Jump to content
  • Aktuální cíle darů

je to běžná spotřeba - Mi16x4 ????

Bohouš

Recommended Posts

Vím, že spotřeba je tu miliónkrát omýlané téma, ale mě jen zajímá zda je u 405 Mi16x4 normální spotřeba 15 / 100 km.

Tolik mě to totiž zhruba bere při takové normální jízdě tzn. sem tam plnej knedlík a 7.000 ot / min. Ale jinak to zas až tak extrémně nehoním s GTIčkem jsem při stejné jízdě byl zhruba někde kolem 10 / 100 km.

Tak zda tam někde nebude nějaká díra v nádrži :myslim:D:D

Původně zaslal: oddie

No já bych to s takovou spotřebou hodil ze skály, a pořídil si radši to coupé v třílitru s \"obyčejnou\" dvoukolkou :aut

Jj to přijde časem, přece nemůžu Rebikovi hned brát jeho kočárek ;)

Navíc v zimě si s tou 4x4 užiju - pokud teda napadne sníh :roll:roll

Nehledě na to co jsem do toho vrazil při počáteční prohlídce a servisu - to by bylo pěkně drahý hození ze skály :roker:roker

Původně zaslal: Bohouš

Děkuji za info......pokud je to normál, tak je to OK - za ten vodšťuch mě těch pár litrů navíc nevadí :)

v tom máš pravdu....ten vodšťuch na sněhu byl pohodička.jen sešlápneš plyn,pustíš spojku,nacpe tě to do sedačky a fičíš.na zimu to je super mít 4x4.hlavně když potkáš v kopci pilota kterej se nemůže rozjet a to má řetězy.tak ho deš odstrkat ze silnice sedneš do auta odšlápneš a fíčíš.to pak čumí jak trubka to se mi už několikrát stalo(když sem ještě měl 4x4)

[upravil dne 9.11.06 Medion]

Původně zaslal: Bohouš

Původně zaslal: oddie

No já bych to s takovou spotřebou hodil ze skály, a pořídil si radši to coupé v třílitru s \"obyčejnou\" dvoukolkou :aut

Jj to přijde časem, přece nemůžu Rebikovi hned brát jeho kočárek ;)

Navíc v zimě si s tou 4x4 užiju - pokud teda napadne sníh :roll:roll

Nehledě na to co jsem do toho vrazil při počáteční prohlídce a servisu - to by bylo pěkně drahý hození ze skály :roker:roker

Přesně tak, já se potřebuju taky trochu svézt, jseš snad nějakej bazarista Oddie?

Původně zaslal: Vvitty

2Rebik: tak az se povozis .... :mrk

2Oddie: ono tady tech 3V6 moc neni, resp. ne takovych co stoji za vic nez shozeni z te zminovane skaly... ale to jiste vis :)

Na žlutou dou mouchy :D

Na 4kolku pozor, na sněhu se rychle rozjede, ale brzdí stejně jako dvoukolka, stačil sem si všimnout, když sem tuhle prohnal Subaru.

:xvul

Původně zaslal: aka

a ted kvizova otazka, lepi se na zlutoucke kupatko vic peugeotaku nebo peugeotacek?:aut

No to není tak jednoduchý.;) Nejdřív se nalepěj peugeotačky a když to uviděj peugeotáci tak se nalepěj na ty peugeotačky a pak je z toho velkej peugeotí roj na žlutým bombonu:D:D:D:D:D:D:aut:xvul

[upravil dne 9/11/06 Radek Hurvajz]

Původně zaslal: Vvitty

2Rebik: tak az se povozis .... :mrk

2Oddie: ono tady tech 3V6 moc neni, resp. ne takovych co stoji za vic nez shozeni z te zminovane skaly... ale to jiste vis :)

to teda... moc jich není... proto jsem si ji nechal dovézt z Francie :roker