P607Olda Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 Měření teploty: ideální je bezdotykový, např. http://www.micronix.cz/dataview.php?page=100&sid=f41707cc6e70064fb71ac7985cff3c8e ale stojí 2800. Ale kup si univerzální multimetr, s voltmetrem a teploměrem stojí do 200 Kč. Teploměrem budeš měřit teplotu kde chceš, na hlavě, atd. Koukni na www.gme.cz, hledej multimetr HC-DT830C 722-139 http://www.gme.cz/index.php?action=detail&sklcis=722-139&lk=&sk=&pict=&jaz= Mají prodejny ve velkých městech a zásilkovou službu. Citovat
Luig Odesláno 21. září 2006 Autor Odesláno 21. září 2006 nee ani díra ani urvanej, akorát laděná koncovka s jinak super zvukem:super Citovat
Dakaros Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 Původně zaslal: Luig Díky všem za názory jenom by mě zajímalo, jak tak přesně odhadujete teplotu? Nemám na stupnici vůbec žádný čísla, jenom pár oranžovejch a červenejch čar. Podle toho co tu píšete odhaduju pohyb teploty u mě tak od 60-90 stupňů. Mam stupnici teploty pravidelně rozdělenou, tka je to jasný! A díky tomu, že jezdim na 90 stupňů, což by mělo bejt, tak si myslím, že mi to ukazuje správně! Citovat
Luig Odesláno 21. září 2006 Autor Odesláno 21. září 2006 jo tohle je přehledná stupnice... u mě to vypadá takhle (ta vlevo, vpravo je teplota oleje). Při jízdě to cestuje zhruba od 3. čárky odspoda až kousek za tu prostřední. Myslim že optimální je právě ta prostřední ale na ní se to prakticky neudrží. Pokud motor při sjezdu vychladne tak to spadne klidně az na první nebo druhou odspoda. [upravil dne 21.9.06 Luig] Citovat
tanagy Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 Mě ta teplota začala klesat k 70 stupňům až po výměně klasické vložky za bavlněný filtr s náhonem čerstvého vzduchu. No termostat se naštěstí jednoduše ověřit - ad bible 206 strana 198 kapitola Termostat- kontrola odstavec druhý. Cituji Demontujeme termostat...co bych se s tim sral...hodím sem fotku Je to na hranici čitelnosti - se omlouvám [upravil dne 21.9.06 tanagy] Citovat
Vopičí Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 Taky něco písnu:) Tatího 405 1.9D topí po 1km (né-li dřív), teplota po ohřátí motoru je +-85°C a drží se. Když ho trošku vytáčíme, autí je hafo naložený, nebo jedem do dlooouhýho kopce, tak se teplota hne na těch 90.V létě se sahary sepnou jenom v zácpě a to ještě jen tak aby se neřeklo. Ručička si prostě drži svou teplotu:D . A tady přichází pro mne menší zádrhel, já mam 205 1.4. Topí mi to taky tak po 1km, teplota po zahřátí je taky těch +-85. Ale pokud tomu šlápnu na krk, je viditelnej posun ručičky k 90 a zase zcela naopak. Prostě ta ručička potvora snad ukazuje, jak moc šlapu na plyn:D a ne jakou teplotu má motor. Ale s tím nic nenadělám:) Je mi jasný že 1.4 je mnohem menší než 1.9D a tudíž změna teplot probíha rychlejš. Na 1.9D je větší chladič (2 vrtule) a na 1.4 menší (1 vrtule). A pokud se s nafťákem jezdí od 2000 do 3000 ot/min, tak se tak neohřeje jako benzín od 3000 do 5000(často i víc:mrk). Prostě nízkootáčkovej stroj \"jak říká Tatí...traktor\" Citovat
tanagy Odesláno 22. září 2006 Odesláno 22. září 2006 Hmm, tak dneska ráno (venkovní teplote cca 10stupnu) se mi teplota celou dobu drzela na 70ti stupnich. Jen, kdyz sem tomu dupnul na krk (predjizdeni), tak to nachvilu vylezlo na celych neuveritelnych 75 stupnu. Tak, bud mam vadnej termostat, nebo je špatný čidlo teploty chladící kapaliny a nebo bude něco s ručičkou, co ukazuje teplotu na palubce (což nepředpokládám). Tak asi vyndám termostat a budu dělat fyzikální pokusy Citovat
