kremenak Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Nejde me zpatecka tak se chci zeptat kde je senzor zpatecky, nebo jiny mechanizmus, abych si usetril praci...predem dekuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremenak Posted December 10, 2006 Author Share Posted December 10, 2006 Myslim tim zpatecni vystrazne svetlo...spatne jsem to popsal...prevodovka je v poradku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 jakej motor ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Na šasi převodovky bude spínač (uvidíš 6ti hrannou matici s konektorem pro dva dráty). U 205 je to z přední části pod vzduchovým filtrem. Propojením drátů na tom konektoru vyzkoušíš jestli není chybka ve skřípnutém drátu na cestě k zadním světlům. Jeden drát by měl být (+) dhuhý kostra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4F Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Me to taky zacalo blbnout. Obcas zpatecka sviti, obcas ne. Peugeot 206SW 1.4HDi, 2003, 65.000km, 4.6l/100km Budu rad za info kde se ten spinac nachazi. Diky, Tomas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakaros Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 mě to u 309ky taky zlobilo! U mojí 309ky to je velkem pěkně vidět! Já to mam zezhora na převodove, je to jak psal Ladis velká šestihraná matka zlaté barvy s konektorem, myslim, že se to nedá přehlýdnout! Mě ty světla pohasínali a pak nesvítily vůbec, bohužel u mě ten konektor nejde kuchnout, takže se musí vyměnit! Mě se při snaze ho rozebrat podařilo protočit ten plast vevnitř a nějakym zázrakem to fachá, už rok, jinak když sundáš ten konektor a propojíš vývody na tom kabelu tak by zpátečka měla svítit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4F Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Cidlo zpatecky sem nechal dat nove (neco pres 200,-Kc za material) Peugeot Domansky Kyje 206SW, 1.4Hdi, 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 cidlo je umisteny z horni predni strany prevodovky, je to zhruba v mistech pod pakou co za ni taha spojkovy lano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackrider Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 zdarek mam stejnej problem u 205 uz kdyz jsem koupil to auto tak mi nesvitili ,a kdyz spojim ty dva draty k sobe tak stejnak nesviti spatecky v cem je chyba pomozte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Původně zaslal: Blackrider zdarek mam stejnej problem u 205 uz kdyz jsem koupil to auto tak mi nesvitili ,a kdyz spojim ty dva draty k sobe tak stejnak nesviti spatecky v cem je chyba pomozte? preruseny draty na ceste k zadnim svetlum, spatny nebo zoxidovany kontakt v zadnich svetlech, praskla zarovka ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackrider Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 tak uz spatecky sviti ale nejsem to ja kdo se tu ptal ja mam 205 jsem mel spinavy kontakty u zarovek proto to nesvitilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts