Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co říkáte na tenhle \"virtální tuning laku\", kterej bych mohl usketečnit příští jaro/léto?

Pro upřesnění by auto bylo v černé metalíze (možná černá perleť), to modrý by bylo octávia RS modrá...

Všechen plast v černým laku (jako zbytek auta).

Pak jenom nějaký pěkný kola, pár nových dílů a hotovo.

post-0-14109594908994_thumb.jpg

Odesláno

No já bych se na to asi vykašlal, teda pokud tě něco nenutí lakovat celé auto. Dá se to vyřeštit nějakou polepou podobné velikosti za zlomek ceny a s podobným efektem. Teda ten zadek by nebyl určitě celý modrý, ale u toho stejně nechápu účel. Snad jen, že by si někdo myslel, žes měl nabořenej zadek, tak jsi to chtěl jen tak nenápadně zamaskovat a nelakovat celé auto. Nic proti takové designové úpravě, ale kdybys to chtěl jednou prodat, tak se to tak \"počmárané\" bude hůř prodávat. Toť můj názor.

Odesláno

....teda Fjůžně...:o , možná by se mi to líbilo v jinejch barvách. Každopádně lak by mi bodnul taky. jenže podle mně takhle auto ztratí na hodnotě, páč každej ví, že je stříkaný...

Odesláno

Se nezdáš:potlesk,v reálu to bude vypadat o hodně líp než tady na fotce,jestli ten projekt zrealizuješ tak dej vědět,rád bych viděl fotky možná i o podobné věci smýšlel:super

Odesláno

celkom pekne :super

ja by som tam skusil dat trochu vecieho leva a dal by som ho na zadne dvere ale to je len moj nazor:D

ak to budes mat v metalize tak to bude super:potlesk

ktovie ci sa daju zohnat take nalepky:myslim

Odesláno

Jo, to sem zapomněl napsat.

Lak co tam je teď je v háji, někdo kdysi špatně stříkl.

Bych to nelakoval kdyby nebyla potřeba. A právě sem si řekl že když už teda lakovat tak nějak zajímavě.

Odesláno

Tak včera a dneska sem celej den kitoval a lakoval do základu kapotu.

Konečně to začíná trochu vypadat.

Původní kit (asi po italské bouračce) totíž popraskal, musel sem ho odloupat, doplnit a laknout základem.

Průhl. lak se z kapoty před rokem sloupl, místama byly kapky rzi a na jednom místě byla kapota po nedávným ťuknutí vyklepaná a jenom přeflexovaná.

Nejhorší bylo pěkně chytnout hranu toho výstupku na kapotě, ale dřívko se šmirglem dělá zázraky.

Kapota jako nová, teď blatníky a nárazník, kterej je v nejhorším stavu :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...