Toomm Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Ahoj, tak jsem měnil na zadní nápravě tyčky stabilizátoru, šlo to hrozně a teď ten problém , použil jsem kapánek sílu až nevydrželo to oko u bubnu na uchycení stabilizátoru a teď co s tim ????? jde to svařit??? vydržíto ??? a nebo nemáte někdo ten díl ??? nevím co dělat děkuji předem za rady, ale asi budu muset sehnat někde ten díl, ikdyž nevím kde. Mám P 406,1.8,16 ventil , rok 2000. [upravil dne 4.12.06 Toomm] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedy Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Jestli chceš radu a díly tak zajeď kousek za Most do Českejch Zlatníků tam je dobrej servis na Peugeoty na konci vesnice, je to směrem na Teplice po I/13. Znám majitele dost dobře a určitě ti poradí i pomůže s výměnou.:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huul Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Bo do žatce do peugeotu.:c)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 No jestli Ti prasklo to uložení čepu tý tyčky tak to jsi teda umělec. Nejspíš se řídíš heslem \"co nejde silou jde ještě větší silou\" nebo \" kdyby Tě něco zradilo vezmi na to kladivo\" :D Možná to svařit pude, ale určitě to je slitina a těžko říct jak to dlouho bude držet než to znova praskne. Svarem se změní malinko struktura materiálu a většinou to zkřehne takže to bude náchylnější na prasknutí. Já osobně bych to nevařil a sehnal na vrakáči nový, protože funglovka bude asi za pěknej ranec. Hodně úspěchů s opravou. Teda pokud jsem pochopil správně že jde o ležatou tyčku stabilizátoru jako je tady na obrázcích. [upravil dne 3/12/06 Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Porušuješ pravidla fóra!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Toomm, nazev threadu:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Jirkap Porušuješ pravidla fóra!!! napiš aspoň kdo:myslim tiez by som rad vedel kto porusil forum a ako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Původně zaslal: ajven Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Jirkap Porušuješ pravidla fóra!!! napiš aspoň kdo:myslim tiez by som rad vedel kto porusil forum a ako. Toomm ten to porušuje... viz jak psal Blizzard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 polopate: nazev prispevku \"Pomooooooooc !!!!!!! Prosííííím !!!!\" je uplne na <> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakaros Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Svařit to určitě pude, ale na nápravě bych to určitě nedělal, protože náprava, řízení a brzdy jsou na autě dle mě to nejdůležitější a jak psal Dave_k, když to toho sáhneš svářečkou, tak to skřehne a pak v 180 vemeš ňejakou díru, ono to prdne a mužou bejt problémy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomm Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 OMLUVA ADMINUM uz se to nebude opakovat !!! a opraveno !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts