Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pripadaji vam nase silnice jako tankodrom?

Recommended Posts

Odesláno

V ČR jsou sice asfaltky, ale o to je to zákeřnější, když najedeš na výtluk 50 x 50 cm, který je 15 cm hluboký a má ostré hrany - to je na proražení gumy a zničení disku.

Jednou tady ukazoval Mašinka fotky, jak najel na utrženou krajnici a zničil obě kola; vůbec nemusíme jezdit až do Ruska ...:nevim

Odesláno

Mozna ze by obcas stalo za to vyrazit takhle nekam smerem na vychod aby si clovek uvedomil jak dobre se mu zije unas si nekdo uprdne a vsichni se muzou zbalznit chvili stoji D1 a je to drama na deset minut v hlavnich zpravach tady misto silnice sodoma gomora a buh vi jestli se to do ruskejch zprav vubec dostalo:D

Odesláno

Já teda nevím, ale v první chvíly, kdy by mi kola klesly do bláta pod úroveň mejch nizkoprofilovejch gum, tak to točím, jedu zpátky a nebo aspoň zastavím. Do těch metrovejch kolejí bych se rozhodně nepouštěl :bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Já teda nevím, ale v první chvíly, kdy by mi kola klesly do bláta pod úroveň mejch nizkoprofilovejch gum, tak to točím, jedu zpátky a nebo aspoň zastavím. Do těch metrovejch kolejí bych se rozhodně nepouštěl :bojim:bojim

Kdybys potřeboval NUTNĚ přjet z bodu A do bodu B a jiná cesta by nebyla, myslím, že by sis to taky lajsnul (přinejhorším by tě protáh ten pásák).

Já jsem takhle onehdá v zimě projížděl trasu Chomoutov, Vejprty, Boží Dar, Ostrov nad Ohří a byly chvíle, kdy jsem si připadal možná ještě zoufaleji než Ti rusáci v blátě - já jel sice po silnici, ale všude kolem mě bylo bílo,Mezi Chomoutovem a Vejprtama jsem za horizontem dojel lesáckou Tatru, která se bála kopec sjet - já netušil proč, ale dole jsem docela chápal - i dodávka měla co dělat aby ty zatáčky projela, mezi Vejprtama a Božákem byla vánice a sněhová bouře, v který bylo vidět sotva od tyče k tyči a kdybych zastavil, tak se nejen nerozjedu, ale rovnou i umrznu. Uf, ještě teď se potím, ale přežil jsem

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kdybys potřeboval NUTNĚ přjet z bodu A do bodu B a jiná cesta by nebyla, myslím, že by sis to taky lajsnul (přinejhorším by tě protáh ten pásák).

Já jsem takhle onehdá v zimě projížděl trasu Chomoutov, Vejprty, Boží Dar, Ostrov nad Ohří a byly chvíle, kdy jsem si připadal možná ještě zoufaleji než Ti rusáci v blátě - já jel sice po silnici, ale všude kolem mě bylo bílo,Mezi Chomoutovem a Vejprtama jsem za horizontem dojel lesáckou Tatru, která se bála kopec sjet - já netušil proč, ale dole jsem docela chápal - i dodávka měla co dělat aby ty zatáčky projela, mezi Vejprtama a Božákem byla vánice a sněhová bouře, v který bylo vidět sotva od tyče k tyči a kdybych zastavil, tak se nejen nerozjedu, ale rovnou i umrznu. Uf, ještě teď se potím, ale přežil jsem

hmm to znám,to je jek u nás v zimě...silničáři jedou jednou za den,někdy ani to ne.každou chvíly nejede autobus a všechno ucpaný bláznama s letníma gumama...

toto sou silnice u nás v zimě...

post-0-14109594912907_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Medion

Původně zaslal: Medvěd

hmm to znám,to je jek u nás v zimě...silničáři jedou jednou za den,někdy ani to ne.každou chvíly nejede autobus a všechno ucpaný bláznama s letníma gumama...

toto sou silnice u nás v zimě...

taky u nás....

post-0-14109594913352_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...