem z bolky!!proc je to nejrosirenejsi auto u nas!!nesvadejte to na nahradni dily a podobne,protoze dnes ty dily vyjdou uplne na stejny prachy jako kterakoli jina znacka stejne kategorie!!!mozna je snizena o ten dovoz a je fakt ze u nekterejch dilu to je zaklad ceny!!to se musi nechat!

Protože RS NENI sportovní auto. Jestli považuješ auto sportovní, protože má trošku přebytku výkonu, na zadku nalepený RS, a nějaký ty cedky v interieru a je o 0.5 cm snížený... Bůh ti žehnej... Až bude mít stejně vyladěný podvozek jako Golf GTI, klidně tomu sportovní auto řikat budu. Takhle je to jen rychlý luxusní model, nic víc. Proti hothatchum ve svojí třídě si ani neuprdne.

Škodovka je nejrozšířenější, protože se vyrábí v čechách a lidi si prostě pořád myslí, že to jsou český auta, dřív to tak bylo a marketing toho dál využívá. Nejsou, jsou německý, akorát vyráběný tady, a basta. A jestli soudíš kvalitu podle toho kolik lidí v tom jezdí, tak si to mysli dál (když ostatní skočí z mostu, já za nima skákat nebudu, jen protože oni to udělali a prej je to dobrý) Já si klidně pujdu koupit Saaba kterýho má v ČR pár lidí, a myslim že na tom budu pořád líp než když bude u baráku stát Škoda. A neřekl jsem, že škodovka je nějaký vrak a špatná. Jen by lidi neměli být slepý a koukat na celý trh s auty, protože za ty peníze co se prodávají škodovky, se myslím dá vždy najít lepší řešení. To je můj, názor, jestli to někdo vidí jinak, ať si tu škodovku koupí... at si s tim jezdí a do tý doby než mi začne tvrdit kraviny, že 1.2 HTP je super motor, mi to bude uuuplně u ... volný :D

Odesláno

Takovej Skodovkofil je kamos, porad basni jak o ochcavce, tak o fabii. Kdyz jsem ho posadil do 406-ky, tak se divil, ze si v predu natahne nohy... :D

Ale obcas je trochu na facku, kdyz mi rika, jak to jede (treba fabie 1.4, 75k), ze to jede jak dabel a nezere skoro nic, jezdi za 4,5L!!! Mimochodem fabii 1.4 ma sestra a kdyz jsem s tim jel, tak to pro me bylo za trest.

A jelikoz chce kupovat auti, bo rozflakal Fanóša, tak jsem ho ukecal na novou 307. A on za tyden prisel s tim, ze chce KIU, ze to je super a ma to 7 let zaruku! Tak jsem mu rekl, ze jestli koupi Kiu, tak se s nim nebudu bavit (samozrejme jsem to nemysel vazne, ale rozhodne ho nepochvalim).

No, doufam, ze mu to jeste rozmluvim!! :papa

Odesláno

BTW: Vite, ze fabie se dela s motorem 2.0i ????

Ja to ted videl u prace a cumel jsem jako puk!! Kamos rikal, ze u nich na slovensku se to prodava bezne a ze i RS je 2.0i, tak jsem mirne zmaten!! :(

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

BTW: Vite, ze fabie se dela s motorem 2.0i ????

Ja to ted videl u prace a cumel jsem jako puk!! Kamos rikal, ze u nich na slovensku se to prodava bezne a ze i RS je 2.0i, tak jsem mirne zmaten!! :(

No nevim jestli se to ještě prodává, ale dával se tam 2.0 benzin myslim 85kW. Ale myslel jsem že to nahradili tou 100 konovou 1.4 a přestali to dělat, protože na to každej nadával.

PS ke Kie: Podle toho co říkáš asi pujde o Kia C´eed. Nevím, vlastní zkušenost nemám (to má asi v ČR zatim jen málo lidí), ale co jsem zatim četl, tak to auto je pro Kiu malá revoluce, a jeví se to jako dobré a kvalitní auto. Uvidíme jak ho prověří čas, ale potenciál má určitě velký, a se soudy, že 307 je lepší bych byl zdrženlivější.

Odesláno

taaakze, 2.0 se do Fabie nedava uz par let.... ale kdybych Fabi, tak sedana a s tim 2.0 litrem v plny vybave.... nemuzu si pomoci, ale tahle kombinace semi libi.

ma na myslis skutecne ziliskou Kiu, a co jsem cetl recenzi tak si ji dost chvali, skutecne mala revoluce pro Kiu. Ja bych se ji nebal, je to kvalitni auto a konkurence schopne.... mozna i lepsi nez 307.... no, to urcite

a za dalsi, nova Fabie se mi libi moc, lepsi nez ty zehlicky co jezdi ted.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ma na myslis skutecne ziliskou Kiu, a co jsem cetl recenzi tak si ji dost chvali, skutecne mala revoluce pro Kiu. Ja bych se ji nebal, je to kvalitni auto a konkurence schopne.... mozna i lepsi nez 307.... no, to urcite.

to- \"no, to určitě\" mam pochopit, jako hrubý nesouhlas? Tak si to pořádně přečti, vynechal si dost důležitý slovíčka. Neřekl jsem, že je lepší než 307 a vůbec nic o tom nebát se toho... řekl jsem jen, že to ukáže čas.

