Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 3.0 - mam to koupit (2. dil)

Recommended Posts

Odesláno

Mam to koupit, aneb koupeno ;). Par exkluzivnich zaberu Rebikova noveho priblizovadla :super. Omluvte kvalitu fotek, bylo to narychlo :).

coupe1.jpg

coupe2.jpg

coupe3.jpg

coupe4.jpg

coupe5.jpg

coupe6.jpg

coupe7.jpg

coupe8.jpg

coupe9.jpg

coupe10.jpg

coupe11.jpg

coupe12.jpg

coupe13.jpg

coupe14.jpg

coupe15.jpg

Zaverem dodam, ze jsem v kupatku ujel zhruba 700 metru a je to velmi prijemne svezeni ;).

[upravil dne 29/9/2006 DD]

Odesláno

Njn pěknej mazlík, tak snad ve čtvrtek na Džbáně na vlastní :mrk (voči) že, Marku?

Odesláno

Jj, já s ním taky mluvil, řikal že prej jako jo. Čéče, z těch fotek to vypadá, že ani ta žlutá barva nevypadá tak blbě, jak jsem si představoval, zdá se to býti docela elegantní.

Odesláno

MilaS> Ta zluta je velmi prijemna. Nijak rvava a presto hezci, nez davala skodovka na RSa. Auto je pekne videt z dalky ;).

Odesláno

V6 to je samozřejmě -)) nic jiného by mě neuspokojilo.... Cena je tajemství, až to budu za pár let prodávat, aby kupující neviděl, jak jsem vydělal-)))

Odesláno

fotky jsou povedeny a foceny objek jakbysmet :) sem zvedavej jak to prede :super

DD: je to foceny s filtrem ??

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

DD: je to foceny s filtrem ??

Tak tak .. prechodak a posledni dve s difuzakem a zatmavovacim .. jen jsem to chtel vyzkouset ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...