Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
V 17. 6. 2020 at 20:36, Péťa napsal:

@Klemoň,  umíš počítat?

Tak se mnou nepočítej ;) Ale užijte si to :super Jsem zvědavý na klidného @Scratche na motorce :D

Asi to bude podobna nuda jako raft na voleji, snad budete mit aspon poradnou vodu........... v 70 na moto klidny jsem, to tam mam hozenou trojku a jedu na 4000 otacek, takze cajk.

V 17. 6. 2020 at 20:40, Klemoň napsal:

Ty jsi  .úl 😂     No a @Scratch když bude mít za sebou Adélu, tak bude hodný / neškodný .  To on mne motivoval na moto skupinu , teď jen aby @Pe.Tr a @Schreek nevycouvali  😇

No motivoval a Adelka snad pojede, ale rikala mi neco o tom, ze 70 je pro invalidy na skateboardu 😉

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

No vždyť já taky pojedu na "skateboardu" - s motorem 😂      A neboj 90 km/h taky umím jet. Záleží na silnici.  Po dálnici jsem jel i přes 140 km/h , ale to už není požitek , ale souboj s větrem 😟

Odesláno (upraveno)

strana č. 16 - čas 18,38 od mne  😉        Můj výlet Trikem Rewaco . . .  termín 11/7  . . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)
před 31 minutami, Klemoň napsal:

No vždyť já taky pojedu na "skateboardu" - s motorem 😂      A neboj 90 km/h taky umím jet. Záleží na silnici.  Po dálnici jsem jel i přes 140 km/h , ale to už není požitek , ale souboj s větrem 😟

Ja mam nahace, takze cajk

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

11.-12.7. budu nejspíš za rodinou v Uh. Hradišti nebo tam někde na vejletě, ale kdyby ne, tak se rád sklouznu s tebou/váma 😉

Odesláno

@Klemoň v tom příspěvku o termínu jsi mě označil 2x ale upozornění o označení přišlo jen jedno vyhoď nový příspěvek s termínem a označováním nejspíš to systém fora neumí označení při editaci poslat podruhé.  Jinak mám napsáno v kalendáři snad do toho nic neskočí. 

Odesláno (upraveno)

A můžu se tedy odevzdat do vašich rukou s trasou ???   A počítáte to jako celodenní  , ne jen na 2 hodiny ???  Asi to nepatří mezi PC srazy :myslim  Pak bych mohl dopadnout jako Pepito.

Odesláno (upraveno)

A @Weri 605 tedy jede ???  Mám si ji zapsat do seznamu ???  :potlesk

@Pe.Tr   Bezva místo startu !   :super  To mám na přejezd z Větrušic kousek a ten plácek každý najde !!!   :papa

Odesláno

Weri zatím bojuje s termínem... :(  asi nejsem schopná říct ani během 14ti dnů následujících zda ano nebo ne... :( 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...