EDIT: reakce na spodni příspěvek. Jo tak my vlastně oba řikáme to samý :D Já to jen blbě pochňápnul. Sorry, fakt se omlouvám ;) Mam taky stejný názor. Za ty Prachy co to bude, kam se na to nova Fabie hrabe :aut

Odesláno

jak vynechal slovicka? ja jen rikam svuj nazor na to auto. A ja si skutecne myslim ze je lepsi nez 307... kdyz dokaze zdarne konkurovat Focusu II ktery je lepsi nez 307... (vycteno z recenze v CA)

ona taky 307ma uz ma nejaky krizek na svem konte.

Jen si myslim ze by ta Kia nemusel a byt spatna koupe. Tot muj nazor.

edit, vubec ti neoponuji a nesouhlasim s tebou. to myslis, ma byt jen mysli.... se tam nejak vkradlo s

[upravil dne 22/12/06 Marlin]

Odesláno

taaakze, 2.0 se do Fabie nedava uz par let.... ale kdybych Fabi, tak sedana a s tim 2.0 litrem v plny vybave.... nemuzu si pomoci, ale tahle kombinace semi libi.

Dvoulitra? Vite proc jsou 2.0 tak levne? Soudruzi ve vyrobe otocili vsechny stiraci krouzky a proto motor od vyroby zere olej, jak stara 120tka :D:D:D (potvrzeno nekolika servismany a neprimo i clovekem ze skodovky) Jednu dobu jsem to resil, kamos si kupoval oktavku... no nakonec koupil 1.6 100k a rozvody ho staly i s praci 8 litru... celkem zaplakal, protoze doma uz si neudela ani sroubek... Kdyz uz nemce, tak Porsche, BMW, AUDI (v tomhle poradi) :D

Odesláno

a s cim srovnavas rs, protoze to mame doma,takze bud ty si v tom nejel nebo ja nevim co znamena sportovni auto,je mi jasny ze mi napises ze to nevim ja ,tak proto chci vedet s cim srovnavas rs!k tomu golfu,ja jen ze od rs se lisi pouze kastli tot vse,je jenom opar kilo lehci,je pravda,ze golf jede lepe,mel jsem tu cest taky!!!jinak nechapu ty co si vozej zadek ve 406 a podobnejch karach nejmene s 2litrem nebo 1.9tdi a pak vlezou do fabie,ktera ma o polovinu nizsi vykon a zacnou rikat,ze to hovno jede!to je to sami jako kdybych ja u 306 sednul do trabamta rikal ze to hovno jede!!a myslim si ze to neni tim,ze to je cesky auto,je to o tom ze lidi jsou proste spokojeny a ze par jednotlivcu si mysli opak jeste neni div sveta!!

Odesláno

a s cim srovnavas rs, protoze to mame doma,takze bud ty si v tom nejel nebo ja nevim co znamena sportovni auto,je mi jasny ze mi napises ze to nevim ja ,tak proto chci vedet s cim srovnavas rs!k tomu golfu,ja jen ze od rs se lisi pouze kastli tot vse,je jenom opar kilo lehci,je pravda,ze golf jede lepe,mel jsem tu cest taky!!!jinak nechapu ty co si vozej zadek ve 406 a podobnejch karach nejmene s 2litrem nebo 1.9tdi a pak vlezou do fabie,ktera ma o polovinu nizsi vykon a zacnou rikat,ze to hovno jede!to je to sami jako kdybych ja u 306 sednul do trabamta rikal ze to hovno jede!!a myslim si ze to neni tim,ze to je cesky auto,je to o tom ze lidi jsou proste spokojeny a ze par jednotlivcu si mysli opak jeste neni div sveta!!

Tak nová Fába se mi vubec nelíbí, vubec design novych Romsterů, Joysterů a Fábií je nějakej takovej divnej, co se týče místa ve starym modelu fábie tak je to ubohý vzadu si sedne tam malý děcko a ještě mě bude tlačit kolenama do zad. Jel jsem parkrát s Fábou 1,2 to je tříválec a nedá se říct že by to nejelo, sice je to potřeba točit ale nijak hrozný to není, a to si vozím zadek ve 406tce, teda jen 1.8. :D:D, ale jinak pohodlí prostor a samotná jízda je hrůza a děs, chvílema to chytá zvuk jako Wartburg, volnoběh kolísá jako by vynechával jeden válec, v servise řekli že je to normální že nevědí co s tím. Takže Fábie u mě nemá ani bod:(

[upravil dne 23/12/06 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: komisar

tedanic moc nepodobá se tomu co jsem viděl ve Světě motorů tam byla hezčí..Dávám za pravdu že Octávie jsou hezčí,líbila by se mi 4x4 combi:potlesk:potlesk

[upravil dne 21.12.2006 komisar]

Na tejto fotke vyzerá fakt lepšie! Stará fábiu by som nechcel ani zadarmo.

