Jump to content
  • Aktuální cíle darů

prasknutí uchycení tyčky stabilizátoru

Toomm

Recommended Posts

Ahoj, tak jsem měnil na zadní nápravě tyčky stabilizátoru, šlo to hrozně a teď ten problém , použil jsem kapánek :( sílu až nevydrželo to oko u bubnu na uchycení stabilizátoru a teď co s tim ????? jde to svařit??? vydržíto ??? a nebo nemáte někdo ten díl ??? nevím co dělat :( děkuji předem za rady, ale asi budu muset sehnat někde ten díl, ikdyž nevím kde. Mám P 406,1.8,16 ventil , rok 2000.

[upravil dne 4.12.06 Toomm]

Jestli chceš radu a díly tak zajeď kousek za Most do Českejch Zlatníků tam je dobrej servis na Peugeoty na konci vesnice, je to směrem na Teplice po I/13. Znám majitele dost dobře a určitě ti poradí i pomůže s výměnou.:papa:papa

No jestli Ti prasklo to uložení čepu tý tyčky tak to jsi teda umělec. :mrk Nejspíš se řídíš heslem \"co nejde silou jde ještě větší silou\" nebo \" kdyby Tě něco zradilo vezmi na to kladivo\" :D:D

Možná to svařit pude, ale určitě to je slitina a těžko říct jak to dlouho bude držet než to znova praskne. Svarem se změní malinko struktura materiálu a většinou to zkřehne takže to bude náchylnější na prasknutí. Já osobně bych to nevařil a sehnal na vrakáči nový, protože funglovka bude asi za pěknej ranec.

Hodně úspěchů s opravou. :papa

Teda pokud jsem pochopil správně že jde o ležatou tyčku stabilizátoru jako je tady na obrázcích.

[upravil dne 3/12/06 Dave_k]

Svařit to určitě pude, ale na nápravě bych to určitě nedělal, protože náprava, řízení a brzdy jsou na autě dle mě to nejdůležitější a jak psal Dave_k, když to toho sáhneš svářečkou, tak to skřehne a pak v 180 vemeš ňejakou díru, ono to prdne a mužou bejt problémy!