Dakaros Odesláno 25. září 2006 Odesláno 25. září 2006 Původně zaslal: Vopičí Taky něco písnu:) Tatího 405 1.9D topí po 1km (né-li dřív), teplota po ohřátí motoru je +-85°C a drží se. Když ho trošku vytáčíme, autí je hafo naložený, nebo jedem do dlooouhýho kopce, tak se teplota hne na těch 90.V létě se sahary sepnou jenom v zácpě a to ještě jen tak aby se neřeklo. Ručička si prostě drži svou teplotu:D . A tady přichází pro mne menší zádrhel, já mam 205 1.4. Topí mi to taky tak po 1km, teplota po zahřátí je taky těch +-85. Ale pokud tomu šlápnu na krk, je viditelnej posun ručičky k 90 a zase zcela naopak. Prostě ta ručička potvora snad ukazuje, jak moc šlapu na plyn:D a ne jakou teplotu má motor. Ale s tím nic nenadělám:) Je mi jasný že 1.4 je mnohem menší než 1.9D a tudíž změna teplot probíha rychlejš. Na 1.9D je větší chladič (2 vrtule) a na 1.4 menší (1 vrtule). A pokud se s nafťákem jezdí od 2000 do 3000 ot/min, tak se tak neohřeje jako benzín od 3000 do 5000(často i víc:mrk). Prostě nízkootáčkovej stroj \"jak říká Tatí...traktor\" Jak říkám po vyrovnání teplot stále na 90 a ani neni znát nějaký kolísaní teploty! Když na to hodně šlapu, je tam sále 90, akorád po takovýhle jízdě (3500-5500ot) když zastavim, tak to vylítne k 95, pak pustí sahary, spadne to na 90, sahara ještě asi 3min běží (na teploměru stále 90) a pak když stále stojim, pingluje to mezi 90-95 (v95 spouští sahara) Termostat je otázka cca do 500! (220 u mě) Tak pokud máte takovýhle kolísání 70-90, tak radim vyměnit, neboť motoru svědčí stálá provozní teplota!! Citovat
hloze-ja Odesláno 25. září 2006 Odesláno 25. září 2006 Cus, mel jsem stejnej problem (306 1,4 r.v.98). Jestli se to do kopce neohreje k 85, tak to bude nejspis termostat. Ten muj byl v haji. Nedoviral. tak jsem dal novej, odvzdusnil. Bylo to v lete. A chodilo to celkem obstojne. (Stejne to ale mirne kolisalo) Ted to kolisa zase o neco vic,ale nespadne to pod tak 78-80 (z kopce) a k 90 se tezko dostanu. uz to neresim, protoze v manualu maj provozni teplotu 70-90. Nemelo by to asi moc kolisat, ani moje 130 to nikdy nedelala. Ale je to problem i vic znacek. Takze to uz neresim. Teda aspon ze to vyleze k 85. Citovat
michal.doubravsky Odesláno 25. září 2006 Odesláno 25. září 2006 Dneska jsem se dočetl v chytré knize,že u 205ky otevírá termostat při 79-82 °C,takže moje provozní teplota kolem 76 °C bude asi normální. Citovat
Vopičí Odesláno 25. září 2006 Odesláno 25. září 2006 Původně zaslal: Dakaros Původně zaslal: Vopičí Taky něco písnu:) Tatího 405 1.9D topí po 1km (né-li dřív), teplota po ohřátí motoru je +-85°C a drží se. Když ho trošku vytáčíme, autí je hafo naložený, nebo jedem do dlooouhýho kopce, tak se teplota hne na těch 90.V létě se sahary sepnou jenom v zácpě a to ještě jen tak aby se neřeklo. Ručička si prostě drži svou teplotu:D . A tady přichází pro mne menší zádrhel, já mam 205 1.4. Topí mi to taky tak po 1km, teplota po zahřátí je taky těch +-85. Ale pokud tomu šlápnu na krk, je viditelnej posun ručičky k 90 a zase zcela naopak. Prostě ta ručička potvora snad ukazuje, jak moc šlapu na plyn:D a ne jakou teplotu má motor. Ale s tím nic nenadělám:) Je mi jasný že 1.4 je mnohem menší než 1.9D a tudíž změna teplot probíha rychlejš. Na 1.9D je větší chladič (2 vrtule) a na 1.4 menší (1 vrtule). A pokud se s nafťákem jezdí od 2000 do 3000 ot/min, tak se tak neohřeje jako benzín od 3000 do 5000(často i víc:mrk). Prostě nízkootáčkovej stroj \"jak říká Tatí...traktor\" Jak říkám po vyrovnání teplot stále na 90 a ani neni znát nějaký kolísaní teploty! Když na to hodně šlapu, je tam sále 90, akorád po takovýhle jízdě (3500-5500ot) když zastavim, tak to vylítne k 95, pak pustí sahary, spadne to na 90, sahara ještě asi 3min běží (na teploměru stále 90) a pak když stále stojim, pingluje to mezi 90-95 (v95 spouští sahara) Termostat je otázka cca do 500! (220 u mě) Tak pokud máte takovýhle kolísání 70-90, tak radim vyměnit, neboť motoru svědčí stálá provozní teplota!! Ja uz mam pro jistotu v garazi na ponku novej, kdo je pripraven neni prekvapen:aut:D [upravil dne 25/9/06 Vopičí] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.