Ale tento okopírovaný swift už vyzerá o mnoho lepšie.

Odesláno

facko navrhoval bertone,to je to jmeno!!a proc myslite ze vw nas ted tak brzdi,protoze i skopcaci kupujou skodovky protoze to je stejne jako auta od vw a za podstatne nizsi cenu!!kdyby skodovka vyrabela vsechny sve navrzene vozy,tak by vw nic neprodala!!jinak nevim proc skodovku tak odsuzujete!!!

To se právě pleteš, protože to jsou za o něco menší cenu, než koncernová auta , ale nikoli auta, ale koncernový odpad.

Schválně zmršené detaily, zákaz používat lepší materiály, na dožití díly z jiných modelů, co už jinde nefrčí. Horší dodavatelská kvalita ? Šup do Škodovky, ta to zkousne.

Motory, které by jinde nikdo jnekoupil.

To je hnus velebnosti.

Odesláno

takze ja nevim kolik procent lidi po cele evrope i svete jezdi v odpadu!!a ze tech procent je hodne!jinak bez urazky jak si prisel na ty detaily,materialy a tak???

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Dvoulitra? Vite proc jsou 2.0 tak levne? Soudruzi ve vyrobe otocili vsechny stiraci krouzky a proto motor od vyroby zere olej, jak stara 120tka :D:D:D (potvrzeno nekolika servismany a neprimo i clovekem ze skodovky) Jednu dobu jsem to resil, kamos si kupoval oktavku... no nakonec koupil 1.6 100k a rozvody ho staly i s praci 8 litru... celkem zaplakal, protoze doma uz si neudela ani sroubek... Kdyz uz nemce, tak Porsche, BMW, AUDI (v tomhle poradi) :D

Jseš blb... Já jsem na rozdíl od tebe s Fabií 2.0 Combi jezdil, koupil jsem jí novou, za dobré peníze, za dva roky jsem najel 80 tkm a neměnil jsem ani Ň. O ubývání oleje nevím nic, brzdy se měnili až po 100tkm, včetně destiček a to jezdím hodně ostře. Samozřejmě to nebylo holátko - klima, el. sedačky, ASR atd. Ten motor je dědeček, ale nerozbitný, menší výkon, nicméně pro tu váhu akorát, 200km/h to jede taky. Jasně je to vyjímečný model, ale auto s tak dobrým sladěním řízení, brzd a řazení jsem už neměl (nyní Passat + 406). Nyní ji má švagr, po 5 letech má auto 160tKM a měnily se tlumiče, brzdy, silentbloky ramen, rozvody (1200 Kč) a ložiska kol. Cokoliv je -nové a originální, na prodejnách za pakatel.

Už bych Škodovku pro její tuctovost nechtěl, ale spotřební zboží je to skvělé.....

Odesláno

ma na myslis skutecne ziliskou Kiu, a co jsem cetl recenzi tak si ji dost chvali, skutecne mala revoluce pro Kiu. Ja bych se ji nebal, je to kvalitni auto a konkurence schopne.... mozna i lepsi nez 307.... no, to urcite

a za dalsi, nova Fabie se mi libi moc, lepsi nez ty zehlicky co jezdi ted.

A protože modří už vědí -)) jsou Fabia s 2.0 nedostatkovým zbožím, prodalo se jich málo a je to jediný zajímavý benzín, navíc bezúdržbový, něco jako 1.9D ala Peugeot. Samozřejmě občas v bazaru nějakou najdeš, ale pro dva známé jsem ji hledal a se slušným kusem jsme měli docela honičku....

Odesláno

Hoši, vy něco říkejte o škodovkofilech. Hlavně že vy jste schopni nestranného a nezaujatého pohledu, což? Tolik zaslepených slintů a vymyšlených ultranesmylsných \"důvodů\", proč je škodovka \"špatná\", to se hned tak nevidí. Jo jo, ono je to děsně \"in\", na ní nadávat, on pak člověk vypadá děsně zajímavě, že? Zvlášť když k tomu přidá rádobyodborné nesmysly typu otočené stírací kroužky, takovou debilitu už jsem dlouho neslyšel :/ Zkuste si to někdy po sobě trochu nestranně přečíst, to vaše totálně zaslepené fanouškovství je úplně stejně k zblití jako u jiných to škodovkofilství, a leckdy ještě hůř.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...